- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.421
Günaydın herkese :)
Nakit avans çekip altın yatırımı yapmak mantıklı mi? Burada okudum sanki böyle yapanları. Siz ne düşünüyorsunuz?
Zaten altın da gece düşmemişAloben , bence bugün kritik bir gün
Hesap kitap yapıp ek hesabı patlaticam
ayyyyy inanmıyorummm o kadar yorgundumki tamamen aklımdan çıkmış yarın diyetisyen kontrolüm var orda tartılıp söylerim canımKizlarrr bugun persembe tartilma gunumuz...
K kahvemsi mutluluk
karamelli_turta
iyiniyetli
sekerim00
mornergis ve iateyen tum arkadaslar beni etiketleyerek kilolarinizi yazarsiniz..
Bu baslama kilomuz o yuzden moral bozmuyoruz.. Ben en son listelerim
Ben birkaç kere yaptım ama o zaman banka kampanyası vardı nakit avans faiz ödemeden çektim, taksitle ödedim.Günaydın herkese :)
Nakit avans çekip altın yatırımı yapmak mantıklı mi? Burada okudum sanki böyle yapanları. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yok biliyorum takip ettim düşüşleri gördüm ama gece konuştuk aloben sabah kalkınca 218 olursa ne iyi dedik ona istinaden yazdım.Aslında baya düştü gece... dolar 5.33 lere kadar düştü ama banka makasları gece boyu çok açıktı, bir şeyler olacak gene, hayırlısı...
24 saat işlem yapan, özel kur tanımlı olduğum Kuveyttürk ün bile gramda makası 3.5 tu ki benim normal makasım, 0.60-0.90 arası...
Yok onu izlemiyorum cnmİstanbullu gelin izleyen varmııııı
Sabah tartilamadim evdeki tartinin pili bitmiş
Ben de tartiyi şirkete getirdim ve pil alıp tartildim :))))
78,9 kg ile başlıyorum o zaman.
Yalnız ben birkaç gün de birşey yapamayacağım gibi görünüyor 1 Nisan itibari ile çok sağlam geliyorum.
Düşmemiş utanmadan yükselmişZaten altın da gece düşmemişAloben , bence bugün kritik bir gün
Hesap kitap yapıp ek hesabı patlaticam
67.1 kiloyum canimKizlarrr bugun persembe tartilma gunumuz...
K kahvemsi mutluluk
karamelli_turta
iyiniyetli
sekerim00
mornergis ve iateyen tum arkadaslar beni etiketleyerek kilolarinizi yazarsiniz..
Bu baslama kilomuz o yuzden moral bozmuyoruz.. Ben en son listelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?