- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.841
yok canım ucan kuslara borcları varOnlarda durum farklidir gozdagi icin maas odenmiyordur.
Belediye baskanlari aday gosterildimi?
Henuz parasizlik moduna gelmedik ama insan korkuyor
yok canım ucan kuslara borcları var
baskanları da aday gosterılmedi ama aynı parti devam baska kısı
ben buyuksehırdeyım 7yıl olacak agustosta hıc yasanmadı boyle bıse ck sukur aksamadı bıle maasımız ınsAllah olmaz cnm benım
Süper olur canım, keşke yakın olsakaynı ben canım kapıdan bın kapıda in
ben de normal dogum için ozellikle yuruyuslerimi aksatmamaya dıkkat edıcem nısanda baslıyorum ınsAllah gunde 1saat tabi maximum o da.
havalar serin ama ya bı tam duzelemedi
evim sahıle 7-8dk yurume mesafesınde gel beraber yuruyelm
pesın alıyosan vakıfın bankomat kampanyası var canım 50tl ye 10tlBugün is donusu oncu salca 1600 gr ve kagit havlu aldim 12 li 34 tl odedim. 2 side stok icindi.. Iyice paronayak mi oldum acaba hep bir sey aliyorum ama bir taraftan da kullanıyorum
Nasil. bir sey canim anlamadim aciklar misinpesın alıyosan vakıfın bankomat kampanyası var canım 50tl ye 10tl
maas kartı var ya onunla alısverıs yapınca, her 50lira ve uzeri harcamana 10tl verıyo vakıfbank canım toplam hedıye 100tl. katılmak ıcn mesaj yolluyorsunNasil. bir sey canim anlamadim aciklar misin
gunaydın tatlucm sen al sat sık sık yapıyosun ya sana bılmedıgımden bişe sormak ıstıyorumGunaydinnnnn
evet canin aynen oyle o yuzden tepe denilen noktaya yakin satis yapip sabirla alttan almayi beklemek gerekli. Hangi bankadan al sat yapiyorsun bilmiyorum ama makas araligi dusuk olab bankalar iyi oluyor bu konudagunaydın tatlucm sen al sat sık sık yapıyosun ya sana bılmedıgımden bişe sormak ıstıyorum
smdı ben 5.30lardan 770civarı usd aldm sımdı bozunca 100küsür kar yapıyo ya tekrar bu fiyata alamazsam bu 100küsürün bi anlamı kalmıyo dımı? benım durumumda 5.47den bozup 5.43alınca karindan zarar etmıs oluyosun dogru mantık dımı?
valla daha al sat yapamadm bi kere aldm duruyoevet canin aynen oyle o yuzden tepe denilen noktaya yakin satis yapip sabirla alttan almayi beklemek gerekli. Hangi bankadan al sat yapiyorsun bilmiyorum ama makas araligi dusuk olab bankalar iyi oluyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?