• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende alacagim demlik kullandim lipton ve dogus olarak sen hangi marka kullaniyorsun
baktigim marketlerde 23.95 en ucuzu idi
Geçen hafta şok da 25tl üzerine lipton altın yaprak demlik çay 100'lü 9.90dı.belki hala geçerlidir bir bakın derim.
ben 2paket 100lü aldım.normalde 23civarı dedi kasiyer. Normali ne bilmiyorum çünkü stoğum geçen hafta azaldı ilk kez :)) Şubatda stoklamıştım ;)

bende alacagim demlik kullandim lipton ve dogus olarak sen hangi marka kullaniyorsun
baktigim marketlerde 23.95 en ucuzu idi
ikisini de kullanıyorum, lipton doğu karadeniz lezzeti daha iyi ama yoksa doğuşta alıyorum.
ben hep indirim zamanları aldım canım en son kim markette alışveriş yapana 10 TL idi.
şu anki fiyatlar ile uzaktan yakından alakası yok

kızlar ben bu akşam mesaideyim, maaş ödemelerini yaptım azıcık işleri toparlayayım yarın sakin kafayla kendi bütçe olaylarıma detaylı bakacağım.
a101 e gittim, eski indirimlerden fairy elde yıkama 1350*2'li paket 14,90 TL idi, şu anki fiyatlara göre çok uygun geldi aldım. 3,95 TL'ye iki tane diş macunu aldım.
onun dışında almak niyetiyle gittiğim hiçbir ürünü almadım. aktüel günü yarın tanıdıklar 28,95lik yağdan ayırtmaya gelmiş markete. marketlerin kendi markaları bile 34,50 TL. akşam giderken evin oradaki 101e bakacağım çalışanlar tanıdık gelmişse alacağım bir tane.
şokun mintax tableti 15 TL civarıydı almadım
stoklanacak ürünler marketlerde neredeyse yok denecek kadar azdı, herkes deli gibi alışveriş yapıyor

Geçen hafta şok da 25tl üzerine lipton altın yaprak demlik çay 100'lü 9.90dı.belki hala geçerlidir bir bakın derim.
ben 2paket 100lü aldım.normalde 23civarı dedi kasiyer. Normali ne bilmiyorum çünkü stoğum geçen hafta azaldı ilk kez :)) Şubatda stoklamıştım :KK66:
canim 23.95 şok un fiyatı zaten yaninda 250.gr kup seker hediyeli.
Ya kacirmisim haberim olsa gecen hafta alirdim

evet herkes alisveris yapiyor ve insanlarin yuz ifadeleri saskin ve mutsuzddu
bende mintax bulaşık tabletine baktim almadim
ben yillardir belli markalari kullaninca değiştirmekte zorlaniyorum ama alabilirim
mintax in baska urunlerini kullandim bugun 2 urununu aldim
açıkçası zaten zam gelmiş, tam iş çıkışı çok da kalabalıktı buradan eve taşımaya değmez dedim
yarın evimin oradaki şoka bakarım.
akşam eve uğramadan watsonsa bakayım diyorum, yarın öğlen de gratise gidip duş jeli alırım.

kabataslak hesap yaptım yemek yerken de ben bu ay da toparlayamıyorum, ekim de riskli görünüyor.
benim gider kalemleri için belirlediğim rakamlar almış yürümüş ağustos ayında 1.600 TL mutfak alışverişi yapmışım. şaka gibi tam asgari ücret kadar :( stok yaptım evet ama daha 5 günde 325 TL mutfak için harcamışım bunun da çoğunluğu stok ve yine alacaklarım var.
ben bu zamlarla maaşıma da iyi bir zam gelmeden yılbaşına kadar anca günü kurtarırım gibi görünüyor, içim daraldı resmen.

evet herkes alisveris yapiyor ve insanlarin yuz ifadeleri saskin ve mutsuzddu
bende mintax bulaşık tabletine baktim almadim
ben yillardir belli markalari kullaninca değiştirmekte zorlaniyorum ama alabilirim
mintax in baska urunlerini kullandim bugun 2 urununu aldim
Ben mintax ın yumuşatıcısından memnun kalmadım. Hangi ürünlerini aldın canım

Bir kere alım satım yaptım boyumun ölçüsünü aldım fizikileri bozmadığım için onda iyi bir karım var ama bankadakinde çok zarardayım o yüzden fiziki en güzeli diyip fizikiyle devam etmek istiyorum
Fiziki tercih ediyorum bende.
Bu ay bir yarım alabilir miyim bilmiyorum ...

Fiziki tercih ediyorum bende.
Bu ay bir yarım alabilir miyim bilmiyorum ...
Önümüzdeki 2 ay birikim zor gözüküyor ama en azından birer çeyrek alsam diyorum bir kaç kişiye çeyrek almamız gerekiyor ona veririz diye korkuyorum
Tekrar kumbaraya başlamam lazım birikimin zor gözüktüğü zamanlar da iyi oluyor

İyi akşamlar herkese

Ben de şu stok işinde bir öneride bulunayım dedim. Geçen aylarda denemek için alıp beğendiğim bir ped var. Yeni çıktı pedi. Bebek bezi üretiyor normalde sl...py

İki ay önce üç paket pedi 21₺ye almıştım. Her pakette 30 tane var. 90 tane ped 21 lira bence uygundu

Bu ay da ordan stok yapıcam galiba. Gerçi üç paketi 30₺ olmuş ama:işsiz:

Sizce piyasada daha uygunu var mı

Bugün eczaneye gittim, bebek için eşim de bende takviye vs ilaçlar kullanıyoruz. Geçen ay 800 lira vermiştik, bu ay 1015 lira tuttu, içime oturdu resmen :( daha bu eczacı tanıdığımız, indirimli vermiş hali... İlaç firmaları şu an elimde yok deyip ilaç vermiyormuş, zamlı vermek için stok yapmışlar. Halimiz ne olacak, canım sıkıldı.

Back
X