- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.281
Ben varım canımTamam kizlar kilo takip bende....
karamelli_turta K kahvemsi mutluluk @sekerim00 Clementine__ bir de ben 5 kisiyiz heralde atladigim kisi olmamistir
Tamam canimmm hemen ekledim seni de listeye.Ben varım canım
Maşaallah ya peki gece kacta uyuyorsun bukadar erken uyanabilmek icinGünaydınnnn iyi pazarlar
Gün 5.40 da başladı. Erken kalkınca dinamik oluyorsun süper... namazım ve Yasinim tamam.
Kahvaltı faslı bitti kahve keyfisi yaptım kızımı bugün kursa ben bıraktım. Mutfak iiii hiç giresim yok... camasir yikamistim dun gece katlanacaklar. Bir posta daha atacağım.
Kac yaşında uyku duzene girerse rahat edersin gercektenGünaydınlar ben kahvaltı hazırlığına başlayayım oğlum daha uyuyor gece 2 de uyudu yine düzene girmedi uykusu...
Sen kuaföre eşin annesine gitse olmuyor muKahvalti yaptik ailecek...
Hem kuafore gitmek istiyorum hem gelmisken gezmek istiyorum kv gidilecek hepsini yapmak mumkun görünmüyor
ama saclarimdan sikildim model versirmek istiyorum
Canim biz istanbula geldik ayni sehirde değiliz kv ile .Kuaför yogunmus kv gidesim yok annemdeyiz hâlâSen kuaföre eşin annesine gitse olmuyor mu
Bugun basit gecirebilirsin seviyorsaniz kofte ekmek sucuk ekmek ya da manti gibi.. Ama halin varsa bikac gunluk yemek apmak iyi olabilirŞu saat oldu hiç bir şey yapmadım, öyle boş boş takılıyorum.
Ne yemek yapsam acaba onu da bilmiyorum
Yarın mesai yapacağım iki günlük yapmam lazım yoksa tost bile yesek olurBugun basit gecirebilirsin seviyorsaniz kofte ekmek sucuk ekmek ya da manti gibi.. Ama halin varsa bikac gunluk yemek apmak iyi olabilir
aynen canım bizimde etler tükendı ramazana kadar biraz almam gerek. Ramazanda annem yemek yapma burda yeriz dedı oruc tutamıcam zaten annemde yalnız esımle tutacak ıkısı.anneme ramazan için tereyağ sıvıyağ çay et alısverısı yapmak ıstıyorum bunalmasın kadıncagızYarın mesai yapacağım iki günlük yapmam lazım yoksa tost bile yesek olur
Buzluk bitti benim menuler tükendi
Buzdolabını karıştırdım. Bir poşet kıyma çıkardım yarın köfte yaparım onu.
Tavuk suyuna çorba ve sarma koydum ocağa.
Bir poşeti misafire ayırdım.
Buzlukta birer pisirimlik barbunya, karnıyarık, musakka, dolmalık biber kaldı.
Et stogumda bitti.
Maasta kasap alışverişi yapmak sart
3 yaşında canım keşke girse düzeneKac yaşında uyku duzene girerse rahat edersin gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?