Allahımm noluur :(

Oyşş maşallah Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar nasip etsin herkese yerim ben onu :KK66:
Bak demekki pes etmemissin ne güzel bir mücadele ve sonunda bebişin gelmiş
Senin de mi sebepsiz interfiliteydi canım?
Evet maalesef açıklanamayan infertilite,ilk bas dilim bile donmezdi bu kelimeye . Detayı bilmiyorum ,kendimden örnek vereyim devlet Hastanesi'nde 6 özel tip bebek merkezinde 16 yumurtam çıkmıştı, merkez ,doktor ,ilaç hepsi zincirleme önemli ve en en en büyük parça moral , beş tüp bebek beşikleri pozitif ve sonuç düşük . Doğuma girecem eşim diyor hala inanamıyorum kesin birşey olacak ,şuan beş ayı bitti hala inanamıyorum diyor çok fazla heves hayal kırıklığı yaşadım çok zor çok iyi anlıyorum sizi

Hayat aslında tam olarak bu işte. ..
bir kadın gördüm yine hamileyim diye sabaha kadar ağladım diyen. .
bir kadın gördüm allahım ben ne yapacağım bu 4 cü de kız oğlum olmayacak mı diyen. ..
bir kadın gördüm eşim 3 kere tese ameliyatı oldu 3 de de Sperm bulunmadı diyen. .
bir kadın gördüm çocuk uyutmadi sinir krizi geçiriyorum diyen. ..

hayat tam olarak bu başkalarının beğenmediği hayatı senin hayalin olmasi. .
şükürler olsun yumurta rezervem var şükürler olsun esimin spermi var. ..
elhamdulliah allah bigün bizimde yüzümüzü güldürecek sadece zamanı henüz gelmedi ya hiç Rahmi olmayan spermi olmayan umudu kalmayan insanlar napsin bide böyle düşünün nolur ..
bana olmaz deme allah hiç ummadigin anda ol der ve olur. ..
Bu dünyada ki en büyük mucize evlat sahibi olmak bunun farkında olanlara ne mutlu ama olmayanlara yazıklar olsun diyorum sadece. .
kıyas yaparak yasarsak sende olan bişeyi söyle yürüyorsun konuşuyorsun bunu yapamayanlar isyan mi etsin. ..
Rabbim kimseye tasiyamayacagi yükü vermez iyiki beni bu büyük sınavla sinadi çünkü asla farkında olmayacaktım uyanmayacaktim mucize nin farkında olamayacaktim. . şükürler olsun ilerde zor oldu ama oldu çok şükür diyeceğim diğer annelerden farklı olacağım farkında olacağım ve asla kimseye BEBEK SORMAYACAGİM ...

Bu arada bana bilgi verebilecek arkadaşlar var mı. ..
Tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor
ve kaça mal oluyor özelde şuan fiyatları nasıl? ???
haziran da tüp bebek düşünüyorum. ..
daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum savasalim melegimiz gelsin inşallah

ayy canım, kızımda yaşadık bu infertilite olayını...bütün arkadaşları da üst üste hamile kalınca kız hepten göçtü...bir aşılama ardından tüp bebeğe gittiler...ilk seferde tuttu...üzme kendini diycem...kızıma dediğim gibi ama işe yaramayacak biliyorum...yalnız değilsin...çaresiz hiç değilsin....Allahın izniyle olacak inş...

bir kadın gördüm allahım ben ne yapacağım bu 4 cü de kız oğlum olmayacak mı diyen. ..
bir kadın gördüm eşim 3 kere tese ameliyatı oldu 3 de de Sperm bulunmadı diyen. .

elhamdulliah allah bigün bizimde yüzümüzü güldürecek sadece zamanı henüz gelmedi ya hiç Rahmi olmayan spermi olmayan umudu kalmayan insanlar napsin bide böyle düşünün nolur ..
Bu dünyada ki en büyük mucize evlat sahibi olmak bunun farkında olanlara ne mutlu ama olmayanlara yazıklar olsun diyorum sadece. .
kıyas yaparak yasarsak sende olan bişeyi söyle yürüyorsun konuşuyorsun bunu yapamayanlar isyan mi etsin. ..
Rabbim kimseye tasiyamayacagi yükü vermez iyiki beni bu büyük sınavla sinadi çünkü asla farkında olmayacaktım uyanmayacaktim mucize nin farkında olamayacaktim. . şükürler olsun ilerde zor oldu ama oldu çok şükür diyeceğim diğer annelerden farklı olacağım farkında olacağım ve asla kimseye BEBEK SORMAYACAGİM ...

Ne kadar doğru söylemişsiniz evlat sahibi olmak çok büyük mucize. Allah beni de sınadı. Sonunda mucizem geldi. Her gün gelişimine baktım. Gerçekten büyük mucize. Erken doğdu, küvezde gördüğümde dedim bu benim karnımda mı büyüdü ne büyük mucize. Sonra Allah beni ömrüm boyunca sürecek bir sınava soktu. 6 gün yaşadı kızım. Yine şükrediyorum dokunamasam da görebildim yavrumu. Resmine bakıp bazen ağlıyorum bazen seviyorum kızımı, Bu benim karnımda büyüdü allahım sen ne büyüksün diyorum.

2016 da bahceci umut tüp bebek te yaptırdım ilaçlar dahil 9 bin civarı tuttu
Yol masrafı vitamin takviyelerle 10 bini buldu. Sonuc negatif
Bu yıl tekrar düşünüyoruz
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Ne kadar doğru söylemişsiniz evlat sahibi olmak çok büyük mucize. Allah beni de sınadı. Sonunda mucizem geldi. Her gün gelişimine baktım. Gerçekten büyük mucize. Erken doğdu, küvezde gördüğümde dedim bu benim karnımda mı büyüdü ne büyük mucize. Sonra Allah beni ömrüm boyunca sürecek bir sınava soktu. 6 gün yaşadı kızım. Yine şükrediyorum dokunamasam da görebildim yavrumu. Resmine bakıp bazen ağlıyorum bazen seviyorum kızımı, Bu benim karnımda büyüdü allahım sen ne büyüksün diyorum.

allah tekrar nasip etsin size sağlıklı hayırlı evlat bu dünya sınav dünyası yoksa niçin geldik. . bişeyler le sınav olacağız. . Rabbim cekemeyecegimiz dertleri vermesin inşallah. . Allah sabır versin sizede...

2016 da bahceci umut tüp bebek te yaptırdım ilaçlar dahil 9 bin civarı tuttu
Yol masrafı vitamin takviyelerle 10 bini buldu. Sonuc negatif
Bu yıl tekrar düşünüyoruz
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

kaç gün sürüyor tedavi? ??
ilaç mi iğne mi yapılıyor hergün ..???
iğne ise siz kendiniz mi yaptınız igneyi? ??

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
Tam benim icimd3n g3cenleri anlatmissin canim inan cok zor bi sinav

kaç gün sürüyor tedavi? ??
ilaç mi iğne mi yapılıyor hergün ..???
iğne ise siz kendiniz mi yaptınız igneyi? ??
Canım tüp bebek bölümünü oku orada herseyi öğrenirsin.
Yumurta toplamaya kadar hergün iğne vuruluyorsun,vitamin haplarına da devam..ben kendim vurdum hemşire öğretti.
Kişiye göre değişiyor tedavi benim ki kısa protokol oldu.yani adetin 3. Günü iğneye başladım 12. Gün yumlar toplandı. Donduruldu. Bir sonraki ay adet 3. Günü rahim kalınlastırma haplarına baslıyorsun uygun kalınlıga gelince transfer oluyorsun.transferden sonra hergün iğne alttan jel devam ediliyor.
Benim için zordu. Ama elden birsey gelmiyor.
O yuzden 2 sene ara verdim ben cok yorucu

Tavsiyem sende eşinde tüpten önce 3 ay vitamin takviyesine başlayın özellikle d vitamini baktırın

Özel Hastahanede mi yaptıracaksınız araştırma hastahanesinde tüp bebek bölümü çok başarılı hastahaneler var hatta özelden bile başarılı olanlar benim oğlum tüp bebek tedavisiyle oldu 2. Denemede tuttu ben izmit eğitim araştırma hastahanesine gittim ve Sakarya da yaşıyorum birbirine iki ayrı il
Doktorumu dünyalara değişmem onun gibi iyisini anlayışlısını insani duyguları yüksek bir doktor daha ömrü hayatımda görmedim 7/24 bilgi alabiliyordum kendisinden hoş hala daha öyle ekstrem bi durum oldu mu hemen yazıyorum veya arıyorum
Bence özelden önce bi araştırma hastahanelerini de araştırın derim

aynı durumdayım 3 senedir beklemekten mahfoldum piskolojim alt üst oldu..
biraz daha zaman geçerse daha kötü olacağım diye korkuyorum. . evladima verimli olamayacagim diye. ..
insanlardan bıktım usandim sorular bitmiyor. . senin yaşında kaç tane dogurdum senin daha bitane bile yok diyenmi ararsın neler neler. .
her ay aynı hüsran her ay ümitle beklemek.
Peygamber sınavı bu Rabbim bize layık görmüş vardır vakti zaman ı. .
Allah isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürdürsun. ..
Amin canım inşallah Allahım sana bana isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin..
Var demekki zamanı..
Ama acaba diyorum eşime pekmez filan mı içirsem? Eşimi ve kendimi besiye mi çeksem aktara filan mı gitsem onların faydası olur mu?

Rabbim tez zamanda hamilelik duygusunu yaşatır insallah..
Dua edın çok...
Bir zamanı vardır ve zamanı olunca olur ins

O kadar haklısın ki. Ben de kimsenin pes ettiğine filan inanmıyorum. Bir kadın sanırım doktor yüzüne "artık menopoza girdin anne olman imkansız" bile dese, doğası gereği pes filan edemez, vazgeçemez annelik umidinden. Ve evet kimisine istemediği halde zorla verirken biz koskoca senelerimizi doktorlarda harcıyoruz. Bebek sahibi olamamak bizim elimizde değil, fakat evlenir evlenmez hamile kalanlarin sanki bu kendi elindeymis, kendi başarısıymış gibi bize örnek gösterilmeleri çok gülünç. Biz de onları örnek alalım da hemen doğuralım bari. Bu kadar mantıksız ve cahil bir toplumun içinde infertilite ile uğraşmak cehennem gibi...
Ağzına sağlık canım benim ne güzel ifade etmissin benim hissettiklerimi..
Allahım inşallah en kısa zamanda sana bana isteyen herkse hayırlısıyla nasip eder
Ben de o dengeyi anlayamıyorum istemeden hamile kalan kazayla hamile kalan korundugu halde hamile kalan..vardır Rabbimin bi bildiği diyorum elbet bi gün bize de verir :dua:

Evet maalesef açıklanamayan infertilite,ilk bas dilim bile donmezdi bu kelimeye . Detayı bilmiyorum ,kendimden örnek vereyim devlet Hastanesi'nde 6 özel tip bebek merkezinde 16 yumurtam çıkmıştı, merkez ,doktor ,ilaç hepsi zincirleme önemli ve en en en büyük parça moral , beş tüp bebek beşikleri pozitif ve sonuç düşük . Doğuma girecem eşim diyor hala inanamıyorum kesin birşey olacak ,şuan beş ayı bitti hala inanamıyorum diyor çok fazla heves hayal kırıklığı yaşadım çok zor çok iyi anlıyorum sizi
Demekki bunun da vakti varmışş ben evlenir evlenmez olur sanıyodum :)
Allah çocuğunuzu size bagıslasın
Darısı bize inşallah

Rabbime inancım tam elbet onun da vakti zamanı vardır Onun bi bildiği vardır

Ağzına sağlık canım benim ne güzel ifade etmissin benim hissettiklerimi..
Allahım inşallah en kısa zamanda sana bana isteyen herkse hayırlısıyla nasip eder
Ben de o dengeyi anlayamıyorum istemeden hamile kalan kazayla hamile kalan korundugu halde hamile kalan..vardır Rabbimin bi bildiği diyorum elbet bi gün bize de verir :dua:
Doktor bir arkadaşım anlatmıştı. Adrenalin hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Ben de tek seferlik ilişkide nasıl hemen hamile kalıyorlar anlamıyorum diyordum.
Kafada bebek yerine ilişki olunca belki de o yüzden daha kolay hamile kalıyorlar.
Bu arada eşinize keçiboynuzu kürü deneyin.

ayy canım, kızımda yaşadık bu infertilite olayını...bütün arkadaşları da üst üste hamile kalınca kız hepten göçtü...bir aşılama ardından tüp bebeğe gittiler...ilk seferde tuttu...üzme kendini diycem...kızıma dediğim gibi ama işe yaramayacak biliyorum...yalnız değilsin...çaresiz hiç değilsin....Allahın izniyle olacak inş...
İnşallah çok teşekkür ederim beni anladıgınız için..üzülme diyince olmuyor aklına getirme oluruna bırak diyorlar ama bi süre sonra yine aklıma geliyor
Kızınız ne kadar tedavi gördü benim 18 aydır olmuyo

Back
X