Süper olur canım, keşke yakın olsak
Bizimde 15-20 dakika mesafede yürüyüş yapılacak sahil var, üst sokagimda yürüyüş parkuru olan büyük bir park var.
Üst kat komşum kafa dengi onunla birlikte başlayacağız
Arkadaş olunca daha keyifli olur

gunaydın tatlucm sen al sat sık sık yapıyosun ya sana bılmedıgımden bişe sormak ıstıyorum
smdı ben 5.30lardan 770civarı usd aldm sımdı bozunca 100küsür kar yapıyo ya tekrar bu fiyata alamazsam bu 100küsürün bi anlamı kalmıyo dımı? benım durumumda 5.47den bozup 5.43alınca karindan zarar etmıs oluyosun dogru mantık dımı?

evet canin aynen oyle o yuzden tepe denilen noktaya yakin satis yapip sabirla alttan almayi beklemek gerekli. Hangi bankadan al sat yapiyorsun bilmiyorum ama makas araligi dusuk olab bankalar iyi oluyor bu konuda

Ben su an alis icin tl deyim o yuzden de vadeye koydum ne zaman alirim bilmesigim icin nerdeyse 1 ay dolacak bugünlerde beklesigim dusus olursa alacagim

evet canin aynen oyle o yuzden tepe denilen noktaya yakin satis yapip sabirla alttan almayi beklemek gerekli. Hangi bankadan al sat yapiyorsun bilmiyorum ama makas araligi dusuk olab bankalar iyi oluyor bu konuda
valla daha al sat yapamadm bi kere aldm duruyo ama bankam kuveyttürk canım
tesekkur ederm bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…