Nasıl bir mantık doktor sırf eşinizleuyumlu olun diye nasıl sizi uyuşturabilir
peki şimdi ne yapacaksınız mecbur musunuz devamlı ilaç kullanmaya?
Soğursa soğusun sanki dünyanın sonu
beni sevmiyorsa zaten sırf ihityacı için gidebilir geri dönmemk kaydıyla
sanki sadrazamlar her istedikleri olacak
tüm erkeklere duyrulur
hayır canım
artık kullanmıyorum önce onu düzeltsin bende bişey yok ki onun hareketelrine tavır yapmak herkes gibi benimde hakkım insanın her ne kadar o bana HAYVAN desede:9
ama bazen katlanamıyorum nitekim geçen yıl bıarakıp gittim ben babamın evine
öldü bitti döndüm
şimdi lerde yne azdı ama ürküyorda ondan vurmuyor kaçırırım diye
totosunun ilacınıda ben mi alayım iyice tepeme çıksın nazapım ya....
gülben ergenın şarkısı "kandıramazsın beni......"
fiziksel şeyleri duygusal seylerle karıstırma.... yoksa fızıksel seyler (totosuna olan) yüzünden duygusal şeylerden mahrum kalıcaksınız... kanaması varsa az da olsa etkiler merhemler sen bı danıs eczaneye ne kaybedersın.. onlar yarı doktordurlar. not: reçetesiz merhemlerde var...
tarışmakla sorunları çözemezsin eşinin karakteri öyleyse..ben o anda bir şey söylemem.. daha sonra keyfi yerindeyken yaptığına alındığımı söylerim..sizde sessiz mi kalıyorsunuz??? benim gibi... o anda...:26:
totosunun ilacınıda ben mi alayım iyice tepeme çıksın nazapım ya....
fiziksel şeyleri duygusal seylerle karıstırma.... yoksa fızıksel seyler (totosuna olan) yüzünden duygusal şeylerden mahrum kalıcaksınız... kanaması varsa az da olsa etkiler merhemler sen bı danıs eczaneye ne kaybedersın.. onlar yarı doktordurlar. not: reçetesiz merhemlerde var...
ama buda onun zayıf noktası...
yada çok öfkeli olduğunda gel bir fal bakayım deyim..
tarışmakla sorunları çözemezsin eşinin karakteri öyleyse..ben o anda bir şey söylemem.. daha sonra keyfi yerindeyken yaptığına alındığımı söylerim..
ne akıllı kadınsın sen ya
evet dınle sonucta saglık bu,
çocuk mu kandırıorsun cnm yaaa....
link vermek yasak mı bılmıyorum ama Hemoroid Basur Hastaligi Tedavisi Oluşması Hemeroit Sebepleri Hakkında Kişisel Sağlık:Umutdolu.com al bakalım eşine neoluyor bır bak....
o totosuna kremi aldıktan sonra hele bana bir hakaret etsin varya......
o totosuna kremi aldıktan sonra hele bana bir hakaret etsin varya......
tarışmakla sorunları çözemezsin eşinin karakteri öyleyse..ben o anda bir şey söylemem.. daha sonra keyfi yerindeyken yaptığına alındığımı söylerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?