Allahımm şükürler olsun, bu sefer tamamına erdir sağlıklaaa.

evett canımm ekim annelerindeyiz ikimizdee:) seninde durumunu üzüntünü okudumm Allaha şükürr bitmiş olumsuz düşünceler görmüşsün bebeğinii:) :nazar:

bende bugün gördüm keseyi maşallah 12.9mm olmuşş inşallah kalp atışlarınıda görürüz ikimizdeee:)[/QUO

Cnm demek keseyi gördünüz,çok sevindim tatlım..:34:inş kalp atışlarını da görürsünüz..!bende geçen hafta gittim doktora kalbi oluşmuş,atmaya bile başlamış dedi..:emir_bebek:Rabbime şükürler olsun,önümüzdeki hafta yeniden gidicem,inş bu sefer bende duyabilirim bebişimin minik kabinin atışını..:nazar:

Cnm demek keseyi gördünüz,çok sevindim tatlım..:34:inş kalp atışlarını da görürsünüz..!bende geçen hafta gittim doktora kalbi oluşmuş,atmaya bile başlamış dedi..:emir_bebek:Rabbime şükürler olsun,önümüzdeki hafta yeniden gidicem,inş bu sefer bende duyabilirim bebişimin minik kabinin atışını..:nazar:

evet canım Allaha şükür gördükk inşallahh sağlıkla kalpatışınıda duyarr zaman çabuk geçer bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızz:):nazar:

ayyyyyyyyyyy inanamıyorum yaaaaa ebe arkadaşın konusuna çok sevdinim kendimi gördüm sanki bende nişanlıyım ve hergün üzülüyorum olmicak diye..inşallah o ebenin yaşadıklarının aynısını yaşarım allahım nolur yaa bende hemen hamile kalim...iyikide yazdın cnm çok büyük umut oldu bende bu
allahım tekrar kucağına almayı nasip etsin amin:52:

evett canımm aynen böyle olduu ... hiç ümidini kırmaa kaldıkı geç olsa bilee mutlaka bebekkleri oluyo pukolularınn... soğan kürünüde mutlaka tavsiye ederimm bu arada evlenmeden önceki 3 ay dene bence puko etkisini iyice azaltmış olarak evliliğe adım atarsınn:)

evett canımm aynen böyle olduu ... hiç ümidini kırmaa kaldıkı geç olsa bilee mutlaka bebekkleri oluyo pukolularınn... soğan kürünüde mutlaka tavsiye ederimm bu arada evlenmeden önceki 3 ay dene bence puko etkisini iyice azaltmış olarak evliliğe adım atarsınn:)

canımmm sen süpersin yaa inanki bu hiç aklıma gelmemişti
gerçekten etkisi azalrımı ama çok fazla mantıklı gerçekten..
belki etkisi azalır ve hamile kalmam kolaylaşır
canım ben 25 ağustosta evlenicem nasipse..
sence nezaman başlim
şimdiden başlim mi hemen yarın mesela
bide bu kürü sen nasıl uyguladın anlatırmısın bana
adet günlerinde içtinmi kaç gün arayla içtin falan hepsini yazarmısın lütfen canım

canımmm sen süpersin yaa inanki bu hiç aklıma gelmemişti
gerçekten etkisi azalrımı ama çok fazla mantıklı gerçekten..
belki etkisi azalır ve hamile kalmam kolaylaşır
canım ben 25 ağustosta evlenicem nasipse..
sence nezaman başlim
şimdiden başlim mi hemen yarın mesela
bide bu kürü sen nasıl uyguladın anlatırmısın bana
adet günlerinde içtinmi kaç gün arayla içtin falan hepsini yazarmısın lütfen canım

sağol canım benim inşallah faydam olurr:)

1. mayısta başlaa adetine 15 gün kala başla 15 gün sabah akşam iç ....
2. küre haziranda adetine 10 gün kala başla 10 gün sabah akşam iç..
3. küre temmuzda adetine 10 gün kala başla 10 gün sabah akşam iç...

içi beyaz dışı turuncu kabuklu soğanı kaynamış 2 bardak hazır suya 4e böl at, 5 dk ağzı kapalı kaynat ve ağzı kapalı bi şekilde ılıyınca iç .. yemeklerden önce günde 2 kez hazırla ...... saraç oğlunun sitesinde pkolular 3 ay denesin yazıyoduu... inşallah sende faydasını görürsünn:)

sağol canım benim inşallah faydam olurr:)

1. mayısta başlaa adetine 15 gün kala başla 15 gün sabah akşam iç ....
2. küre haziranda adetine 10 gün kala başla 10 gün sabah akşam iç..
3. küre temmuzda adetine 10 gün kala başla 10 gün sabah akşam iç...

içi beyaz dışı turuncu kabuklu soğanı kaynamış 2 bardak hazır suya 4e böl at, 5 dk ağzı kapalı kaynat ve ağzı kapalı bi şekilde ılıyınca iç .. yemeklerden önce günde 2 kez hazırla ...... saraç oğlunun sitesinde pkolular 3 ay denesin yazıyoduu... inşallah sende faydasını görürsünn:)

canım ama benim adetim düzensiz nezaman olucağım belli olmuyor şu gün oluyorum diyemiyorum bu durumda napılır
bide ağustosun sonunda düğünüm ağustosa ayında içmimmi yada haziranda başlayıp ağustos3 kürümün ayı olsa

canım ama benim adetim düzensiz nezaman olucağım belli olmuyor şu gün oluyorum diyemiyorum bu durumda napılır
bide ağustosun sonunda düğünüm ağustosa ayında içmimmi yada haziranda başlayıp ağustos3 kürümün ayı olsa

evleniceğin ayy soğanla filan uğraşma benceee:) zaten bissürü işin olucak , önceki aylarda hallet bitir... tahmini bi tarih belirle zaten soğan kürünü uygulayınca adet çabuk geliyo , adetliykende içmeye devam edebilirsin ....

evleniceğin ayy soğanla filan uğraşma benceee:) zaten bissürü işin olucak , önceki aylarda hallet bitir... tahmini bi tarih belirle zaten soğan kürünü uygulayınca adet çabuk geliyo , adetliykende içmeye devam edebilirsin ....

haklısın canım temmuza kadar halledim senin verdiğin çizelge güzel gerçekten..
ozaman ben kafam göre bi gün ayarlim ona göre başlim yani mayısın başı mesela

teşekkür ederimm rabbim tüm isteyenlere sağlıkla tez zamanda versin inşallahh

tatlıcık çok sevindim allah tamamına erdirsin arkadaşım bende bu sabah öğrendim evde test yaptım doktora ne zaman gitmeliyim fikir ve yardım bekliyorum.en son 25 ocakta regl olmuştum bu sabah pozitif çıktı

tatlıcık çok sevindim allah tamamına erdirsin arkadaşım bende bu sabah öğrendim evde test yaptım doktora ne zaman gitmeliyim fikir ve yardım bekliyorum.en son 25 ocakta regl olmuştum bu sabah pozitif çıktı

çok teşekkürlerr bende seni tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsinn..... benim son adetim 22 ocaktı 3 gün var aramızda bence hemen bi doktora git büyük ihtimalle keseyi görürsün :)

folik asit filan başlarsın belki dr başka ilaç filanda verir.... :49: 5 hafta 3 günlük hamilesinnn:):emir_bebek:

Tatlıcık nasılsın cnm..?nasıl geçiyo hamilelik?benim yaramaz beni fena etti şimdiden,bir haftadır mide bulantısı,afedersin kusmalar,mahfoldum cnm,ama yinede şikayet etmiyorum,Rabbim sağlıkla sıhhatle yüzünü göstersin de ben hepsine razıyım cnm..:nazar:

Tatlıcık nasılsın cnm..?nasıl geçiyo hamilelik?benim yaramaz beni fena etti şimdiden,bir haftadır mide bulantısı,afedersin kusmalar,mahfoldum cnm,ama yinede şikayet etmiyorum,Rabbim sağlıkla sıhhatle yüzünü göstersin de ben hepsine razıyım cnm..:nazar:

sağoll canım iyi sayılır benim de 2 gündür mide bulantım var doktorum bulantı ilacı verdii onu içtim dün ilk defa canım hiç bişi yemek istemiyoo:(

doktorum bulantının çok iyi olduğunu bebek geliştikçe bulantı olur dedii

aynen bende canımm herşeye sabrederim diyorum hergün kan sulandıcı iğne vuruyorum göbekten biraz yakıyoo ama bebeğim içinn razıyımm:emir_bebek:

Allahım sanada banada tüm hamilelere sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı , büyütmeyi nasip etsinn...

bu arada monerayı merak ettimm en sonn beni tebrik etmiş bidaha bişi yazmamışş topiklerin hiç birineee.............

teşekkür ederim canımm Rabbim her isteyene tez zamanda yaşatsın bu mutluluğu

cnm merhaba allah tamamına erdirsin bende sen gibi 2düşük yaşadım ve tüp bebekle 3.hamileliğim daha çok küçüğüz 20ocak son adetim senle aramızda az var bend ekan sulandırıcı kullanıyorum bende hiç belirti yok ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor bu beni korkutuyor uyuyorum bide çok başkada bi belirtim yok acaba bebeklerim gelişmiyormu doktora gittik keseleri gördük ama kalp atışı duymadan içim rahat etmicek birhafta sonrada kalp atışı için gidicez inşallah bi sorun çıkmaz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

cnm merhaba allah tamamına erdirsin bende sen gibi 2düşük yaşadım ve tüp bebekle 3.hamileliğim daha çok küçüğüz 20ocak son adetim senle aramızda az var bend ekan sulandırıcı kullanıyorum bende hiç belirti yok ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor bu beni korkutuyor uyuyorum bide çok başkada bi belirtim yok acaba bebeklerim gelişmiyormu doktora gittik keseleri gördük ama kalp atışı duymadan içim rahat etmicek birhafta sonrada kalp atışı için gidicez inşallah bi sorun çıkmaz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

gözün aydın canımm :) çifte mutlulukk maşallahhhhhhh
hiçç merak etmee sağlıla inşallahhh duyarız kalp atışlarınıdaa:) sende ekim annesi olucan ozaman bizim anneler klubüne katıl orda bissürü aynı tarihlerde hamile olan arkadaşlar var...

bi çoğunda hiç belirti yok... hem uykuda bi belirti , bunları kafana takma hamişliğinin keyfini çıkarr biliyosun bize stres yokk yasakk:))

bizde 14 mart ta gidicez dr a bende çok merak ediyorumm:) miniğim büyüdümü kalbi atıyomuu:)

vayy beee günler ne çabuk geçmişş :)

az kaldı berenim inşallahh sağlıkla doğucaksın
seni kucamıza almak nasip olucak inşallahhhhhhh

Back
X