- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.061
Ah kıyamam :)))Yer yok kiiiiiiii
Kavanozlar soğuduktan sonra kapağı kontrol et parmağınla bastırınca içine göçüyorsa tutmamıştır
Ah kıyamam :)))
Bimde aktüel ile gelmişti kırmızı kalpli ben o zaman 25 tane almıştım . Ama şimdi yoktur yaaa a101 e bi bak sanki dünki indirimlerinde görmüştüm gibime geldiTamam canım pazara gideceğim inşallah kapak bulabilirim.a101 ya da bimde var mı tek kapak? Bilgin var mı?
Yok tutmazsa tüketin canım bence :)Hiç sorma canım yaa yoksa buzluk en kolayı ve güzeli ama yerim kalmadı. Bi deneyeyim bakalım. Diyelim ki tutmadı bi daha kaynatıp kavanozlayabilir miyim?
Aaa supersin çıkınca ilk işim o olsun.çok sagolBimde aktüel ile gelmişti kırmızı kalpli ben o zaman 25 tane almıştım . Ama şimdi yoktur yaaa a101 e bi bak sanki dünki indirimlerinde görmüştüm gibime geldi
Kavanozların içinde su olacak mı yoksa direk sadece nohut muHiç sorma canım yaa yoksa buzluk en kolayı ve güzeli ama yerim kalmadı. Bi deneyeyim bakalım. Diyelim ki tutmadı bi daha kaynatıp kavanozlayabilir miyim?
Riske atmiim o zaman ben canım, gidip kapak alayımYok tutmazsa tüketin canım bence :)
Su olacak, kaynar suyu ile yapacağım. Öyle gösteriyor netteki videolardaKavanozların içinde su olacak mı yoksa direk sadece nohut mu
Hıh tamam ay kusura bakma ben bilmediğim için sordum daha doğrusu daha önce hiç nohut kavanozlamadım ondan . Sıcak sıcak kavanozlayıp ağzını sıktın ya temiz kuru bir bezin üzerine kapakları aşağı gelecek şekilde diz . Aradan birkaç saat geçince beze bak eğer bir ıslaklık yoksa da gönlün rahat olsun kapaklar tutmuş ve kaçırmıyordur afiyet olsun şimdidenSu olacak, kaynar suyu ile yapacağım. Öyle gösteriyor netteki videolarda
ben de riske atmazdım, hepsine yeni kapak aldım bu sene.Riske atmiim o zaman ben canım, gidip kapak alayım
Aynen 2 gün önce 20 kilodan konserve domates yaptım 25 kavanoz çıktı hepsine sıfır aynı desen kapak taktım valla bir tanesi bile tutmasa nasıl üzülürdümben de riske atmazdım, hepsine yeni kapak aldım bu sene.
Günaydın canım seni görmek ne güzel :)Günaydın kızlar dün işlerim çok yoğundu 1 saattir dün yazdıklarınızı okuyorum maşallah size :))
Öncelikledamla cikolata biz içi temiz olan eski kapakları ve kapağın denk geldiği döner camlarda aşınma olmayan kavanozları tekrar kullanıyoruz.dün 80 kilo domatesten sos yaptık eski yeni hepsini kullandık sıcak sıcak kavanozlayıp ters çevirip kapattık. İnşallah tutar tutmayan olursa da @karamelli_turta nın dediği gibi hemen bugünlerde tüketiriz.
Herşey aşırı pahalandı büyük marketi müze gezer gibi geziyor artık insanlar dokunamıyoruz bile fiyatlardan. Eskiden yoktu bim A101 filan herkes normal tüketiyordu varsa var yoksa yok. Şimdi sadece oralarda alışveriş yapabiliyoruz. Asgari ücret alan insanlar bile hayatından memnun olabilsin diye düşünüp açtılarsa da şimdi ülkedeki herkes şokun reklamında dediği gibi tenceresini kaynatabilmek için mecburen oralara gidiyor.
Bizim kreş maceramız başladı 2 hafta oldu hiç alışamadık inşallah alışırsa bu ay 1300 aylık ödeme+800 kırtasiye ücreti olacak. Bu ay birikim yok yani stok da denk geldikçe yapacağım zira fiyatlar çok uçuk geldiği için alasım da gelmiyor.
Aslında buralardayım canım okuyorum ama işte değişiklik oldu evde de derken çok yoruluyorum. Teşekkür ederim inşallah alışır :)Günaydın canım seni görmek ne güzel :)
Kreş maceranız hayırlı olsun umarım alışır. Bizde bu zamanlarda salçayı yaparız çok severiz güzel tüketiliyor kışın domates olmayınca. Tüm kapakları kullanıyoruz dediğim gibi hiç sıkıntı yaşamadık.
Tamam canım çok çok sağol. Şimdi a101 aktüel e baktım, doğru hatirlamissin.10 adet kapak 3.95.. tekrar teşekkür ederim.Hıh tamam ay kusura bakma ben bilmediğim için sordum daha doğrusu daha önce hiç nohut kavanozlamadım ondan . Sıcak sıcak kavanozlayıp ağzını sıktın ya temiz kuru bir bezin üzerine kapakları aşağı gelecek şekilde diz . Aradan birkaç saat geçince beze bak eğer bir ıslaklık yoksa da gönlün rahat olsun kapaklar tutmuş ve kaçırmıyordur afiyet olsun şimdiden
Hıh evet inş kalmıştır sevindim güle güle tüketin yaptıklarınıTamam canım çok çok sağol. Şimdi a101 aktüel e baktım, doğru hatirlamissin.10 adet kapak 3.95.. tekrar teşekkür ederim.
Bu ne güzel haber çok sevindim hayırlı olsun canımAslında buralardayım canım okuyorum ama işte değişiklik oldu evde de derken çok yoruluyorum. Teşekkür ederim inşallah alışır :)
Biz salçayı 1.5 ay önce yaptık kv sağolsun hem domates hem biber yaptık. Biber patlıcan vs kuruttuk, son olarak sos da bitti buzluğu da doldurmuştum zatenbu arada şu sınavım vardı ya çok şükür kazanmışım. Atamayı bekletiyorlar maaş farkını ötelemek için galiba Eylül’e bekliyordum farkı ama ekime kaldı sanırım neyse sağlık olsun..
Günaydın kızlar dün işlerim çok yoğundu 1 saattir dün yazdıklarınızı okuyorum maşallah size :))
Öncelikledamla cikolata biz içi temiz olan eski kapakları ve kapağın denk geldiği döner camlarda aşınma olmayan kavanozları tekrar kullanıyoruz.dün 80 kilo domatesten sos yaptık eski yeni hepsini kullandık sıcak sıcak kavanozlayıp ters çevirip kapattık. İnşallah tutar tutmayan olursa da @karamelli_turta nın dediği gibi hemen bugünlerde tüketiriz.
Herşey aşırı pahalandı büyük marketi müze gezer gibi geziyor artık insanlar dokunamıyoruz bile fiyatlardan. Eskiden yoktu bim A101 filan herkes normal tüketiyordu varsa var yoksa yok. Şimdi sadece oralarda alışveriş yapabiliyoruz. Asgari ücret alan insanlar bile hayatından memnun olabilsin diye düşünüp açtılarsa da şimdi ülkedeki herkes şokun reklamında dediği gibi tenceresini kaynatabilmek için mecburen oralara gidiyor.
Bizim kreş maceramız başladı 2 hafta oldu hiç alışamadık inşallah alışırsa bu ay 1300 aylık ödeme+800 kırtasiye ücreti olacak. Bu ay birikim yok yani stok da denk geldikçe yapacağım zira fiyatlar çok uçuk geldiği için alasım da gelmiyor.
ben de riske atmazdım, hepsine yeni kapak aldım bu sene.
Tabiki çok yazıstık ben sinirli porsuktum daha önce...birikimci hatunlardaydik canımHıh evet inş kalmıştır sevindim güle güle tüketin yaptıklarınıbiz seninle daha önce konuşuyoRduk ta sen nick değiştirdin sanki öyle miydi
Hıh evet şuan doğru hatırladığımı anladım haklısınTabiki çok yazıstık ben sinirli porsuktum daha önce...birikimci hatunlardaydik canım
Hepimizin ellerine sağlık vallahi, cok yorulduk bu yaz.Allah sağlıkla huzurla tüketmeyi nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?