Allahımm noluur :(

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
seni o kadar iyi anlıyorum ki 25 yaşımda evlendim gezicem tozucam ev borcunu azaltıcam derken 3 yıl korundum..hemen olacak sanıyordum çünki o kadar sağlıklıyız sonuçta öyle düşünüyordum ..şu an 4,5 yıllık evliyim yaşım da 30 olacak senin gibi 1,5 yıldır bebek istememe rağmen gelen giden yok..yeri geldi ağladım isyan ettim, yeri geldi umursamaz davrandım..ama insan bi yerlerde eksik hissediyor hiç olmayacakmış o duyguyu yaşamayacakmış gibi hissediyor.zor bir durum hesaplarıma hiç uymadı .Ama rabbimin vardır bir bildiği üzülme belki biz de bekleyerek sınanıyoruz sonunda kavuşucaz inşallah duadan başka bişey gelmez elimizden..benden sonra evlenen herkes kucağına aldı..kuzenlerim 22 yaşında ikisi de kazayla hamile kalıp düğün yaptı matah bişymiş gibi davranıyorlar.ama ben herşeye rağmen dik durmaya çalışıyorum..aşılamaya başlıcam ben de olmazsa sonrasında tüp bebek..inşallah emeklerimizi görür Allahım

Bende mesela şöyle görüyorum.
Eşimle yeni evliyiz 2,5 yıl kadar birlikteyiz eşim çok isterdi evlenelim diye ben ertelerdim daha evlilik psikolojisine de girebildiğim söylenemez yani ama şartlar evlendirdi diyim.
Daha evlenmeden sevgili kaynanam hemen yap hemen yap dedi çocuk hayır 2 sene düşünmüyoruz dedim susturdum bir daha söylemedi :)
Düşünmeme sebebim (olursa eyvallah tabi korunmaya rağmende ) çocuk olunca da hayatın tamamen değişiyor be... Çok korkuyorum robota dönüşüp kendim için hayal ettiğim şeyleri yapamamaktan.
İşe başladığımdan beri tek hayalim var o da her sene en az 1 kere yurt dışına gitmek ki bunu son sene ikiye çıkarmıştım:KK45:
Eşim daha çok benimsedi benim hayalimi şimdi karavan alalım da dünyayı gezelim çocuklar okula başlayana kadar oh ne güzel diyor:KK48::olamaz: tabi ki şu an bu çok ütopik bir hayal ama gitmek istediğimiz destinasyonlar var ve başka zamanımız olabileceğini düşünemiyorum çocuk olunca.
canım evliliğin başında o kadar tatlı geliyor ki bu hayaller başbaşa seyahatlar...bn de derdim yurtdışına gitmeden çocuk yapmam,,sorumluluk zor ne güzel başbaşa takılıyoruz diye..italya tatiline gittik rüya gibiydi ,,noelde ukraynaya gitik sayısız yurtiçi tatiline gittik pişman değilim ama 1,5 yıldır da bebiş olmuyor insan bzaen diyor fazla ertelemeseydim diye:(::(

Selamlar
Ben de 6 yıllık evliyim, bu kadar süre hep hormon alarak korundum
Bazı sebeplerden ilacı bıraktım bu ay
Temmuz gibi deneyeceğim hamile kalmayı
O zamana kadar doğum kontrol haplarının etkileri de vücudumdan gitmiş olur diye düşünüyorum. Rutin kontrollerimde kist vs bir sorun gözlenmedi.
Eşim de sigarayı bıraktı sağlıklı beslenmeye başladık.
Bakalım olacak mı?
Olmazsa da çok fazla tedavi görmeyi düşünmüyorum. Herhalde birer kere denerim olmuyorsa olmuyordur. Hayattaki tek motivasyonun çocuktan geçmediğini düşünüyorum.

İsteyen istediği zamanda bebek sahibi olur umarım. Herkese iyi şanslar diliyorum :)

seni o kadar iyi anlıyorum ki 25 yaşımda evlendim gezicem tozucam ev borcunu azaltıcam derken 3 yıl korundum..hemen olacak sanıyordum çünki o kadar sağlıklıyız sonuçta öyle düşünüyordum ..şu an 4,5 yıllık evliyim yaşım da 30 olacak senin gibi 1,5 yıldır bebek istememe rağmen gelen giden yok..yeri geldi ağladım isyan ettim, yeri geldi umursamaz davrandım..ama insan bi yerlerde eksik hissediyor hiç olmayacakmış o duyguyu yaşamayacakmış gibi hissediyor.zor bir durum hesaplarıma hiç uymadı .Ama rabbimin vardır bir bildiği üzülme belki biz de bekleyerek sınanıyoruz sonunda kavuşucaz inşallah duadan başka bişey gelmez elimizden..benden sonra evlenen herkes kucağına aldı..kuzenlerim 22 yaşında ikisi de kazayla hamile kalıp düğün yaptı matah bişymiş gibi davranıyorlar.ama ben herşeye rağmen dik durmaya çalışıyorum..aşılamaya başlıcam ben de olmazsa sonrasında tüp bebek..inşallah emeklerimizi görür Allahım
Amin canım inşallah ;)
Aynıymışız cidden beni anlarsın ozaman..ben de yeri geldi çok istedim yeri geldi umursamadım yine de olmadı
Ben evlenmeden önce hemen isteyince tık olur sanıyordum :)
Peki tedaviye başladın mı? Benim aşılama olcak

Selamlar
Ben de 6 yıllık evliyim, bu kadar süre hep hormon alarak korundum
Bazı sebeplerden ilacı bıraktım bu ay
Temmuz gibi deneyeceğim hamile kalmayı
O zamana kadar doğum kontrol haplarının etkileri de vücudumdan gitmiş olur diye düşünüyorum. Rutin kontrollerimde kist vs bir sorun gözlenmedi.
Eşim de sigarayı bıraktı sağlıklı beslenmeye başladık.
Bakalım olacak mı?
Olmazsa da çok fazla tedavi görmeyi düşünmüyorum. Herhalde birer kere denerim olmuyorsa olmuyordur. Hayattaki tek motivasyonun çocuktan geçmediğini düşünüyorum.

İsteyen istediği zamanda bebek sahibi olur umarım. Herkese iyi şanslar diliyorum :)
Selam canım
İnşallah sen de olumlu sonuçlar alırsın
Ben de evlenmeden önce hemen hamile kalırım sanıyordum :) hatta hap bile içtim korundum ne biliyim zor olcagını:)
İnşallah senin aşılamaya filan gerek kalmazz yine de hayırlısı olsun

Günaydın kızlar
Aşılama sürecine girdim haftaya belkide yapılacak aşılamam..
Kendi kendimi avutuyorum yani belki de yumurtlamamı tutturamadık hamile kalamadım ya da spermler tüpleri geçemiyodu ondan döllenemedi filan diye avutuyorum ;)

Günaydın kızlar
Aşılama sürecine girdim haftaya belkide yapılacak aşılamam..
Kendi kendimi avutuyorum yani belki de yumurtlamamı tutturamadık hamile kalamadım ya da spermler tüpleri geçemiyodu ondan döllenemedi filan diye avutuyorum :KK66:
Hayirli olsun, Rabbim insallah aşılamayla kısmet eder de hamile haberlerinizi aliriz burada.
Asilamayi bende dusunuyorum surec nasil isliyor neler yaptiniz? Rica etsem payalasabilir misiniz?

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:

Kendinizi kıyasladığınız mevzu yanlış. Herkesin sınavı farklı.

Benim bir oğlum var son 1 senedir de 2. yi istiyorum. Ben bile her an hamilemiyim diye kendimi dinlemekten yoruldum. Git gise ruhsal anlamda yıpratıcı bir süreç. Ama umut hep var. Hiç pes etmeden her yolu denemeli. inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

Hayirli olsun, Rabbim insallah aşılamayla kısmet eder de hamile haberlerinizi aliriz burada.
Asilamayi bende dusunuyorum surec nasil isliyor neler yaptiniz? Rica etsem payalasabilir misiniz?
Amin canım hayırlısı olsun
Canım benim yaşım 30a geldiği için bide evleneli 16ay oldu yani öncelikle yaş ve evleneli ne kadar olduguna bakıyor doktor..
Ben doktoruma başkadıgımda evleneli 7-8ay olmuştu doktorum tedavi için erken demişti ama benim yaş ilerlediği için bide eşim çok istediği için tedaviye başladık
Şöyle madde madde anlatıyım canım

1. Önce senden bazı testler istiyor hormon testleri, kan testi, rahim filmi
2.ultrasonla yumurta takibi yapıyo
3.sende bi sıkıntı cıkmayınca eşinden sperm testi istiyo ondA da bişey çıkmayınca bikaç ay yumurta takibi yapıyo ve klomen veriyo çatlatma iğnesiyle yine hamile kalamazsan

1. Aşılamaya geçiliyo aşılama için iğnelere başlıyo adetin 2.günü gidiyosun
Herkese farklı iğne farklı dozda verebilir bana 75mg menogon verdi bugün 6.günümdü hergün yaptırıyorum

2.iğneleri yaparken biyandan ultrasonla takip ediyo canım yumurtalarım olustugunda çatlatma iğnesi yapıp beni baska günü cagırcak eşimi de cagırcak eşim sperm örnegi vercek onu alıp yıkayacaklar sonra bana enjekte edecek

Benim bir oğlum var son 1 senedir de 2. yi istiyorum. Ben bile her an hamilemiyim diye kendimi dinlemekten yoruldum. Git gise ruhsal anlamda yıpratıcı bir süreç. Ama umut hep var. Hiç pes etmeden her yolu denemeli. inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Amin inşallah sen de tekrar kucagına alırsın bebişini..doktora gittin mi

Amin canım inşallah :KK66:
Aynıymışız cidden beni anlarsın ozaman..ben de yeri geldi çok istedim yeri geldi umursamadım yine de olmadı
Ben evlenmeden önce hemen isteyince tık olur sanıyordum :)
Peki tedaviye başladın mı? Benim aşılama olcak
ben de bu ay aşılama istiyorum cnm burdan yazarım..olmazsa şubat gibi tüp bebek nasip artık..çok da beklemek istemiyorum

Amin inşallah sen de tekrar kucagına alırsın bebişini..doktora gittin mi
Ben aslında korunmayı bıraktığım ilk ay hemen hamile kaldım ama kimyasalmiş düşükle sonuçlandı. Sonraki altı ay hamile kalamayınca tekrar doktoruma koştum. Biraz daha bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız dedi. Onunla bi 4 - 5 ay daha denedik ama malesef yine olmadı. Bu ay klomene başladım çatlatma iğnesi yapılalı 10 gün oldu ama hiçbir belirti yok. Malesef bu ayda olmadı :( Şimdilerde eşimi tahlile ikna etmeye çalışıyorum ama kabul etmiyor. Ben de ona keçi boynuzu kürü, kendime de hayıt tohumu çayı hazırlıyorum içiyoruz :) gelecek ay ne olacak bakalım.

Ben aslında korunmayı bıraktığım ilk ay hemen hamile kaldım ama kimyasalmiş düşükle sonuçlandı. Sonraki altı ay hamile kalamayınca tekrar doktoruma koştum. Biraz daha bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız dedi. Onunla bi 4 - 5 ay daha denedik ama malesef yine olmadı. Bu ay klomene başladım çatlatma iğnesi yapılalı 10 gün oldu ama hiçbir belirti yok. Malesef bu ayda olmadı :KK43: Şimdilerde eşimi tahlile ikna etmeye çalışıyorum ama kabul etmiyor. Ben de ona keçi boynuzu kürü, kendime de hayıt tohumu çayı hazırlıyorum içiyoruz :) gelecek ay ne olacak bakalım.
Hayırlısı olsun canım inşallah tekrar hamiş kalır saglıcakla bebişini alırsın kucagına..
Keçiboynuzunu benim eşim suyunu sevmiyor kendisini yiyor :) ikna et valla eşini ne yap ne et tahlil yaptırsın canım bişey varsa en azından vakit kaybetmemiş olursunuz

Keşke evlenir evlenmez çocuk moduna girmeseydiniz. Odaklanmayın iki de bir test yapmayın çocuk fikrini kenara atıp başka hayaller kurun bir yıllık gezme hobi vs gibi. Olursa olur o süreçte bir sağlık probleminiz yoksa çabalamayın .

Hayatın her alanında böyle değilmiş çok istersen olmaz yada tam tersi korktuğum kora bastım derler. Ben buna inanıyorum.

Keşke evlenir evlenmez çocuk moduna girmeseydiniz. Odaklanmayın iki de bir test yapmayın çocuk fikrini kenara atıp başka hayaller kurun bir yıllık gezme hobi vs gibi. Olursa olur o süreçte bir sağlık probleminiz yoksa çabalamayın .

Hayatın her alanında böyle değilmiş çok istersen olmaz yada tam tersi korktuğum kora bastım derler. Ben buna inanıyorum.
Ben de size katılıyorum
Galiba biraz üstüne düştük ondan olmadı hayırlısı olsun ne diyim

Back
X