- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.861
Bu yil bende kilo da rekor kırıyorum ve inandigim tek sey egzersiz olmadan olmuyor nisan basina kadar toparlanayim da okuldan yürüyerek geleyim en azindan diyorum
hadi bakalim kolay gelsin
Aslında o kadar al sat firsati oluyor ki..valla daha al sat yapamadm bi kere aldm duruyoama bankam kuveyttürk canım
tesekkur ederm bilgi için
sunu dusundum bıde dalgalanmalar ck oluyo ya bozup o kucuk rakamlarla mı sık al sat yapıp kart etsem takıp etme fırsatım var ayy 3kurus para var derdıne dusuyom ck olsa napcaz kımbılırAslında o kadar al sat firsati oluyor ki..
Genis zaman ozellikle panik yapmamak gerekli
Bende geri alirsam yazarim burdan
aaa olsun oyle oyle artar... Ben dolarlari 2 ser 5 er artirdim. Aslinda abritraj da iyi oluyor...sunu dusundum bıde dalgalanmalar ck oluyo ya bozup o kucuk rakamlarla mı sık al sat yapıp kart etsem takıp etme fırsatım var ayy 3kurus para var derdıne dusuyom ck olsa napcaz kımbılır
bu gıdısle ben cesaret edemem durur oyleaaa olsun oyle oyle artar... Ben dolarlari 2 ser 5 er artirdim. Aslinda abritraj da iyi oluyor...
Sennbi dusun cnm ama aceleci panik olma
Hatta üyeliği kaldırılmış galibakızlar @dilek bolu daa yok bayadır
Hatta üyeliği kaldırılmış galiba
Kolay gelsin canimselam kızlar, çok yoğun bir gün geçiriyorum
dakikaları sayıyorum çıkmak için
Kolay gelsin canım...selam kızlar, çok yoğun bir gün geçiriyorum
dakikaları sayıyorum çıkmak için
Bilmiyorum ki anlamadım bende canımAa nedenkii
Kolay gelsin canim
çok ayıp etmişlerKolay gelsin canım...
Bilmiyorum ki anlamadım bende canım
Bende takip ediyorum piyasayı bu 2 hafta meraktayim acikcasiSelamlar kızlar
Temizligim tuttu bugün pelte gibiyim öyle oturuyorum. Bir de hastayım hafiften iş yaptıkça terledim soğudu üzerimde. Inş. daha kötü olmam.
Yarın kuaföre gidip saçımı boyatacagim. A101e uğrarım kantinimize uğrarım.
Bir de biraz nakitim var dolar almak istiyorum ama yarın düşerse biraz alayım.
Ben yürüyüşü sıkı tutuyorum...her gün en az 1saat yürüyorum sabahları sade yağmurlu havada çıkmıyorum...faydasını görüyorumSanirim yuruyuse pzt baslayacagim okul donusleri. Zorlanirsam birakirim... Fena halde salmisim vucudum hic hos degil ordan buran fışkırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?