- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.781
Iyi aksamlar kizlar 30 bin tl niz olsa bu karisiklikta nasil degerlendirirdiniz altinmi euro dolar gibimi bi yardimci olsaniz
Sarımsak döv içine kekik kat müthiş oluyorTeşekkürler canım, ya aynı tarhanayı arkadaşım da yapıyor çok lezzetli oluyor ama o hazır bulyon koyuyor onunda etkisi var tabi, ben kendi et sularımdan koyuyorum fena olmuyor ama yine de istediğim gibi buram buram tarhana olmuyor, tereyağ koymuyordum onu da denicem
gimatCanım nerden aldın çok uygun
fabrika ve imalat elektriğine gelen %49 zam ve o tarihden bu yana nakliye için benzin mazot zammı!! Birde satış deposunun kirasına ve elektriğine gelen zammı topla.Az önce hb Black friday indiriminden aldığım fiyata baktım şuan hala onları kullanıyorum 9+9kg ariel 64 tl
Fairy platinum 135li 65 tl
Şuan ki fiyatı ariel 149 tl
Fairy 205 tl
%100den daha fazla zam
Birileri kaos yaratıyor
Bu insafsızlık birileri fena kazanıyor
Alışkanlıklarımızı değiştireceğiz bu nedir
cnm sampuanlarin ve dus jellerini fiyati nedir alinacak listemde cunku ona gore gideegim biraz uzakkızlar watsonda sampuanlarda yuzde 40ındırım var ben 3tane aldm 1tanede ındırımsız almıstk 4tane oldu bı sure gıder sanırım
gratiste de dus jeli 1 alana 1bedava haberiniz olsun
İndirimdeyken 4 paket almıştım kışı çıkartır banaçay stokladınızmı kızlar
kaç kg aldınız
evde açılmış 1 paket varİndirimdeyken 4 paket almıştım kışı çıkartır bana
Ben de 10 kg filan var canimçay stokladınızmı kızlar
kaç kg aldınız
Altın sürekli çıkıyor inmiyor ki. Bu yüzden altın alıyoruz. Şu an elime ne geçerse az da olsa alıyorum. Geçen yıl ki bu konu başlığında yazılanlara bakıyorum mesela altına o zaman da pahali alınmaz diyenler varmışkızlar selamlar konunun adı altın biriktirmeye başlıyoruz da altın fiyatlı uçmuş gidiyor var mı biriktirebilen? 400 liraya çeyrek altın mı alınır ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?