- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.801
Baktım birer kiloymusBen de 10 kg filan var canim
5 paket 2 kglik
ben de size soracaktım, hiç duymadım üreticisi kim bilmiyorum. diğer markalara göre epey uygun fiyatıkızlar bide a101de abalı Ayçiçek yağı var kullanan varmı fiyatı 28.95
bende alacagim demlik kullandim lipton ve dogus olarak sen hangi marka kullaniyorsunben de size soracaktım, hiç duymadım üreticisi kim bilmiyorum. diğer markalara göre epey uygun fiyatı
çay demlik poşet kullanıyorum, 100'lü 5 tane var
Geçen hafta şok da 25tl üzerine lipton altın yaprak demlik çay 100'lü 9.90dı.belki hala geçerlidir bir bakın derim.bende alacagim demlik kullandim lipton ve dogus olarak sen hangi marka kullaniyorsun
baktigim marketlerde 23.95 en ucuzu idi
ikisini de kullanıyorum, lipton doğu karadeniz lezzeti daha iyi ama yoksa doğuşta alıyorum.bende alacagim demlik kullandim lipton ve dogus olarak sen hangi marka kullaniyorsun
baktigim marketlerde 23.95 en ucuzu idi
canim 23.95 şok un fiyatı zaten yaninda 250.gr kup seker hediyeli.Geçen hafta şok da 25tl üzerine lipton altın yaprak demlik çay 100'lü 9.90dı.belki hala geçerlidir bir bakın derim.
ben 2paket 100lü aldım.normalde 23civarı dedi kasiyer. Normali ne bilmiyorum çünkü stoğum geçen hafta azaldı ilk kez :)) Şubatda stoklamıştım
açıkçası zaten zam gelmiş, tam iş çıkışı çok da kalabalıktı buradan eve taşımaya değmez dedimevet herkes alisveris yapiyor ve insanlarin yuz ifadeleri saskin ve mutsuzddu
bende mintax bulaşık tabletine baktim almadim
ben yillardir belli markalari kullaninca değiştirmekte zorlaniyorum ama alabilirim
mintax in baska urunlerini kullandim bugun 2 urununu aldim
Ben mintax ın yumuşatıcısından memnun kalmadım. Hangi ürünlerini aldın canımevet herkes alisveris yapiyor ve insanlarin yuz ifadeleri saskin ve mutsuzddu
bende mintax bulaşık tabletine baktim almadim
ben yillardir belli markalari kullaninca değiştirmekte zorlaniyorum ama alabilirim
mintax in baska urunlerini kullandim bugun 2 urununu aldim
Fiziki tercih ediyorum bende.Bir kere alım satım yaptım boyumun ölçüsünü aldım fizikileri bozmadığım için onda iyi bir karım var ama bankadakinde çok zarardayım o yüzden fiziki en güzeli diyip fizikiyle devam etmek istiyorum
Önümüzdeki 2 ay birikim zor gözüküyor ama en azından birer çeyrek alsam diyorum bir kaç kişiye çeyrek almamız gerekiyor ona veririz diye korkuyorumFiziki tercih ediyorum bende.
Bu ay bir yarım alabilir miyim bilmiyorum ...
Gittim baktim uretici izmir yaziyo ama guvenemedim kanola yagi olabilir dedi enistem oda guvenemediben de size soracaktım, hiç duymadım üreticisi kim bilmiyorum. diğer markalara göre epey uygun fiyatı
çay demlik poşet kullanıyorum, 100'lü 5 tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?