Cif çok uygunmus, ben de normalde cif kullanıyorum ama 8,5 TL altında hiç denk gelmedi

Duzenıne hayranım cnm masallah

Kizlar ben viking wc temizleyici hic begenmedim boyle elimde bir deterjan olsun gunde 2 kez doker doker yikarim derseniz alin kokusu guzel ama temizligi etkisiz eleman
Bulasik deterjani cok uzun zamandir onu kullaniyorum cok guzel
Banyo temizleyicide guzel
Mutfak yer sil de iyiymis ama ben kullanmadim

Günaydın kızlar..

Bu sabah canım sıkkın.
Bundan sonra kimseyi gereginden fazla düşünmeyecegim.
Değer verdiğim bir arkadaşımı sirf bu akşam biraz rahat etsin diye daha sakin olan yoğun olmayan işi önerdim.
Surat yaptığını anladım ama sebebini anlamadım.
Sabaha karşı ne olduğunu sordum.
Neymiş bu gece orasi çok yogunmus çok yorulmuş ben göndermişim onu oraya.
Ben açıklamamı yaptım,otursun rahat çalışsın diye teklif ettiğimi.
Iyi niyete hiç gerek yokmuş onu anladım.

Ah şu yufka yüreğimi köpekler yesin.
Inanılmaz üzüldüm

Günaydın altıncı hatunlarrr
Turtacïm kimseye gereğinden fazla düşünme ve iyilikten anlamayan biri için de kendini üzme. Yeri gelince söylersin anlayacaktır anlamazsa da hiç üzülme.
Insan yaratılışı gereği nefsi ile hareket ediyor. Nefisle başetmek hiç kolay degil maalesef.

Ben dün gece önceki günden uykusuz olmama ragmen uyuyamadım. Yine huzursuz bacak sendromu gece 3.30 du hala uyanıktım. Sabah ta önce kedisim geldi patiledi uyanayım diye sonra eşim kahvaltı hazirlayayim diye rahatsız etti. Ben uyanınca geri uyuyamıyorum maalesef. Eşime dedimki kalkmadıysam beni elleme geri uyuyamiyorum gece de uyumadım.
Normalde kalktıklarında ben çoktan uyanmış oluyorum.

Sirf senin rahatini düşündüğüm için öyle dedigimi söyledim.
Isteranlar ister anlamaz.
Çok kızıyorum ben asil kendime!
Ne demeye düşünürsün sanki ne hâli varsa görsün banane desene.
Mesafe koyacağım artık.
Insanın bir yeri ağrıyınca uyku haram oluyor dikkat et kendine cnm
Soğuk havada biraz yürüyüş yapacağım sabah sabah belki aklim başıma gelir.
Kuzucugumla da görüştük biraz önce, yarın okul bahcesine fidan dikilecekmis benimle dikmek istermis kuzucumm. .

karamelli_turta üzüldüm canım, ama sen üzülme bazen böyle şeyler yaşamak gerekiyor ki insanları tanıyalım, daha fazla üzülmeyelim.
ben iş arkadaşlarım ile genelde mesafeli olmayı tercih ediyorum özellikle kadınlar ile.
maalesef hep bir dedikodu ve yanlış anlaşılma ya da samimiyet beklentisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…