• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr bir fikir verin bana
Haftaya pazar misafirlerim var, amcam ve yengem, halam ile eniştem.
Oyları kullandıktan sonra gelicez dediler.
Öğlen yemeği vakti oluyor, yemek hazırlarim diye düşündüm. İlk kez gelecekler ve amcam iş nedeni ile epeydir sehirdisindaydi. Annemleri de çağıracağım.
Sorum şu, menü ne olsun.
Hadi bir yardım edin bana

Öğlen yemeği vakti oluyor, yemek hazırlarim diye düşündüm. İlk kez gelecekler ve amcam iş nedeni ile epeydir sehirdisindaydi. Annemleri de çağıracağım.
Sorum şu, menü ne olsun.
Çorba-sosyete mantısı-salata-tiremusu
Sosyete mantısını kiş başı fırına sarıp koyuyorum, çıtır çıtır çok pratik oluyor üzerine sosla.
Az oldu derseniz ortaya kuru dolma da koyabilirsiniz.

Sorum şu, menü ne olsun.
Eğer biraz önceki hafif menü derseniz, hazır köz patlıcanları yoğurtla, sarımsakla karıştırıp, üzerine et kavurup koyabilirsiniz. Alinazik usulü, yanına pilav, cacık, salata olabilir:)

Sorum şu, menü ne olsun.

Havuc tarator misafir icin favorim hem kolay hem cogu kisi seviyor
Mercimek / tarhana / domates corbasi
Ana yemek secemedim ben antrikot alip bir parca tereyegi baharat ile firina suruyorum yumusacik oluyor kolay ve lezzetli oluyor
Biz pek pilav yapmayiz ya az yapiyorum ya hic dolma/ sarma/ kuru patlican dolmasi tercihim oluyor
Zeytinyagli barbunya olabilir / bakla/ enginar olabilir
Ispanakli borek olabilir
Hafif bir tatli olabilir. Annemin serbetli cevizli bir tatlisi var hafta ici tarif atabilirim

Havuc tarator misafir icin favorim hem kolay hem cogu kisi seviyor
Mercimek / tarhana / domates corbasi
Ana yemek secemedim ben antrikot alip bir parca tereyegi baharat ile firina suruyorum yumusacik oluyor kolay ve lezzetli oluyor
Biz pek pilav yapmayiz ya az yapiyorum ya hic dolma/ sarma/ kuru patlican dolmasi tercihim oluyor
Zeytinyagli barbunya olabilir / bakla/ enginar olabilir
Ispanakli borek olabilir
Hafif bir tatli olabilir. Annemin serbetli cevizli bir tatlisi var hafta ici tarif atabilirim
Firinim misafir sevmiyor benim, ne zaman misafire fırın yemeği yapsam ya pismiyor ya da yakıyor
Ortası yok :(
Bizimkiler şerbetli tatlı sevmezler ama müsait olunca tarif yazarsan kendimize denerim :)

Firinim misafir sevmiyor benim, ne zaman misafire fırın yemeği yapsam ya pismiyor ya da yakıyor
Ortası yok :KK43:
Bizimkiler şerbetli tatlı sevmezler ama müsait olunca tarif yazarsan kendimize denerim :)

Tabiki seve seve yazarim sekerpare ayarinda cevizli tahinli gibi ama tahin olmayan bir lezzet :D

Ortası yok :KK43:

Himm o zmn en klasiginden et sote patlat :D
Firinini buradan cok kinadim ne kdr ayip misafir sevilmezmi :D

Birde ben tum yogurtlu tarifleri sarimsaksiz yapiyorum cig tuketemem ey ev sahipleri hepimiz evimizde yesek sizlerde sarimsak koymasaniz :D

Back
X