- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.821
Ben birazdan çıkacağım market kapanmadan yetistirisem bir bakacağım, çalışanlara da sorarım.Gittim baktim uretici izmir yaziyo ama guvenemedim kanola yagi olabilir dedi enistem oda guvenemedi
Telefonuna indirim kampyalarını takip etmen için tiendeo diye bir program var.onu indir.daha kolay takip edersin canım.canim 23.95 şok un fiyatı zaten yaninda 250.gr kup seker hediyeli.
Ya kacirmisim haberim olsa gecen hafta alirdim
cok amacli temizleyicisi ve mutfak icin yag cozucusunu aldim ilk kez deneyecegim memnun kalirsam birer tane daha alacagimBen mintax ın yumuşatıcısından memnun kalmadım. Hangi ürünlerini aldın canım
aktuel takip etmeye calisiyorum ama tatil vs derken gozden kacirdim sanirim evim marketlerin dibinde her gun onunden geciyorum ama dedigin programa sevindim hemen bakacagim bende cocukla is donusu zorlaniyorum market vsTelefonuna indirim kampyalarını takip etmen için tiendeo diye bir program var.onu indir.daha kolay takip edersin canım.
yakınlarındaki marketleri favorilersen işin epey kolaylaşır.denemenin tavsiye ederim.
Benimde henüz 2yaşında bebem var market market gezmem pek kolay olmuyor oradan takildigi edip liste yapıyorum.sonra en fazla 2 saat içinde nereden ne alacağımı bilerek çıkıp alıp jet hızıyla eve dönüyoruz...
oğlan market reyonlarında kovalamaca oynamak istiyor yoksa :))
Memnuniyetini bana da yaz olur mucok amacli temizleyicisi ve mutfak icin yag cozucusunu aldim ilk kez deneyecegim memnun kalirsam birer tane daha alacagim
bende yumusaticiyi begenmemistim
tavsiyen var mi yumusatici konusunda
Memnuniyetini bana da yaz olur mu
Abc konsantre yumuşatıcıyı beğendim.
Geçen bayram haftası a101 de indirime girmişti 5 tane aldım 3 kırmızı, 2 mor .
Tekrar indirimde yakalarsam daha fazla alacağım .
Memnun kaldığınız ürünleri markaları ile paylaşabilirsiniz kızlar :) çok memnun olurum .
Ben de pembe ve özellikle yeşiline hastayım. Yeşili arada geliyor kaç tane bulsam alıyorum.Memnuniyetini bana da yaz olur mu
Memnun kaldığınız ürünleri markaları ile paylaşabilirsiniz kızlar :) çok memnun olurum .
canim headenshoulders sampuan duru dus jeli kullaniyorum ce dalin sampuan oglumaT tatlu yağmur yağdığı için arabayla çıktım, Watsons onunde park yeri olmadığı için bakamadım, gratisse yarın öğlen kesin gidecegim yazarim duş jelini, zamanım olursa watsonsa da uğrayacağım. Özellikle istediğin markalar varsa yaz bana
300 TL nin içinde ne var canım, uygun birşeyler varsa bende biraz daha alabilirim
tmm cnm yarin kullanirim yazarimMemnuniyetini bana da yaz olur mu
Maşallah canım epey ihtiyacini almışsın.canim headenshoulders sampuan duru dus jeli kullaniyorum ce dalin sampuan ogluma
teno tuvalet kagidi
domestos 2litre
teno kagit havlu
fairy bulasik tableti
lipton demlik cay
duru sabun
sensodyne dis macunu
sampuan
dus jeli
cnm 2ser 3 er aldim o yuzden bu kadr tuttu
bugun 7 market gezdim ve bunlarin fiyatı markete gore ucuzdu
yarin camasir deterjani ped ve uyguna bulursam 1 tane daha siviyag alacagim
canim gg ye bakmadim.bakayim bende bir.sey pek almadim ondan oraya guvenemiyordumMaşallah canım epey ihtiyacini almışsın.
Hb ve gg şu an marketlerden çok daha uygun. Çamaşır deterjanini gg den aldım ben de. Taksit de yapıyor orası.
Markaları not aldim yarın gidince bakar yazarim
Salı günü ikisinin de süpermarket günü, ggden iş arkadaşlarım çok alışveriş yapıyor memnunlar diye ben de aldım. İkinci gün geldi kargom.canim gg ye bakmadim.bakayim bende bir.sey pek almadim ondan oraya guvenemiyordum
cnm cok seyler aldim ama düşünsene sebze meyve kahvaltilik yogurt sut her hafta yine alinacak
belki biraz da kuru bakliyat falan alabilirim ilerleyen gunlerde
Ben sıvı kullanıyorum canim. Beyazlara Ariel ve omo. Renkliler rinso, persil, tursil hangisini indirimde bulursam.K kahvemsi mutluluk deyerjan hangi marka kullaniyoraun sivi mi toz mu
ben ariel tozu beyazlara ve 6.aydir renklilere perwol kullaniyorum daha uygun temizleyen marka varsa.deneyebilirim cok ucuk deterjan fiyatları
head&shoulders aldm 500ml 15.90tlcnm sampuanlarin ve dus jellerini fiyati nedir alinacak listemde cunku ona gore gideegim biraz uzak
ne zaman kadar kampnya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?