- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.201
Sistem değiştikten sonra bende hiç girmedim cnm.Hayirli sabahlar canim nerelerdesin nasilsin
Seni gorunce aklima migros geldi :) iyi gelecek elcilerinde sistem degismis cok sinir oldum girmiyorum bile artik sen devam ediyomusun
Kiz dikkat ett ne demek hoplamak ziplamak ayy allah korusunn canimm :))Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.
Bende pek sevmem degisikligi bu tarz seylerde ama buradan yinede vazgecemiyorum hic yakistiramadim sana sempatikimSistem değiştikten sonra bende hiç girmedim cnm.
Sitede değişti ondan sonra burayada giresim gelmedi. Sanırım ben değişiklik sevmiyorum
Hangisi acaba canim
sekerim00 ben de rek tek cagiririm daha iyi tanımış olursun kalabalik olunca bazen hizmet etmekten muhabbet edilmiyor
kronikuykucu hangi matka ne kadar cnm
aksama dogru stok alisveris düşündük ona gore gideyim cnm
ınsAllah canım sıkayetcı degılım çk sukur olsn yeterki saglıklı olsunda ama bebege faydalı seyler yemek lazm bu ara hamurısıne abandım cocuga zerre faydası yok kızıyorum kendımekronikuykucu doğum yaptığında annenmi kalacak yanında ona gore tembihlersin sağlıklı süt yapan şeyler yapar sana :)) hem emzirirken çok güzel kilo veriliyor
T tatlu kız maşallahın var sabah sabah neler yapmışın ohhh benim yerimede gezzz :)
bence bayanı nisan ortasında yada sonunda alabilirsin camlar için diyorum yaz yağmuru olur nisanda
Bahar temizliği gerek bize :)sekerim00 nisan ortası cagirayim en iyisi cunku oyle kirlendi ki her yer yapsam da üstünkörü yapiyorum son zamanlarda
ınsAllah canım sıkayetcı degılım çk sukur olsn yeterki saglıklı olsunda ama bebege faydalı seyler yemek lazm bu ara hamurısıne abandım cocuga zerre faydası yok kızıyorum kendıme
Erken kalkip yol almışsın cnmSabahtan her yer daha sakin oluyor zaten erken uyaniyoruz gezdik tozdukk
simdi maske yaptim yuzume.. Galibailaclar stres kilo vs tenimi bozdu
uyuyabildinmi turtişErken kalkip yol almışsın cnm
Evet sekerim uyudum ama Bugünlük bu kadar uyku yeter yoksa gece uyuyamiyorum..uyuyabildinmi turtiş
yurtdışı işlemleri için demiEvet sekerim uyudum ama Bugünlük bu kadar uyku yeter yoksa gece uyuyamiyorum..
Çarşıya doğru yol alıyorum 2 âdet altın bozduracağım maalesef elim gitmese de..
Ankara'dayım ben :)Ya cok tesekkur ederim canimm nerdesin belki komsuyuzdur allah bilir nasip :)))
Ben cok severim komsulugu ya eski oturdugum yerde sabaha kadar oturup sohbet ettigim komsularim vardi arkadas sirdas olmustuk birbirimize.. malesef il degistirdik
Yenide ev alinca digerleride ev sahibi
Dusunsene yillarca belki omrun boyunca ayni binada ayni katta oturcaksin ama bi selamin bi sohbetin olmiycak cok uzucu bi durum bu bence
Allah tabi iyi insanlarla karsilastirsinda sonrasi zaten iyi olur :))
Ankara'dayım ben :)
Diyet yapiyormussun sanırım, kaç kilosun? Kaç kilo verdin? Ben de diyetteyim de merak ettim :)
Bu arada eşimle yürüdük, alışveriş yaptık geldik. Akşama somon yemek istedik o yüzden biraz pahaliya geldi alışveriş ama olsun. Diyette olunca abur cubur da almıyoruz daha az para harcanıyor :)
Ne güzel vermişsin maşallah :) kilomln benimkine gore oldukça az :) Ben bol su, 2 fincan Yeşilçay, aburcuburu ve şekeri neredeyse tamamen hayatımdan cikararak zamanında 17 kilo vermiştim. Şimdi yine aynı duzenime döndüm :) bakalım neler olacak :)bende ankaradayımmm :)))
şu an 71,7 kiloyum 9,100 kilo verdim 2 ayda :)) sen nasıl yapıyosun?
iyi yapmışsınız abur cuburun olmaması bütçeyi ayakta tutuyor bencede :)
oo o zaman sende yaparsın yine bence :)Ne güzel vermişsin maşallah :) kilomln benimkine gore oldukça az :) Ben bol su, 2 fincan Yeşilçay, aburcuburu ve şekeri neredeyse tamamen hayatımdan cikararak zamanında 17 kilo vermiştim. Şimdi yine aynı duzenime döndüm :) bakalım neler olacak :)
Canim yaa kendini kontrol edemiyorsan acaba zorlasan drvam mi etsen ya da biraz indirim yapmazlar mi... Tekrar alma ugrastin o kadaroo o zaman sende yaparsın yine bence :)
ben diyetisyene gidiyorum benim için çok daha iyi oluyor çünkü kontrole ihtiyacım var kendim bi yapıyorum bi bozuyorum yılan hikayesine dönüyo :)
bi denicem bakalım canım ya ramazandan korkuyorum ben gece yemek ye yat akşam geç saatte yine yemekCanim yaa kendini kontrol edemiyorsan acaba zorlasan drvam mi etsen ya da biraz indirim yapmazlar mi... Tekrar alma ugrastin o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?