Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
risklerini okudum,cok arastirdim..iyi ellerde yapilmasi sat...2 doktorla daha konisim bakalim ne diyecekler..Ama 6.cm de büyük..bebegime yer kalmayacakOfffffffffffff ya Alahim....güldür yüzümüzü
Zaten sag tüpümde kapaliysa..hormon,rahim,pisikoloji hepsi altin degerindede olsa sansim sifirrrrr
geshenk bende herşey yolunda idi biz 3 yıl çocuk düşünmedik düşündüğümüzde miyomun var ameliyat denildi oldum miyomlarım büyüktü ve rahim duvarına yapışıktı öyle miyomların yarısı alınırmış benim dr güya bana iyilik yaptı hepsini aldı rahim dikişli oldu rahim dikişli olduğu için rahim duvarı kalınlşmadı.sonra ben 9 ay adet olmadım meğer yapışıklık olmuş 9 ay sonra yapışıklık açmak için bir ameliyat daha oldum o ameliyatta bana spiral takıldı yapışıklık olmasın vede hamile kalmayım diya 2 yıl sonra ankara ya gittim ameliyatla spirali çıkardı ve bana dediki seni ameliyat eden dr rahimden yumurtalığa giden ince damarlar var o damarlardan birine zarar verdi ise yumurtaların ondan kalitesizleşiyor gerisini biliyorsunuz
ayy içimi kararttınız anacım myomu aldırsam kısır kalacam sanki değilimde :)))))))))))))))))))))))
tüpten sonra kist olurmuş bi o eksiktiii vışşşşşşşş.........
feri de tam fredynin kabusu yazmış yani :))))))
ayyhhhhhhhhhhhhh..... -tatlicadiarzu-
geshenk bende herşey yolunda idi biz 3 yıl çocuk düşünmedik düşündüğümüzde miyomun var ameliyat denildi oldum miyomlarım büyüktü ve rahim duvarına yapışıktı öyle miyomların yarısı alınırmış benim dr güya bana iyilik yaptı hepsini aldı rahim dikişli oldu rahim dikişli olduğu için rahim duvarı kalınlşmadı.sonra ben 9 ay adet olmadım meğer yapışıklık olmuş 9 ay sonra yapışıklık açmak için bir ameliyat daha oldum o ameliyatta bana spiral takıldı yapışıklık olmasın vede hamile kalmayım diya 2 yıl sonra ankara ya gittim ameliyatla spirali çıkardı ve bana dediki seni ameliyat eden dr rahimden yumurtalığa giden ince damarlar var o damarlardan birine zarar verdi ise yumurtaların ondan kalitesizleşiyor gerisini biliyorsunuz
Aycan..tüp yada asilama yaptiramayacagima göre ve sok tüp kapali,sagda gecir darligi cikmisti son HSG de..3 bebegide sayarsak.......hatta cok bile iyimserim..ama umutsuz degilmi...su tüplerime balilacak zaten asil benim durumum o zaman belli olacak..
Illahi Aycan Geschenk...haydi o zaman hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
POSLOLO merhaba...yoksa sen mutsuz82 misin...
kızlar rahim kendini toplarmış ya benim de işte yeni yeni toplanıyor 6 yıl sonra
ya sen bu miyom icin sogan kürü yaptinmi?, Kist her kadinda olusur, tehlikeli bisey degilki Geschenk, sen icini niye karartiyon hayret biseysin ya...........
Hakkimizda hayirlisi nasilsa öyle olsun.
geshenk seni korkutmak için yazmadım sadece iyi araştırmanı istiyorum benim başıma gelen herkesin başına gelmez
aslında bizim bir araya gelip hoppayı o zaman yapmamız gerek
aslında bizim bir araya gelip hoppayı o zaman yapmamız gerek