Bebek Beslenmesi alti aylik ogluma ne yedirmem gerek yardim kizlar tecrubesizlik yalnızlik cok zorr..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gzmslck

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
96
13
34
Kizlar yeni ek gidaya basladim On gun olduu.. elma armut püresi veriyorum patates havuc ve pirincten pure yapiyorum ama pureyi cok zor yiyo.. bide geceleri pirinc unuyla muhallebi yapıyorum.. ama baska ne yapacagimi bilmiyorum yogurt veremiyorum şimdilik doktor inek sutu alerjisinden suphelendi onun icin alerji doktoruna gidicezz.. internette okuyorum anneler ne degisik seyler yapiyo ama benim oglum onlari yapmama firsat vermezki huysuz bi bebekk.. siz bebeklerinize neler veriyosunuz hem pratik hem besleyici bebeklerinde sevdigii.. bana tavsiyelerinizi dort gozle bekliyorumm umarim yardimci olan cikar..

Kizlar yeni ek gidaya basladim On gun olduu.. elma armut püresi veriyorum patates havuc ve pirincten pure yapiyorum ama pureyi cok zor yiyo.. bide geceleri pirinc unuyla muhallebi yapıyorum.. ama baska ne yapacagimi bilmiyorum yogurt veremiyorum şimdilik doktor inek sutu alerjisinden suphelendi onun icin alerji doktoruna gidicezz.. internette okuyorum anneler ne degisik seyler yapiyo ama benim oglum onlari yapmama firsat vermezki huysuz bi bebekk.. siz bebeklerinize neler veriyosunuz hem pratik hem besleyici bebeklerinde sevdigii.. bana tavsiyelerinizi dort gozle bekliyorumm umarim yardimci olan cikar..

benım bebegım 6,5 aylık ama ben sutum az oldugundan 4 aylıkken basladım ek gıdalara.
Arada bır sut buskıvı verıyordum. aksam yatmadan once muhallebı yapıyorum.
şimdi ise corbalara basladık Kayınvalıdem bakıyor benımkıde patates havuc prınc karıısımını yemıyor yagsız tuzsuz tatsız oldugu ıcın. Kabak corbası yapıyor arada onu yıyor Ben kendım tarhana corbası yapıp verıyorum cokta guzel ıcıyor cok sukur tavsıye ederım ıcıne sarımsakta koyuyorum en buyuk antıbıyotık ztn sarımsak cocuk ıcın.
Yogurtta gelınce benımkındede ufaktan alerjı yaptı agız cevresınde kızarıklık oldu ama DR. dedıkı yogurt ne olursa olsun cocuga alerjı yapmaz ne yedırdıgınıze dıkkat edın kontrol edın dedı. Kayınvalıdem dıkkat ettı yogurttan deılmıs baska bıseyden dolayıymıs.
Aldığın ınek sutu cokmu yaglı? Ondan dolayıda olabılır.