Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlarım babamın kolon kanseri olduğunu ogrendik 1 kaç gün önce ameliyat çok riskliydi dualarla atlattık inşallah. ama patoloji sonucu temiz çıkması için dua istiyorum nerden nasıl burayı buldum ama onericeginiz baska yer varsa ordan istiyim (
Allah acil şifalar versin nz5840. Babana ve tüm şifa bekleyenlere. Kolon kanseri tedavisi gören tanıdığım ve duyduğum tüm hastalar şifalarını buldu ve normal yaşantılarına döndü. İnşallah sizin için de sonuç, sağlıklı uzun ömürler olacak.
Arkadaşlarım babamın kolon kanseri olduğunu ogrendik 1 kaç gün önce ameliyat çok riskliydi dualarla atlattık inşallah. ama patoloji sonucu temiz çıkması için dua istiyorum nerden nasıl burayı buldum ama onericeginiz baska yer varsa ordan istiyim (