- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.781
Evet hatirliyorum senin bebis mevzularini da.
Ben de farkli degilim bebek konusunda maalesef 2 dusugum oldu. 2 tup bebek denemesi yaptik.
Biraz da kafami o karistiriyor. Bebek olursa da devam edecegim calismaya ama o bebegin olmasi icin de bir tedavi gerek. Kenarda az biraz param var hic ortaya cikarmayacagim sanirim onunla birseyler yapmaya calisiriz
bende seni diğer topikten biliyorum biraz canım rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Insallah rabbim en hayirli zamanda sana da bir bebek nasip eder ablan, kiz kardesin gibi
bide bu giderlere rağmen birikim yapmaya çalışıyorum azda olsa ne artarsa gerçi hiç arttığını görmedimdeInsallah rabbim en hayirli zamanda sana da bir bebek nasip eder ablan, kiz kardesin gibi
morfoloji topigindendir muhtemelen:))bende seni diğer topikten biliyorum biraz canım rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bence bebek rızkıyla gelir o kadar doğruki gerçi bizdeki sorun bebeğin gelip gelmemesi :)))
olsun evde lazım. bizde bebiş olmuyo ev alalım demiştik
hatta ben bebişten önce ev istiyodum rabbim nasip etti şükür
masallah size :) Senin avantajin var aslinda gimattan toptan alisverisini yaparsin ekonomik ekonomik.bide bu giderlere rağmen birikim yapmaya çalışıyorum azda olsa ne artarsa gerçi hiç arttığını görmedimdeişte kendimden para araklıyorum diyim ben sana
he bide eşiminde benimde günümüz var 200er tl onlarıda attık kenara. akmasada damlıyo derler ya o hesap :)
Gun harika bir sey bana gore borclusun mecbur veriyorsun.. Bikac yakin ark haber verdim ilk baspayan gun grubuna beni ekleyin diyebide bu giderlere rağmen birikim yapmaya çalışıyorum azda olsa ne artarsa gerçi hiç arttığını görmedimdeişte kendimden para araklıyorum diyim ben sana
he bide eşiminde benimde günümüz var 200er tl onlarıda attık kenara. akmasada damlıyo derler ya o hesap :)
evet evet ordan aynen :)morfoloji topigindendir muhtemelen:))
Biz de simdi yeni eve bir bebek umuduyla bakiyoruz ama bakalim Allah buyuk :)
masallah size :) Senin avantajin var aslinda gimattan toptan alisverisini yaparsin ekonomik ekonomik.
Ben de acil durum parasi koyacagim ama mumkun olur mu bilmem :))
aynen oda borç gibi bişey mecbur veriyosun güzel oluyo :)Gun harika bir sey bana gore borclusun mecbur veriyorsun.. Bikac yakin ark haber verdim ilk baspayan gun grubuna beni ekleyin diye
:))) nasipse tabiki kunfeyekunevet evet ordan aynen :)
toptancıda çalışıyorum ya herşeyi gelişinden alabiliyorum işten bi yandanda o yüzden çıkasım yok :))
koyarsın ya ümitsiz olma ben sende o ışığı görebiliyorum
kunfeyekun biliyosun :))
bizimde su 23 gelmiş. tabi evde durmuyoruzki kardeşimdeyiz sürekli
onunda su yada elektrik faturasını ben ödicem bu ay
duysa kıyametleri koparır
:)) bende anlamadım ama gerçekten evde yemek pişmiyoki bulaşık çıksın
Nasil bir fatura o öyle:)
kızlar isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin
olumlu düşünün
Aslında hiçbir şey gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor değil, malum dört mevsim kış olmuyor
sonuca ulaşan yolda mutlaka aksaklıklar, sıkıntılar olur ama önemli olan bu sorunlara ne için katlandığını hatırlamak
tsk ederim canım kv bebıse doğum hedıyesını sımdıden bırıktırmıs sagolsun bi kısmını nakit bı kısmını altın verdi ıstersen hepsıyle altın al dedı kararsızımkronikuykucu bilemiyorum canım ya, tabiki ytd diyerek düşüncemi paylaşayım
seçimden sonraki duruma göre bir süre piyasalar şu ankine yakın seviyede devam eder sonrasında da artış olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?