• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2249465
tek tek paketli halde 16.45tanesi hala normalde,
son 2paket kalmıstı yani 4tanesini 32.90a almıs oldum

diğer markalarınkilerde de ındırım vardı kızlar
Canim ben bu urunu hic bilmiyorum beyazlatma temizlemesi iyiyse stoga atabilirim

Bu arada ben de cok fazla karbonhidrat tuketiyorum bu ara. Pasta borek kurabiye biskuvi...

Ama en guzeli senin icin ceviz findik kuru meyveler canim hem faydali

bi denicem bakalım canım ya ramazandan korkuyorum ben gece yemek ye yat akşam geç saatte yine yemek
bide canım tatlı falan isterse diye ama yapmam lazım verdiklerimi almamam lazım işin sonu bebek olcaksa ağzımı tutmam gerek :)
indirimde yapmazlar hastane ya normalde aylık 384e geliyor ama 3 aylığı 720 yapmışlar
Anladim canim yaaa her sey oyle pahaliki bazrn bu tarz ihtiyac seyleri bile karsilamkata zorlanabiliyiruz

aaa tum zayıflama derdinde olan kizlar burada o zaman hafta da 1 gun kilo bildirimi yapalim grupta ne kadar verdik diye ne dersiniz:KK76:
malesef zayiflama gruplarina ayak uyduramiyorum artik. Surekli bildirim yaomak vs takibi zor oluyor
Yapalım canım.
Gruplarda sürekli aktif istiyorlar.
En son sadece menü bildirimi yapmam yetersiz geldi ,gruba almadılar:KK70: bende komple çıktım girmem daha,birikim topigimizyeter bana.

Son düzenleme:
evet canım öyleymiş hiç faydası yokmuş öyle şeylerin
kaç kilo aldın sen bugüne kadar kaçla hamile kalmıştın
ara ara olur öyle canın çekiyo sonuçta napıcan :KK53:
56.5 ile hamıle kaldım 24 hafta bıtıyo 7.5kılo aldm canım 5.aya ıyı geldm de 1.5aydır boyle oldu

Canim ben bu urunu hic bilmiyorum beyazlatma temizlemesi iyiyse stoga atabilirim

Bu arada ben de cok fazla karbonhidrat tuketiyorum bu ara. Pasta borek kurabiye biskuvi...

Ama en guzeli senin icin ceviz findik kuru meyveler canim hem faydali
ben de kullanmadm hıc canım colgate optıc whıte alıyoduk uygundu bu ıyıdır dıye dusundm acıkcası bıraz baktım ustune

oo o zaman sende yaparsın yine bence :)
ben diyetisyene gidiyorum benim için çok daha iyi oluyor çünkü kontrole ihtiyacım var kendim bi yapıyorum bi bozuyorum yılan hikayesine dönüyo :)
İnşallah :) ya bence sağlığına yaptığın yatırım en büyük yatırım. Eğer diyetisyen gerekiyorsa bence birikimini kullan.
aaa tum zayıflama derdinde olan kizlar burada o zaman hafta da 1 gun kilo bildirimi yapalim grupta ne kadar verdik diye ne dersiniz:KK76:
malesef zayiflama gruplarina ayak uyduramiyorum artik. Surekli bildirim yaomak vs takibi zor oluyor
Çok güzel olmuş persembeleri tartılma fikri :)

Kızlar kuyumcuya gittim
çeyrek 400,
22 ayar gram altın 231,
Ata 1.640

Ata altin alış 1.590
Makas aralığı 50 tl :işsiz:
Yakında çeyreği 1000 liradan anca alacağız herhalde. Altın yükseldikçe makas aralığı da yükseliyor. Elimizdeki nasıl degerlecek onu da bilmiyorum. Makasla düşüyor değeri.

o gün doğum gününmü canım ayy dua et turtişim inşallah ya uğurlu gelsin :KK43:
Dua edeceğim onlar için, inşallah..
sekerim00 sekerim00
karamelli_turta karamelli_turta cnm tamam oyleyse persembe sabahi tartilalim en azinda aldik mi verdik mi 1 haftada onu takip ederiz

Bende surekli bildirim menu yapamiyorum turticimm oralara uyum saglayamadimm
Bence süper fikir.
Bense sadece menü bildirimi yapıyormuşum :D saçma.
Ne kadar cok makas araligi yaniii diyelim ki 20 ata altin var ihtiyacina bozacaksin 1000 tl eder... cok ucmus fiyatlarr
Bu fiyatlar uçuk çıkartır insanlara.
Yakında çeyreği 1000 liradan anca alacağız herhalde. Altın yükseldikçe makas aralığı da yükseliyor. Elimizdeki nasıl degerlecek onu da bilmiyorum. Makasla düşüyor değeri.
Maalesef cnm.

Back
X