- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Elbeeet bir gün :)olsun
kısmet işte
allah isteyince veriyor
bizim için demek şuanda istemiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbeeet bir gün :)olsun
kısmet işte
allah isteyince veriyor
bizim için demek şuanda istemiyor :)
Valla ben sıkıldım artıkElbeeet bir gün :)
bunun aslında sadece çocukla da ilgisi yok, bu hayatta neyi çok istiyorsan olmuyor.. ne zaman ki amaaaan olsa ne olur olmasa ne olur moduna geçiyorsun (ama lafta değil, bütün düşüncelerinle) o zaman çat diye önüne çıkıyor.. benim iş, aşk, çocuk her konuda böyle oldu.. mesela şu an çok istediğim bir konu var, sürekli üzerinde yoğunlaştığım için tabiri caizse kıçın kıçın ilerliyor, ama bıraksam olacak biliyorum gel gör ki bırakamıyorum.. ne kadar isyan da etseniz, bıksanız da o konuyu kendi haline bırakmadan olmuyor ben diyeyim..
işte bu hayatın
sen bakarken soyunamıyorum deme şekliymiş, öyle diyollar :d
Yaş 32 ,11 yıllık evlilik ,10 yıllık tedavi ,bes tüp bebek ,3 aşılama ..sonuç 5 aylık bir prenses teyzesi :) sizi en iyi anlayacak insanlardan biriyim sanırım .. pes etmeyin isyan etmeyin ,doğru yönlendirecek tecrübeden faydalanin,onun var bunun var ,çöpe atmış vs kafanıza takmayin herşey güzel olacak Allah'ın izniyle ,rabbim isteyen herkes e nasip etsinÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba![]()
biz de böyle olduk yaa özellikle ben ..bir de üstümde bir agresiflik olduEşimle bu aşılama sonrasında biraz soğukluk oldu ama cinsel açıdan o da ben de fazla istekli değilizz
Bu bizi etkiledi galiba
Zaten şuan olursa olur olmazsa olmaz napıyım modundayım :) olabildiğince stresten uzak duruyorum haklısın canımRabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Tüm isteyenleri de kavuştursun bebeklerine.
Biraz sakinleşmeye çalışın. Biraz daha rahat olmaya. Çevremde gözlenmediğim kadarıyla stres cidden çok etkiliyor. Ne zaman olacağına bıraktım deseler oluyor bebekleri.
Belirlenen bir sorun yoksa,biraz rahatlamaya çalışın derim.
Şuan o moda girdim zaten canım olursa olur olmazsa olmaz napalım diyorum şuan bebek olduğunda yapamayacagımız şeyleri yapıyorumAllah herkesin gönlüne göre versin. olursa olur olmazsa da Allahın takdiri ne diyelim.
Doğru haklısın canım benim de eşimle evliliğim öyle olmuştu yani tanışmamız filan ben boşverdiğim anda olmuştu hatta ben hiç evlenemem galiba filan diyodum hep :)bunun aslında sadece çocukla da ilgisi yok, bu hayatta neyi çok istiyorsan olmuyor.. ne zaman ki amaaaan olsa ne olur olmasa ne olur moduna geçiyorsun (ama lafta değil, bütün düşüncelerinle) o zaman çat diye önüne çıkıyor.. benim iş, aşk, çocuk her konuda böyle oldu.. mesela şu an çok istediğim bir konu var, sürekli üzerinde yoğunlaştığım için tabiri caizse kıçın kıçın ilerliyor, ama bıraksam olacak biliyorum gel gör ki bırakamıyorum.. ne kadar isyan da etseniz, bıksanız da o konuyu kendi haline bırakmadan olmuyor ben diyeyim..
Oyşş maşallah Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar nasip etsin herkese yerim ben onuYaş 32 ,11 yıllık evlilik ,10 yıllık tedavi ,bes tüp bebek ,3 aşılama ..sonuç 5 aylık bir prenses teyzesi :) sizi en iyi anlayacak insanlardan biriyim sanırım .. pes etmeyin isyan etmeyin ,doğru yönlendirecek tecrübeden faydalanin,onun var bunun var ,çöpe atmış vs kafanıza takmayin herşey güzel olacak Allah'ın izniyle ,rabbim isteyen herkes e nasip etsin
Agresiflik neden oluyo ki kuzum? Aslında tutmadı diye mi eşimize soguyoruz acaba bu çok saçma ama ne biliyim o yaklaşmayınca benim de içimden gelmiyo bir hafta olcak nerdeysebiz de böyle olduk yaa özellikle ben ..bir de üstümde bir agresiflik oldu
Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba![]()
bunun aslında sadece çocukla da ilgisi yok, bu hayatta neyi çok istiyorsan olmuyor.. ne zaman ki amaaaan olsa ne olur olmasa ne olur moduna geçiyorsun (ama lafta değil, bütün düşüncelerinle) o zaman çat diye önüne çıkıyor.. benim iş, aşk, çocuk her konuda böyle oldu.. mesela şu an çok istediğim bir konu var, sürekli üzerinde yoğunlaştığım için tabiri caizse kıçın kıçın ilerliyor, ama bıraksam olacak biliyorum gel gör ki bırakamıyorum.. ne kadar isyan da etseniz, bıksanız da o konuyu kendi haline bırakmadan olmuyor ben diyeyim..
Benim de sizin tam tersidir
Her şey için aşırı uğraşmam gerekir
Oluruna bıraksam olacağı varsa da olmaz
Evlilik için de böyle oldu, iş yaşamım içinde
Hep tırnaklarımla kazımak zorundayım
Hep mücadeleler savaşlar vermek zorundayım
Bu harika şansımın (!) çocuk sahibi olurken de böyle devam etmememesini umuyorum
O kadar haklısın ki. Ben de kimsenin pes ettiğine filan inanmıyorum. Bir kadın sanırım doktor yüzüne "artık menopoza girdin anne olman imkansız" bile dese, doğası gereği pes filan edemez, vazgeçemez annelik umidinden. Ve evet kimisine istemediği halde zorla verirken biz koskoca senelerimizi doktorlarda harcıyoruz. Bebek sahibi olamamak bizim elimizde değil, fakat evlenir evlenmez hamile kalanlarin sanki bu kendi elindeymis, kendi başarısıymış gibi bize örnek gösterilmeleri çok gülünç. Biz de onları örnek alalım da hemen doğuralım bari. Bu kadar mantıksız ve cahil bir toplumun içinde infertilite ile uğraşmak cehennem gibi...Eminim pes etmemislerdir dışarda öyle gözüküp içinde yaşamakya bilmiyorum herkes bekliyo şimdi sorup duruyo
birşeyi ne kadar istersen o kadar olmuyorŞuan o moda girdim zaten canım olursa olur olmazsa olmaz napalım diyorum şuan bebek olduğunda yapamayacagımız şeyleri yapıyorum