- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.741
evet 2 hafta icinde her zaman aldigim yumurtanin kolisi 11 tl den 18 tl ye cıktıFiyatları gördükçe herşeyden fazla fazla alasim, herşeyi eve sigdirasim geliyor.
Bir odam boş gibi oda ve kk limiti dolana kadar alırım diyorum.
İmkanlar dahilinde herşeyi al koy canım, bir haftada 7-8 lira zam geliyor herseye
Stok yapacağım diye cebimizde para kalmıyor bizimde ya sinir oluyorumevet 2 hafta icinde her zaman aldigim yumurtanin kolisi 11 tl den 18 tl ye cıktı
kismet olursa fazla fazla alcam bozulmayacak her seyden
birikim yapmak gittikce zorlasiyor oysa ne paralar koyardim 2018 ilk aylarinda
bende oyle dusunuyorum fasulye turlu domates sosu biber kizartma falan yapayim tekrar en iyisi.Ben biraz daha alıp yapacağım canım Fazla fazla olsun yeriz illa
İdarecileri devreye sokmaya çalış canım genelde çocuklu annelere öncelik veriliyor
Idareciler de devrede ama ortaokul kısmında daha çok ihtiyaç olduğu için ve kadronsan dolayı yapamadılar neyse sağlık olsunİdarecileri devreye sokmaya çalış canım genelde çocuklu annelere öncelik veriliyor
Listeni bizimle de paylaşır mısın canım, belki unuttuklarım vardır..Marketleri gezdikce, sözüm ona kampanyalara baktıktan sonra psikolojik olarak stok yapma gereği duyuyorum canım.
Tatile gitmeden biraz daha alışveriş yapacağım, ufak çaplı bir liste hazırladım.
Akmaz, kokmaz şeyler evde dursun birşey olmaz. Bu kış bizim için zor olacak ne alırsam kardir gözüyle bakıyorum artik
Havlu kağıt 6lı 10 tl yi geçmiş35 kuruşa sattığı 0.50 litrelik suyu 60 kuruşa çıkardılar... fabrikaları yenidoğanda... hayır zam yaparsın da %100 e yakın zam nedir o suya
Durumdan fırsatçılık bu başka birşey değil.35 kuruşa sattığı 0.50 litrelik suyu 60 kuruşa çıkardılar... fabrikaları yenidoğanda... hayır zam yaparsın da %100 e yakın zam nedir o suya
Ben de a 101den çocuklara kırtasiye malzemesi alacağım. Kantinimize de uğrayayım. Keşke ağustos ayında daha fazla alsaymışım stok için aldıklarımi öyle uçmuş ki fiyatlar
Afiyetle yiyin canım, tarhana çorbasını ben de çok severim ama güzel yapamadığımı düşünüyorum nasıl yapıyorsun?Benim de bu aykı birikimime 2 kg ev tarhanası eklensin lütfen :)
İş arkadaşımın annesi yapıyor geçen sene çok begenmistik, bu sene de sipariş ettim.
Kilosu 35 TL. Büyük eksik et kaldı şu an. Haftaya onu da cozersem kışliklar büyük ölçüde tamam
Afiyetle yiyin canım, tarhana çorbasını ben de çok severim ama güzel yapamadığımı düşünüyorum nasıl yapıyorsun?
güya 50 bin tl ceza yedi... her subesinden 7 lira küsür para çıksa kasalarından yine öderler... ki bazen öyle fiyatlar oluyor ki mesela 7.48 tl ya. 7.50 olarak alıyor.. ahni benim geriye 2 kuruşum.. versene onu da... onlarla bile iyi ciro yapıyorlardır.. yani yine kendilerinden çıkan bişey olmayacakListeni bizimle de paylaşır mısın canım, belki unuttuklarım vardır..
Havlu kağıt 6lı 10 tl yi geçmiş
Bildiğin kağıt bunlar bu ne zam böyle.
Çok teşekkürler canım, ss aldımBen domatesle islatiyorum sonra soguk su ilave edip karistira karistira pisiriyorum kaynadiktan sonra tereyagi atiyorum bazen kiyma kavuruyorum isin sirri kaynatmakta ve tahta kasik kullanmakta metal karistiricilar sanki tadini bozuyo
Teşekkür ederim canım. A 101 evime giderken yolum üzerimde ugrayiveriyirum kolay geliyor. Ama şok da aklımda olsun. Diğerlerini burada göremedim.Sec market hakmar ve sok daha avantajli hatta bime de duzgun seyler geliyor fakat a 101 brz geride kalmis bugun is arkadasim ile liste cikardik
Ceza yese ne olacak, fiyatları geri mi aldılar sanki!!!!güya 50 bin tl ceza yedi... her subesinden 7 lira küsür para çıksa kasalarından yine öderler... ki bazen öyle fiyatlar oluyor ki mesela 7.48 tl ya. 7.50 olarak alıyor.. ahni benim geriye 2 kuruşum.. versene onu da... onlarla bile iyi ciro yapıyorlardır.. yani yine kendilerinden çıkan bişey olmayacak
Çok teşekkürler canım, ss aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?