- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
- Konu Sahibi acembuselik
alt komşu binada kimseyle yanaşmayan konuşmayan sadece yüksek sesle çocuğunu oynatıp tüm binada kahkahaları yankılanan bi bayan. hatta geçen binadan bi abla ürün tanıtıyo onun için geldi onla otururken gene başladı çığlık çığlığa gülmeler yavrum diye bağırmalar falan abla da hamileydi ikinciye doğuruyo mu yoksa çocuğuma bişi oldu dedi, bi süre sonra kahkaha gelince anladı neyse dedik geçtik. ben bugüne kadar hiç uyarmadım hep sabır çektim üstte olmama rağmen alttaki komşudan rahatsız olmanın saçma salak yakınmasını yaptım.
sabaha karşı namaz için uyandım evde kedim var uyku sersemi üzerime atladı bende çığlık attım o panikle başımı duvara çarptım karanlıkta kedim olduğunu göremedim atlayanın canım acıdı eşime seslendim ışığı yaksın diye direk o saatte tık tık tık diye tavana vuruyo ... en ufak sesime katlanamadı ben onu 2 aydır çekiyorum geldiği günden beri böyle çok asabım bozuldu ....
sabaha karşı namaz için uyandım evde kedim var uyku sersemi üzerime atladı bende çığlık attım o panikle başımı duvara çarptım karanlıkta kedim olduğunu göremedim atlayanın canım acıdı eşime seslendim ışığı yaksın diye direk o saatte tık tık tık diye tavana vuruyo ... en ufak sesime katlanamadı ben onu 2 aydır çekiyorum geldiği günden beri böyle çok asabım bozuldu ....