- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.883
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.321
bugunmuydu mahkeme canım Rabbim hayırlısıyla kavustursun
Iyi bari cnm maas alıyorsa bu devirde oyle yerler kaldi mi
hadi insallah tez zamanda yuvasi şenlenir
Tamam kizlar kilo takip bende....
karamelli_turta K kahvemsi mutluluk sekerim00 Clementine__ bir de ben 5 kisiyiz heralde atladigim kisi olmamistir
Cuma gunuu canimm dua ett insallahh
Tskdaydi esi canim
Insallah
Bu hafta ikinci vardiyadayim.
Çocukları okula gönderdim, etrafi toparladim, nevresimleri değiştirdim, banyo wc yıkadım,iki makina çamaşır yıkayıp astim, evi süpürdum, bulaşık makinesini çalıştırdım yeter bu günlük daha işe gideceğim.
Bu hafta ikinci vardiyadayim.
Çocukları okula gönderdim, etrafi toparladim, nevresimleri değiştirdim, banyo wc yıkadım,iki makina çamaşır yıkayıp astim, evi süpürdum, bulaşık makinesini çalıştırdım yeter bu günlük daha işe gideceğim.
evet, inşallahsanırım malum nedenden dolayı içerde.... umarım bir an evvel, bütün suçsuzlar aklanır, çok zor bir durum...
Özel sektördeyim ben:)mesleğin neydi canım, çok sık giremediğim için, meslek, çocuk vs hep karıştırıyorum da... :)
Heyecanlan tabikii yaa ne guzel bir sey bu... Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuzKızlar yarin için çok heyecanlıyım:)
Aslinda ilk kez pasaport almıyorum amaçocuklar ilk kez çift vatandaş olup pasaport alacak, artık hep birlikte gidebileceğiz:)
Yarın başvurular yapilacak 1 ilâ 3 ay arasinda çıkıyor, pasaportlar çıkıp da aldığımız gibi bir yemek yemeğe gider geliriz plân böyle:) buradan sınıra 2,5 saat.Heyecanlan tabikii yaa ne guzel bir sey bu... Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Sendromlu olur kendisi sevmeyiz..pazartesi günlerini sevmediğimi daha önce söylemiş miydim?
gerginlik, kaos, stres bu insanlar haftasonu nasıl vakit geçirmiş anlamadım!!!!
neyse...
@meyraa seni görmek ne güzel
turtişim hadi gözünüz aydınkaramelli_turta , artık canım çekti diyip bir tatil günü memlekete gidip geleceksin :)
elimde biraz euro vardı, geçen hafta itibari ile artık sadece altın olarak devam etmeye karar vermiştim ama :)
euro'ları usd'ye çevirdim, ve tam sayı olsun diye azıcık usd aldım.
mesai paralarından gelen biraz TL var, bu akşam da mesai yapacağım.
yarın da bu TL'ler ile altın almayı planlıyorum.
Ben acele etmiyorum tl deyim su an çünkü acele edip zarar ettigim oldu akillandim azcik..pıyasalar aynı ya degısmıcekmı acaba boşa bozdum doları
kv den altın için para aldm onu da almadm
valla canım 5.30dan almıstm bozdugum doları suan bana hıc bırı cazip gelmıyoBen acele etmiyorum tl deyim su an çünkü acele edip zarar ettigim oldu akillandim azcik..
Ama bir dahaki bana en cazip gelen noktadan nakit avans cekerek birikim yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?