hayrlı olsun arkadaşım.sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.valla bir çok şey yapmışsın ama yaptıklarından değilde zamanı gelmiş olduğu için olduğunu düşünüyorum.kucağınada almayı nasip etsin Allahım.darısıda biz bekleyenlere olsun..
merhaba arkadaşlar 5 buçuk yıllık evliyim
bissürü tedavii ,aşılama neler neler denedimolmadıı.. doğal yolla 2 defa olduu fakat ikisde düştü ... 2. si geçen sene nisanda düştü..
ve bu ay azmettimm neler neler yaptım şükürler olsun Rabbim dualarımı kabul etti , cabalarıma cvp verdii:)
önce 15 gün soğan kürü....
sonra adetin 3. günü doktoruma danışarak klomen kullandım..
klomen bitti 8 gün incir suyu içtim 2 günde havuçlu incirsuyu içtim....
adetin 15. günü belime yakı yapıştırdım 2 gün beklettim.............
ve presed jel kullandımm
artık hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama Rabbim nasip etti şükürrr.....
bu arada geçen ay cem demirel tüp bebek veya aşılama yaptırın demişti...
Rabbim yeniden tedavilere gerek bırakmadan doğal yolla nasip ettii....
allah meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 4 gözle büyütün inşallah
rabbim olmayan kullarınada nasip etsin
teşekkür ederimmHayırlı uğurlu olsun canım maşallah
İnşallah bu kez sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almak nasip olur
Rabbim sana yine aynı acı şeyleri yaşatmasın
Güzel Mevlam isteyen herkese nasip etsin(banadaaa)
Cok sevindim gercekten.darisi benim de kardesimin basina insallah.
Mrb cnm..!öncelikle Rabbim inş sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eder,seni daha önceki topiklerden hatırlıyorum sanki..o yüzden daha çok sevindim tatlım,bende şuan hamileyim,7. haftaya girdik,inş Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla sıhhatle yavrumun yüzünü görmeyi nasip eder..
...........................................................................................................................................................................................................................canımcım monera adına da çok sevindim..rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin inş..!onun ne kadar oldu,bak şimdi daha da heyecanlandım cnm.. sen gittinmi doktora?monerayı da buraya yönlendirsene tatlım görüşürsen,hep birlikte neler yaşadığımızı paylaşırız..
tebrik ederim :) sağlıkla kavuşun bebeğinize
canımmm seni diğer topikte görmüştüm. burada okudum şimdi çabalarını allah karşılıksız bırakmamış, kucağına almayıda nasip etsin. pozitif düşünce çok önemli herşeyin iyi olacağına inan. inşallah keseyi de görürsünüz.
ay çok sevindim canım yaa allah busefer tamamına erdirsin çok azmetmişsin neler yapmışsın maşallah...pko mudyun cnm ..benimde böle bi derdim var nişanlıyım ama bu sıkıntıları çekmemek için diyorum ki hiç korunmasammı?
böyle düşünme canım olmaz gibi bi ebe arkadaşım nişanlılığı boyunca ağladııı pkoymuşş okadar çok teselli ettimkii ama hep yok benim çocuğum çok geç olur belkide tuturamayızz neler neler diyoduu .. hem kilo hem tüğlenme biçok pko etkisinide yaşıyoduu...
oda olmucak diye korunmadı evlendiği hafta hamile kaldıı, evliliğini anlamadan bebekleri olduu .. neyse kızı iki yaşındayken korunmayı bıraktı pat ilk ay 2. ye hamile kaldıı:))
ve şimdi 2. kızı dogdu bebek 1buçuk aylıkk geçen akşam diyoki yine hamile olabilirimmmm:)))
kişiden kişiye değişiyoo ... bizede doktorlarr bi problem bulamıyolardıı bunca yıl zorlaa hamile kaldımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?