Hayirli sabahlar canim nerelerdesin nasilsin

Seni gorunce aklima migros geldi :) iyi gelecek elcilerinde sistem degismis cok sinir oldum girmiyorum bile artik sen devam ediyomusun
Sistem değiştikten sonra bende hiç girmedim cnm.
Sitede değişti ondan sonra burayada giresim gelmedi. Sanırım ben değişiklik sevmiyorum

Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.
Kiz dikkat ett ne demek hoplamak ziplamak ayy allah korusunn canimm :))
Saka maka zaman geciyo demi rabbim sag salim kucaginada aldirsin insllah :)

Sistem değiştikten sonra bende hiç girmedim cnm.
Sitede değişti ondan sonra burayada giresim gelmedi. Sanırım ben değişiklik sevmiyorum
Bende pek sevmem degisikligi bu tarz seylerde ama buradan yinede vazgecemiyorum hic yakistiramadim sana sempatikim
stoklar ne alemde sen bos durmamisindir yinedee :)))

ınsAllah canım sıkayetcı degılım çk sukur olsn yeterki saglıklı olsunda ama bebege faydalı seyler yemek lazm bu ara hamurısıne abandım cocuga zerre faydası yok kızıyorum kendıme

ınsAllah canım sıkayetcı degılım çk sukur olsn yeterki saglıklı olsunda ama bebege faydalı seyler yemek lazm bu ara hamurısıne abandım cocuga zerre faydası yok kızıyorum kendıme

evet canım öyleymiş hiç faydası yokmuş öyle şeylerin
kaç kilo aldın sen bugüne kadar kaçla hamile kalmıştın
ara ara olur öyle canın çekiyo sonuçta napıcan

benimde diyetisyene gitme hakkım 3 hafta kaldı
3 haftada hadi 2 kilo verdim diyelim daha hedefe çooook var
ramazanda gidip gitmemekte çok kararsızım
aslında gitmemeye karar vermiştim
bana ramazan için beslenme planı verecek
sonrası içinde devam ederim belki diye düşünüyorum
ama maddiyat işte 3 aylık paket 720 tl o kadar para kalmıyorki bana ayda
ya kenarımdaki paradan kullanıcam yada gitmicem diyetisyene

Ankara'dayım ben :)
Diyet yapiyormussun sanırım, kaç kilosun? Kaç kilo verdin? Ben de diyetteyim de merak ettim :)

Bu arada eşimle yürüdük, alışveriş yaptık geldik. Akşama somon yemek istedik o yüzden biraz pahaliya geldi alışveriş ama olsun. Diyette olunca abur cubur da almıyoruz daha az para harcanıyor :)

bende ankaradayımmm :)))
şu an 71,7 kiloyum 9,100 kilo verdim 2 ayda :)) sen nasıl yapıyosun?
iyi yapmışsınız abur cuburun olmaması bütçeyi ayakta tutuyor bencede :)

bende ankaradayımmm :)))
şu an 71,7 kiloyum 9,100 kilo verdim 2 ayda :)) sen nasıl yapıyosun?
iyi yapmışsınız abur cuburun olmaması bütçeyi ayakta tutuyor bencede :)
Ne güzel vermişsin maşallah :) kilomln benimkine gore oldukça az :) Ben bol su, 2 fincan Yeşilçay, aburcuburu ve şekeri neredeyse tamamen hayatımdan cikararak zamanında 17 kilo vermiştim. Şimdi yine aynı duzenime döndüm :) bakalım neler olacak :)

oo o zaman sende yaparsın yine bence :)
ben diyetisyene gidiyorum benim için çok daha iyi oluyor çünkü kontrole ihtiyacım var kendim bi yapıyorum bi bozuyorum yılan hikayesine dönüyo :)

oo o zaman sende yaparsın yine bence :)
ben diyetisyene gidiyorum benim için çok daha iyi oluyor çünkü kontrole ihtiyacım var kendim bi yapıyorum bi bozuyorum yılan hikayesine dönüyo :)
Canim yaa kendini kontrol edemiyorsan acaba zorlasan drvam mi etsen ya da biraz indirim yapmazlar mi... Tekrar alma ugrastin o kadar

Canim yaa kendini kontrol edemiyorsan acaba zorlasan drvam mi etsen ya da biraz indirim yapmazlar mi... Tekrar alma ugrastin o kadar
bi denicem bakalım canım ya ramazandan korkuyorum ben gece yemek ye yat akşam geç saatte yine yemek
bide canım tatlı falan isterse diye ama yapmam lazım verdiklerimi almamam lazım işin sonu bebek olcaksa ağzımı tutmam gerek :)
indirimde yapmazlar hastane ya normalde aylık 384e geliyor ama 3 aylığı 720 yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…