- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.241
Ben renklilerde surekli kullanıyorum beyazlarda kullanmiyorum özellikle iç çamaşırlarda.Evi supurdum 2 makine camasir yikando asildi... Kizlar her camasira yumusatici kullaniyor musunuz mesela rinso renkli kullaninca yumusatici kullaniyir musunuz
Ben yumuşatıcı hiç kullanmıyorum hatta beyazları iç çamaşır falan olduğu icin çift durulama yapıyorum..Evi supurdum 2 makine camasir yikando asildi... Kizlar her camasira yumusatici kullaniyor musunuz mesela rinso renkli kullaninca yumusatici kullaniyir musunuz
70garanti olurum zaten canımolsun canım iyisin yine çok az fazla almışsın o kadar :) doğuma kadar 70 olsanda bişicik olmaz :)
Fark oluyor sanırım ..ben de ceyrek sordum 2saat evvel 412 dedıler kızlar
sehırler arası bu kadar farkedıyomu yakaramelli_turta
Evi supurdum 2 makine camasir yikando asildi... Kizlar her camasira yumusatici kullaniyor musunuz mesela rinso renkli kullaninca yumusatici kullaniyir musunuz
Rabbim tez zamanda evine kavuştursun insalllahkızlar haftaya cuma kardeşimin eşinin mahkemesi var dua edin eşine ve yavrusuna kavuşsun
Bizim grupta menü yazmak zorunlu değil kahvemsimKızlar kilo kontrol işinde ben de varım, ne yapılacaksa yapalım.
Zira her an görümce olabilirim
Böbrek dekolteli, taşlı pullu abiye elbisenin içinde karnım düz ve oram buram portlemesin yoksa olmaz :)))
Beybisi ben geçen haftalarda bir diyet grubuna katılmıştım, grupta sadece menümü yazip başka birşekilde aktif olmadığım için listeye giremedimkaramelli_turta , ne lazımsa dedim, varım dedim.
Gerekiyorsa tarif de yazalım :)))
Ramazan'a girmeden gidip tanışalım diyor bizimkiler
Zaten tanışma olunca gerisi çorap söküğü gibi peşpeşe geliyor
Hayırlısı tabi
Tabiki olur iyiniyetlicim:)K kahvemsi mutluluk canım ne güzel heyecanlar hayırlısı olur inş.
Beni de ekleyin kilo bildirimine olmaz mı?
Gunbe gün kilo vermek motive edici oluyor
Benim stoklar sağlam cnm. Eylül Ekim’e kadar götürür beniBende pek sevmem degisikligi bu tarz seylerde ama buradan yinede vazgecemiyorum hic yakistiramadim sana sempatikim
stoklar ne alemde sen bos durmamisindir yinedee :)))
Turtisimi listeye almayan o grubu kınıyorumBeybisi ben geçen haftalarda bir diyet grubuna katılmıştım, grupta sadece menümü yazip başka birşekilde aktif olmadığım için listeye giremedim
Demek istediğim oydu
Aileniz büyüyor cnm hayırlısı olsun
Sağol canım insallahK kahvemsi mutluluk canım ne güzel heyecanlar hayırlısı olur inş.
Beni de ekleyin kilo bildirimine olmaz mı?
Gunbe gün kilo vermek motive edici oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?