• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim 23.95 şok un fiyatı zaten yaninda 250.gr kup seker hediyeli.
Ya kacirmisim haberim olsa gecen hafta alirdim
Telefonuna indirim kampyalarını takip etmen için tiendeo diye bir program var.onu indir.daha kolay takip edersin canım.
yakınlarındaki marketleri favorilersen işin epey kolaylaşır.denemenin tavsiye ederim.

Benimde henüz 2yaşında bebem var market market gezmem pek kolay olmuyor oradan takildigi edip liste yapıyorum.sonra en fazla 2 saat içinde nereden ne alacağımı bilerek çıkıp alıp jet hızıyla eve dönüyoruz...
oğlan market reyonlarında kovalamaca oynamak istiyor yoksa :))

Ben mintax ın yumuşatıcısından memnun kalmadım. Hangi ürünlerini aldın canım
cok amacli temizleyicisi ve mutfak icin yag cozucusunu aldim ilk kez deneyecegim memnun kalirsam birer tane daha alacagim
bende yumusaticiyi begenmemistim

tavsiyen var mi yumusatici konusunda

az once esimle hb yuklu bir temizlik alisverisi yaptik 300 tuttu cok yerle karsilastirdik bende marketleri gezmiştim zaten bugun yarin da en uygun yerden camasir deterjanlarimi gidip alacagim

K Kahvemsi watsons daki sampuan ve gratis dus jeli fiyatlarini ogrenince paylasirsan sevinirim ben ilcedeyim cok uzagim ona gore aldiririm birisine

Telefonuna indirim kampyalarını takip etmen için tiendeo diye bir program var.onu indir.daha kolay takip edersin canım.
yakınlarındaki marketleri favorilersen işin epey kolaylaşır.denemenin tavsiye ederim.

Benimde henüz 2yaşında bebem var market market gezmem pek kolay olmuyor oradan takildigi edip liste yapıyorum.sonra en fazla 2 saat içinde nereden ne alacağımı bilerek çıkıp alıp jet hızıyla eve dönüyoruz...
oğlan market reyonlarında kovalamaca oynamak istiyor yoksa :))
aktuel takip etmeye calisiyorum ama tatil vs derken gozden kacirdim sanirim evim marketlerin dibinde her gun onunden geciyorum ama dedigin programa sevindim hemen bakacagim bende cocukla is donusu zorlaniyorum market vs
bir suru gereksiz urun istemesi de ayri dert

T tatlu yağmur yağdığı için arabayla çıktım, Watsons onunde park yeri olmadığı için bakamadım, gratisse yarın öğlen kesin gidecegim yazarim duş jelini, zamanım olursa watsonsa da uğrayacağım. Özellikle istediğin markalar varsa yaz bana
300 TL nin içinde ne var canım, uygun birşeyler varsa bende biraz daha alabilirim

sekerim00 sekerim00 A101deki siviyagdan ben aldım,
Arkadaşım aradı yoldayken ona sordum o markanı ürünlerini kullanıyormuş, İzmirli oldugu icin guveniyorum dedi.
Kendisi de İzmirli oralarda bilinuyormuş
Zaten reyona 4 tane çıkarmışlar. Çalışanlar hep kendilerine akrabalarına ayirmislar.

cok amacli temizleyicisi ve mutfak icin yag cozucusunu aldim ilk kez deneyecegim memnun kalirsam birer tane daha alacagim
bende yumusaticiyi begenmemistim

tavsiyen var mi yumusatici konusunda
Memnuniyetini bana da yaz olur mu ;)
Abc konsantre yumuşatıcıyı beğendim.
Geçen bayram haftası a101 de indirime girmişti 5 tane aldım 3 kırmızı, 2 mor .
Tekrar indirimde yakalarsam daha fazla alacağım .
Memnun kaldığınız ürünleri markaları ile paylaşabilirsiniz kızlar :) çok memnun olurum .

Memnuniyetini bana da yaz olur mu :KK66:
Memnun kaldığınız ürünleri markaları ile paylaşabilirsiniz kızlar :) çok memnun olurum .

Ah ondan almadim simdi yana yakila ariyorum sanirim zamlanacak o cok guzel

Esimle yemek konusuyorduk kislik alternatiferi sundum yok yok kalsin onlar diyor simdiden tuketmeyelim diyor baslarda boyle degildi simdi oda alisti yrn market gezecek stok arayacak

Ben de pembe ve özellikle yeşiline hastayım. Yeşili arada geliyor kaç tane bulsam alıyorum.
Bimin bulut konsantre pembesinden de memnunum ben kokusu güzel ve bir süre kalıyor.

T tatlu yağmur yağdığı için arabayla çıktım, Watsons onunde park yeri olmadığı için bakamadım, gratisse yarın öğlen kesin gidecegim yazarim duş jelini, zamanım olursa watsonsa da uğrayacağım. Özellikle istediğin markalar varsa yaz bana
300 TL nin içinde ne var canım, uygun birşeyler varsa bende biraz daha alabilirim
canim headenshoulders sampuan duru dus jeli kullaniyorum ce dalin sampuan ogluma

teno tuvalet kagidi
domestos 2litre
teno kagit havlu
fairy bulasik tableti
lipton demlik cay
duru sabun
sensodyne dis macunu
sampuan
dus jeli
cnm 2ser 3 er aldim o yuzden bu kadr tuttu
bugun 7 market gezdim ve bunlarin fiyatı markete gore ucuzdu
yarin camasir deterjani ped ve uyguna bulursam 1 tane daha siviyag alacagim

tmm cnm yarin kullanirim yazarim

yumusatici ben daha onceden kullanmıştım abc guzeldi tekrar alabilirim belki

ay valla battim bu ay maastan harclik.kalmicak bu gidisle esimin isleri de kötü maas kritik

canim headenshoulders sampuan duru dus jeli kullaniyorum ce dalin sampuan ogluma

teno tuvalet kagidi
domestos 2litre
teno kagit havlu
fairy bulasik tableti
lipton demlik cay
duru sabun
sensodyne dis macunu
sampuan
dus jeli
cnm 2ser 3 er aldim o yuzden bu kadr tuttu
bugun 7 market gezdim ve bunlarin fiyatı markete gore ucuzdu
yarin camasir deterjani ped ve uyguna bulursam 1 tane daha siviyag alacagim
Maşallah canım epey ihtiyacini almışsın.
Hb ve gg şu an marketlerden çok daha uygun. Çamaşır deterjanini gg den aldım ben de. Taksit de yapıyor orası.
Markaları not aldim yarın gidince bakar yazarim

Maşallah canım epey ihtiyacini almışsın.
Hb ve gg şu an marketlerden çok daha uygun. Çamaşır deterjanini gg den aldım ben de. Taksit de yapıyor orası.
Markaları not aldim yarın gidince bakar yazarim
canim gg ye bakmadim.bakayim bende bir.sey pek almadim ondan oraya guvenemiyordum

cnm cok seyler aldim ama düşünsene sebze meyve kahvaltilik yogurt sut her hafta yine alinacak

belki biraz da kuru bakliyat falan alabilirim ilerleyen gunlerde

canim gg ye bakmadim.bakayim bende bir.sey pek almadim ondan oraya guvenemiyordum

cnm cok seyler aldim ama düşünsene sebze meyve kahvaltilik yogurt sut her hafta yine alinacak

belki biraz da kuru bakliyat falan alabilirim ilerleyen gunlerde
Salı günü ikisinin de süpermarket günü, ggden iş arkadaşlarım çok alışveriş yapıyor memnunlar diye ben de aldım. İkinci gün geldi kargom.
Bu kış zor geçecek, ben eskisi gibi artık market pazar yapmayı ve çeşit almayi düşünmüyorum bu fiyatlarla alamam da zaten.
Kahvaltılık zaten başlı başına büyük gider kalemi marketlerin kendi marka kasarlari bile haftasonundan buyana 1,60 TL zamlanmis. Neyi nasıl yapacağız bilmiyorum.
Bakliyat olarak bir paket mercimek, pirinç, kırık pirinç, bulgur aldım ben. Onlardan çok fazla alamam evim çok güneş görüyor kurtlanir. Aldiklarimi buzdolabına koydum doğru düzgün yerim kalmadı.
Bu arada sütçü 3,75 ten verdiği sütü 5 TL yapmış.

K kahvemsi mutluluk deyerjan hangi marka kullaniyoraun sivi mi toz mu
ben ariel tozu beyazlara ve 6.aydir renklilere perwol kullaniyorum daha uygun temizleyen marka varsa.deneyebilirim cok ucuk deterjan fiyatları
Ben sıvı kullanıyorum canim. Beyazlara Ariel ve omo. Renkliler rinso, persil, tursil hangisini indirimde bulursam.
Beyazlar için yazın almıştım.
Dün ggden renkliler için persil jel aldım 104 yıkama 57,90 TL.
Kim markette omosivi 40 yıkama 22,90 di, fiyatı uygun diye aldım yine.

cnm sampuanlarin ve dus jellerini fiyati nedir alinacak listemde cunku ona gore gideegim biraz uzak
ne zaman kadar kampnya
head&shoulders aldm 500ml 15.90tl
clear men 550+180ml 17.90tl
duru dus jeli buyuk boy 1alana 1bedava 15.90
fıyatlar boyleydı canım dger sampuanları hatırlamıyorum ama yuzde 40tı ındırım watsonda
(gratiste hd sampuan 8e dusmustu kucugu ama kalmamıstı)

Back
X