Selam kızlar, çok yorgun ve yoğundum bugün.
Eve zor attım kendimi.
Öğlen pazar alışverişi yaptım fiyatları çok pahalı geldi geçen haftaya göre.
Buzlukta bitti kara kara düşünüyorum
Salon halimi yıkamaya verdim, nevresimleri makinaya attım.
Bugün başka da hiçbir şey yapacak halim yok.
Fırsat bulup altını alamadım, şansıma düşüşe gecti

Selâm canım, iyi istirahatler..
Biz çalışan kadınların işi ne zor..

Hanımlar merhaba nasılsınız. Bu başlığa uygun mu bilemedim ama size bir sorum olacak. Şuan en mantıklı yatırım araci nedir? Ben takip edemiyorum fazla anlamıyorum da. Elimize 19bin gecti,bir kaç ay sonra 27bin de eklenebilir. Bunu nasıl değerlendirmeli? Altın vadeli vb hangisi mantıklı?

Hayırlı sabahlar arkadaşlar...dün işlerim çoktu hepsinide uzun mesafe olmasına rağmen yürüyerek hallettim...şu kışlıklarıda bir halletsem...sonrada bahar temizliğine girişsem...ramazana ne kaldı şurda dimi

Hoşgeldiniz. Birikiminizi ne zaman kullanacaksınız biraz bilgi verirseniz fikrimizi söyler yardımcı olmaya çalışırız.

Bide swap çıktı başımıza...döviz o yüzden düşüyormuş...düşmesine sevindimde sonradan başımıza bela getirmese bari

günaydın kızlar
ay nasıl omuzlarım arkaya doğru ağrıyor anlatamam
dün akşam misafirlerime hazırlık yaptım çok yorulmuşum sabahta erken kalktım
Kıbrıs tatlısını yaptım, böreği hazırladım dolaba koydum gider gitmez fırına atıcam
kısır yapmaya karar verdim malzemelerini hazırladım mısırlı ve kornişonlu yapıcam yeşil soğan maydanoz yıkadım doğradım hepsi hazır soğan kavurcam bi. anneme sarmayı verdim pişircek eşime aldırırım.
evim temiz oh miss
diyetisyenimlede konuştum akşam yemeği yerine mamalarımdan yememe izin verdi çoook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…