- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.821
Farkediyorum ama yazmıyorsun:)ben aslinda uzun zamandir hep takip ediyorum ama hic biriktiremedigim icin mesaj yazmiyorum :))
Senin eline su dokemem bu konuda turtisBenimki yine rekordadır, en az 350 .
Bu yil bende kilo da rekor kırıyorum ve inandigim tek sey egzersiz olmadan olmuyor nisan basina kadar toparlanayim da okuldan yürüyerek geleyim en azindan diyorumkızlar bu arada ben bugün rejime başladım
ama sağlam, bildiğin başladım, bozmak yok
sabah bir tartıldım hayatımda olmadığım kilolara ulaşmışım, şok oldum bildiğin
bayrama kadar hedefim 64,90 kg olmak.
spora da başlayacağım, gitsin fazlalıklar
O bayragi yavasca birak cnm artik guzel gunler geliyor..
egzersiz kesinlikle şart,Bu yil bende kilo da rekor kırıyorum ve inandigim tek sey egzersiz olmadan olmuyor nisan basina kadar toparlanayim da okuldan yürüyerek geleyim en azindan diyorum
hadi bakalim kolay gelsin
sadece birikim yaptıklarımızı yazmıyoruz, herşeyi paylaşıyoruz ve öğreniyoruz, aktif olursan daha çok yol katedersın benceben aslinda uzun zamandir hep takip ediyorum ama hic biriktiremedigim icin mesaj yazmiyorum :))
Eyvah yakalanmışım :) sizleri okumak çok keyifli, herkese merhaba
:) :) tabii..burcu ben.ogretmenim ama su an calismiyorum 3aylik bebegim var :)Farkediyorum ama yazmıyorsun:)
Bir de ben sesleneyim dedim
Kendini tanitir mısın..
MerhabaEyvah yakalanmışım :) sizleri okumak çok keyifli, herkese merhaba
Allah bağışlasın..:) :) tabii..burcu ben.ogretmenim ama su an calismiyorum 3aylik bebegim var :)
Kahvemsim senin hareket olanağın daha kisitliymis..egzersiz kesinlikle şart,
o kadar hareketsiz bir yaşantım var ki evden şirkete yüz adım atmadan geliyorum, gün içinde de aynı
şimdi rejim ve evde spor ile başlayayım, nisandan itibaren sabahları yürüyüşe başlayacağım.
Hoşbulduk :)Merhabahoşgeldiniz
Allah bağışlasın..
Servis kapıdan alıyor beni, kaldırımdan arabaya seklindeyim sabahlarıKahvemsim senin hareket olanağın daha kisitliymis..
Ben yürüyüş mesafemi uzatiyorum meselâ iki durak uzaktan gidip geliyorum işyeri servisime.
Bu bile farkediyor bende.
Benimki geldi 317 tl ki bu ay genelde güneşli güzeldi...Benimki yine rekordadır, en az 350 .
sagolsun canım oyledir bi suru gıyecek aldı bebege besıgını aldı bide 15gram altınlık para verdi ıste. gorumcemde hamıle esıt yaptı her seyi sagolsunBabaanne ne kadar düşünceli bravo..
Kızlar biraz önce bir ekonomistin yazisini okudum.
Seçimden sonra dolar 9/10 tl olacak gram altın da 400 diye.
Inanamadim.
Türkiye ekonomosi kötüye gidecek demiş
2016mayısta dugunum vardı canım çeyrek 240, bileziğin gramı 117idi not almıstm sımdı ıkısı de ıkı katı ve 3sene bıle olmadı2015te ata altın 750 idi, çeyrek 175
Neden olmasın diyorum ben ihtimal veriyorum geçmiş yillara bakinca..
sagolsun canım oyledir bi suru gıyecek aldı bebege besıgını aldı bide 15gram altınlık para verdi ıste. gorumcemde hamıle esıt yaptı her seyi sagolsun
annem de 1700e bebek arabası aldı bide bin tl verdi kıyafet vs falan tabi bide.
Allah sonumuzu hayır etsın canım yaaa
ılce beledıyesınde arkadaslar var memur oldukları halde maas alamamıslar kurumun dogalgazını bıle kesmısler cok korktm valla
E Esila09
aynı ben canım kapıdan bın kapıda inegzersiz kesinlikle şart,
o kadar hareketsiz bir yaşantım var ki evden şirkete yüz adım atmadan geliyorum, gün içinde de aynı
şimdi rejim ve evde spor ile başlayayım, nisandan itibaren sabahları yürüyüşe başlayacağım.
ben buyuksehırdeyım 7yıl olacak agustosta hıc yasanmadı boyle bıse ck sukur aksamadı bıle maasımız ınsAllah olmaz cnm benımBenim soyleyecek bsyim yok
Burdada cevremde maas vermeyen belediyeler duyuyorum.
Dur moralimi bozma ben kazanma modundayim kaybetme modunda dertleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?