• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doğru zaman mı bilmiyorum ama ev düşünen arkadaşlar bir araştırsın diye yazayım dedim.
İş arkadaşlarımdan iki kişi devletin konut kampanyası ile ev almış. Yerleri biraz uzak ama site içerisinde havuzlu bitmis daireler. Biri 345e diğeri 396 dedi sanırım.
Yüzde on peşin verip kalanını 0,98 ile ödeyecekler iki sefer ara ödeme yapılıyormuş. Peşinat az olduğu için ara ödemede zorlanmayiz diyorlar.
Düşünenler iyice bir araştırsın kızlar, belki fırsattır @tatlu

Biz de bakındık ama 550.000 altında bulamadık kampanya dahil olan:/

hangi il canım K kahvemsi mutluluk

suyla karıştırıpmı kullanıyosun canım yoksa kapağı dolduruyomusun

benim konsantre deterjan kullanma konusunda sorunum var :))))) ölçüyü ayarlayamıyorum 50 yıkamalık alıyorum 20 yıkamada bitiyor. elim bol alışmış..konsantre aldığımda yarı ölçü boş bir şişeye doldurup üstüne su koyup kullanıyorum artık. ;)

damla cikolata damla cikolata krizi fırsata çevirmiş dün yine canım, tebrikler

aynen canım, hiç sorma sabah sabah kendi kendime strese girip girip çıktım ;)

Viking in yumuşatıcısını kullanan varmı kızlar a101de indirime girmiş

viking çok severim ben. fabrikası izmirde. güzel bir markadır ama satan yer bulamıyorum.siyahının kokusu çokkk güzeldir.bir dönem yerel marketlerde bulup alıyordum.bugün a101 de beyazını gördüm ben de ama kokusuna bakmadım artık yumuşatıcı kullanmadığım için...

kızlar pazar ve a101 i gezdim geldim.
çıkmışken arabayı yıkattım 2 tl ona ödedim.

pazardan:
3 kg top patlıcan aldım kilosu 2 tl den
2 kg kapya kırmızı biber aldım kilosu 2,5 tl den
2 kg acı çarliston aldım. kilosu 2 tl idi.
1,5 kg çekirdeksiz üzüm aldım kg 4.00 tl idi...

a101 de abc sıvı detarjan gördüm 1 adet kalmış siyahlar için olanı, hemen kaptım...50 yıkama 3 litre 11.90 gibi gördüm sandım ama sonra fişe bakınca 16.45 miş. aldım yine de...

ezine peynir, tel şehriye, karadem tomurcuk (ki bayılıyorum bu tomurcuk çaya zam yememiş henüz kaptım hemen) vanilin vs aldım, kampanya kapsamında 3.95 e yine colgate diş macunu aldım...a101 de 54 tl ödedim. 2 pk de sigara aldım. polo. denemek istedim...

damla cikolata damla cikolata bereketli olsun alışverişin cnm

Kuyumcudan geliyorum bende çeyrek 415 aldım bari para değerini kaybetmesin .
Bir taraftan okul alışverişine de başladım
Küçük oğlum da 1.sınıfa başlıyor bugün çanta ve ayakkabı aldık.
saol canımm, senin de altının bereketli olsun..360 a mı ne almıştım ben geçen ay başı galiba...nedir bu piyasanın hali :((((

oğluşların da keyifle kullansınlar aldıklarınızı inşallah

saol canımm, senin de altının bereketli olsun..360 a mı ne almıştım ben geçen ay başı galiba...nedir bu piyasanın hali :KK43:(((

oğluşların da keyifle kullansınlar aldıklarınızı inşallah
Atayı 1720 den satıyormuş, alış 1680 baksana uyanıklara sen.

A 101de de 10 kuruş çeviremedi önce kusura bakmayın dedi peki dedim diğer alışverişimde hatırlatacağım .
Hemen çıkarıp verdi nedir bu insanların bu hali :( sanki bizde parayı sokakta buluyoruz.
Bugün tam anlamıyla 190 tl harcamışım içinde sadece Ezine peynir ile oğlumun sevdiği kuş lokumu var. Ki kırtasiye alışverişini de bim ve A 101 den yaptım .

A 101de de 10 kuruş çeviremedi önce kusura bakmayın dedi peki dedim diğer alışverişimde hatırlatacağım .
Hemen çıkarıp verdi nedir bu insanların bu hali :KK43: sanki bizde parayı sokakta buluyoruz.
Bugün tam anlamıyla 190 tl harcamışım içinde sadece Ezine peynir ile oğlumun sevdiği kuş lokumu var. Ki kırtasiye alışverişini de bim ve A 101 den yaptım .

hiç özür dilemeyeni de gördüm iyice yüzsüzleştiler

Hemen çıkarıp verdi nedir bu insanların bu hali :KK43: sanki bizde parayı sokakta buluyoruz.
çok çakal bu kuyumcular...

valla canım Allah hepimizin özellikle çocuk büyütenlerin ve okutanların yardımcısı olsun...şu piyasada ayakta durabilmek çok zor..

a101 de 7.5 tl ye sigaralar vardı. aslında aklım kaldı ama emin olamadım . pakette 2.5 tl ayda 75 tl yapar ki bi fatura öder aslında ama alamadım beğenmezsem diye...çevrende deneyen var mı K kahvemsi mutluluk ? sigara masrafını kısmam gerek :KK43:
Sigara gördüm A101de ama ne marka hiç ona bile bakmadim,bizim çalışanlar sürekli yurtdışına gittiği icin freeshoplardan,yurtdışından aldırmıyorum.
Bir bakarım ona da
Aslında birakmamiz lazım ya:(

Sigara gördüm A101de ama ne marka hiç ona bile bakmadim,bizim çalışanlar sürekli yurtdışına gittiği icin freeshoplardan,yurtdışından aldırmıyorum.
Bir bakarım ona da
Aslında birakmamiz lazım ya:KK43:
bırakmak lazım da şimdi diyete girelim kararı aldık. hem sigarayı bırakıp hem diyet yapamam ki ben :)))) benim bırakmam çok zor gibi...

özendim sizden ben de bi yazayım neler yapmışım: (bunlar hiç açılmamış, zamanını bekleyen su anki stoğum)

buzluk:
14 paket kıyma (dana kuzu karışık)
6 kg közlenmiş kapya biber
6 kilo közlenmiş acı çarliston biber
6 kilo közlenmiş patlıcan
1/2 kg dilimlenmiş yemeklik biber
2 yemeklik ev mantısı
1 büyük paket yaprak sarma
3 kilo domates yemeklik
2 kilo haşlanmış yemeklik bölünmüş tavuk
1 adet kuzu ciğer+ kuyruk yağı
1 büyük paket karides
1 kg dan biraz az haşlanmış nohut
1 kalıp kaşar peyniri
2 kilo doğranmış salatalık
750 gr köy tereyağı
tavuk suyu + ilikli kemik suyu
haşlanmış kuru patlıcan
bütün acı dolmalık + kapya biber 5-6 adet kadar

konserve:
3 adet bezelye
3 adet barbunya
2 adet kuru fasulye
3 paket haşlanmış mısır
80*3 ton balığı
20 şişe yemeklik domates

sıvılar:
6 litre zeytinyağı
2 litre sıvıyağ
2 litre nar ekşisi
2 litre koruk suyu
2 litre elma sirkesi
1 litre üzün sirkesi

bakliyatlar:
5 kg pilavlık yerli pirinç
2 kg ithal pirinç (dolmalar için)
2 kg pilavlık bulgur
2 kg ince bulgur
3 kg kırmızı mercimek
6 pk makarna
2 pk şehriye
2 kg un
1 kg tarhana

2 kg kadar siyah zeytin
1 pk nesfit corn flakes
2 kg toz şeker
2 paket tomurcuk çay
2 adet 48 lik demleme çay
1 pk Türk kahvesi

deterjan grubu:
3 lt abc sıvı deterjan
3 lt rinso sıvı deterjan
6 paket diş macunu
2 büyük adet duş şampuanı
54 adet wc kağıdı

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

ben kullanıyorum, ztn kolaylık için yaptım bi yandan yiyorum
henüz biber domates falan çok pahallanmadı ya, biraz daha kış girene kadar kullanmasam mı diye düşünmekteyim aslında.bu geçiş sürecini pazardan alarak devam mı etsem bilemedim...

Back
X