- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.941
Cif çok uygunmus, ben de normalde cif kullanıyorum ama 8,5 TL altında hiç denk gelmediBugün uğraşmama rağmen dolar alamamıştım. Dolar düşüşe geçmişyarın alırım inş.
Ben mutfak ve banyo için ikili promosyon paket ernet stokladım. Çok memnunum pırıl pırıl yapıyor.
Kantinimizde cif jel yüzey temizleyiciler 6 kusur tl idi onlardan da alayım 2 - 3 tanr
Cif çok uygunmus, ben de normalde cif kullanıyorum ama 8,5 TL altında hiç denk gelmedi
Evet bazı ürünlerin fiyatı uygun. Uygun olanlari aliyorum ben de. Maalesef yeni parti gelenler piyasa fiyatına.iyiniyetli nin kantin fiyatları uygun, benim dikkatimi çekmişti.
Duzenıne hayranım cnm masallahJillian ile spor yaptım ben de. Kendimi çok iyi hissediyorum. Aksam yemegi olarak yogurt yedim sadece. Öğle yemeğinde fındık bir kruvasan dut kurusu ikindi bir muz yedim. Namazımı kıldım dizimi izliyorum. Bir yandan tesbihimi çekiyorum.
Bende takipteydim cnm sabah sattim az once aldim geri. 20 tl kar sadece.Hayırlı akşamlar kızlar...fed faizi sabit tuttu dolar düşüyor
Teşekkür ederim canimmDuzenıne hayranım cnm masallah
Sirf senin rahatini düşündüğüm için öyle dedigimi söyledim.Günaydın altıncı hatunlarrr
Turtacïm kimseye gereğinden fazla düşünme ve iyilikten anlamayan biri için de kendini üzme. Yeri gelince söylersin anlayacaktır anlamazsa da hiç üzülme.
Insan yaratılışı gereği nefsi ile hareket ediyor. Nefisle başetmek hiç kolay degil maalesef.
Ben dün gece önceki günden uykusuz olmama ragmen uyuyamadım. Yine huzursuz bacak sendromu gece 3.30 du hala uyanıktım. Sabah ta önce kedisim geldi patiledi uyanayım diye sonra eşim kahvaltı hazirlayayim diye rahatsız etti. Ben uyanınca geri uyuyamıyorum maalesef. Eşime dedimki kalkmadıysam beni elleme geri uyuyamiyorum gece de uyumadım.
Normalde kalktıklarında ben çoktan uyanmış oluyorum.
Şu saatten sonra anlamasa da olur insanlar ne kadar art niyetli fesat.karamelli_turta cnm hicccc uzme tatli canini... Bu gece rahat etseydi her dk sana gulucuk sacacak miydi acaba.. Seni gercekten tanisaydi ya ya da anlasaudi iyilik icin oldugunu anlardi
Oh iyi demişsin canımHatırlarsanız ameliyat sonrasi ziyaret edilmedig8m icin kirilmistim yeri geldi birine soyledim. Rahatsiz etmemek icinmis..Dedim bir ev gormesi olsa daha onemli olurdu heralde.. Beni cagirmayin bir yere gidilecek yere kendim arar giderim ohh bir rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?