saol canım 2 aydır elimdeydi sinir olmuştum bugün bi gazla sattım gitti
kızlar vadelide kazandırır mı sizce?
şimdi bu para nereye konulmalı ?
benim param vadelide kısa zamanda ihtiyacım olacağı için. enflasyona elbet yeniliyor tl de kaldığı için sen bilirsin canım ama altın döviz çok yüksek şuan.

ben sanırım satmaya kıyamıyorum elimden de çıkartmak istiyorum her an düşebilir diye çok heyecanlı ama dakıka dakıka geriliom valla :)
Lindaciğim dünkü kapanişa göre cok dustu zaten. Şu anda satis yapip çikariyor al satcilar. Düşük sevi
saol canım 2 aydır elimdeydi sinir olmuştum bugün bi gazla sattım gitti
kızlar vadelide kazandırır mı sizce?
şimdi bu para nereye konulmalı ?
Hayirli olsun canim. Ben vadeliye koyacagim simdi. Malum çok riskli bu piyasa

Lindaciğim dünkü kapanişa göre cok dustu zaten. Şu anda satis yapip çikariyor al satcilar. Düşük sevi

Hayirli olsun canim. Ben vadeliye koyacagim simdi. Malum çok riskli bu piyasa
yok canım bu seviyelerden asla alamam zaten vadeliye attım bende mecbur piyasalar az düşsün öyle alıcam vadeli de amma az veriyor günlük 14.500 e 5 tl veriyor

Boş durup değer kaybetmesin de bu da iyi. Hangi banka
Vakıfbank canım
öyle haklısın da böyle bile sanki değer kaybediyor
al sat da şu an çok yüksek giremem asla
başka napsak ki acaba ya sürekli beyin fırtınası yapıyorum valla nasıl çoğaltsam diye :)

Bereketli olsun canım ama dün dediğimiz gibi uzun vadede kazandırıyordu... Düşünce geri mi alacaksın?
evet canım ya ben al sat yapıp ufak ufak kazanmak istiyorum ama şu an düşmesini bekleyeceğim.
yani günlük mesela al sat yaptırsa mesela 10 tl bile olsa kar benim için ama her zaman da olmuyor
beyin fırtınası yapmamız lazım toplanın kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…