Selam kizlarrr masallahh hem ev isi yapip hem.buralarda takiliyosunuz cok yeteneklisiniz vallahi
Pazar gunu bana yetmiyo ben yetisemiyorum daha dogrusu
Gecen hafta evi komple supurup silince bu hafta sadece ayakli supurgeyle supurdu esim silmedik.
Zaten 11de kalktik kahvalti hazirla ye derken 1 oldu. Dayimin oglu geldi onun yanina git derken 4. Eve geldim esimin bi kac parca utusunu yaptim.buzluktan misket kofte cikarip sulu kofte yaptim yedik. Esim arkadasinin dugunune gitti gec geldi bende kardesimin yanindaydim bebis baktim.
Cumartesi gunu diyorum yarin evden cikmicam evimin keyfini cikarcam diye pazar gunu kalkiyorum bi disari cikma istegi oluyoo ama evde kaldim hic bi yere gitmedim aman neyse gideydim para kalmazdi zaten

Bu hafta ikinci vardiyadayim.
Çocukları okula gönderdim, etrafi toparladim, nevresimleri değiştirdim, banyo wc yıkadım,iki makina çamaşır yıkayıp astim, evi süpürdum, bulaşık makinesini çalıştırdım yeter bu günlük daha işe gideceğim.

çalışan kadınların işi çok zor gerçekten, o kadar işten sonra, git bi de işte çalış... Rabbim yardımcın olsun canım, tabi bizim de... :)

mesleğin neydi canım, çok sık giremediğim için, meslek, çocuk vs hep karıştırıyorum da... :)

pazartesi günlerini sevmediğimi daha önce söylemiş miydim?
gerginlik, kaos, stres bu insanlar haftasonu nasıl vakit geçirmiş anlamadım!!!!
neyse...
@meyraa seni görmek ne güzel
turtişim hadi gözünüz aydın karamelli_turta , artık canım çekti diyip bir tatil günü memlekete gidip geleceksin :)

elimde biraz euro vardı, geçen hafta itibari ile artık sadece altın olarak devam etmeye karar vermiştim ama :)
euro'ları usd'ye çevirdim, ve tam sayı olsun diye azıcık usd aldım.
mesai paralarından gelen biraz TL var, bu akşam da mesai yapacağım.
yarın da bu TL'ler ile altın almayı planlıyorum.

Sendromlu olur kendisi sevmeyiz..

Bereketli olsun canım:)

Inşallah amacimiz öyle

pıyasalar aynı ya degısmıcekmı acaba boşa bozdum doları
kv den altın için para aldm onu da almadm
Ben acele etmiyorum tl deyim su an çünkü acele edip zarar ettigim oldu akillandim azcik..
Ama bir dahaki bana en cazip gelen noktadan nakit avans cekerek birikim yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…