Evin iç dizayn masrafi da az değil, herşey bu kadar pahaliyken ona da bütçe ayirmak uygun olabilir veya yavaş yavaş sirayla alip değiştirmek.

Günaydın kızlar
Kara-kış tekrar geldi sanırım kapalı oldukça yağmurlu bir hava var
Et hasliyorum güzel gider bu havada
Yatıp uyuma havası ama mesai baslamak üzere malesef.
Yarın büyük kızım gelecek inş
Son alışverişleri yapmam lazım bulaşık sünger, kabartma tozu, vanliya, en önemlisi pirinç ,
1 pilavlık pirinç kaldı,
Şokta dondurmalar var kızlar magnum ikinci paket indirimli.
Altın almadım takipteyim
Günümüz güzel geçsin inş

karamelli_turta turtişim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı hayırlı bir ömür geçirirsin inşallah ailen ve sevdiklerinle beraber

mahkeme bugün 2 buçukta inşallah hayırlı sonuçlar veririm kızlar

çok heyecanlıyım ve ayrıca başka bişey için çok üzgün hissediyorum kendimi hiç keyfim yok.

dün akşam kardeşimin oğluşunun kırkı çıktı çok şükür bugünde babası çıkarsa ohh..

gunaydın güzelliklerrr
karamelli_turta turtacımmm ıyıkı dogdun ıyıkı senı tanıdık ömrün bereketli olsun
sekerim00 hayırlı haberlerini beklıyoruz canım mübarek cuma günü
kızlar bebıse dogum hedıyesı bırıktırıyodu kv 15gram toplam yarısı eksıktı dun 7sini aldm 236dan 1052tuttu arkadasım satan 1040 verdm bereketli olsn ınsAllah
esım 2sinde maas alıyo bı kac gram alırım ben de ınsAllah

Doğum günün kutlu olsun karamelli_turta
Sağlıklı mutlu bereketli yaşlar dilerim
İyi ki tanımışız seni
Doğum günün kutlu olsun
Gunaydinnn
karamelli_turta doğum günün kutlu olsun canım.
Rabbim hayırlı,sağlıklı, uzun ömürler versin turta... :)
Çok teşekkür ederim kızlar bende iyiki tanıdım sizi

Cumanin hayrina inşallah ailesine bebisine kavuşur babası.

Evin iç dizayn masrafi da az değil, herşey bu kadar pahaliyken ona da bütçe ayirmak uygun olabilir veya yavaş yavaş sirayla alip değiştirmek.
Kızlar aldiklarimin hepsi ertelenen ihtiyaçlar ve bir poşeti doldurmadi desem yeridir.
Zam gelmiştir diyordum ama bu kadar beklemiyordum
Mesela taşınırken dolap içi örtülerinin metresi 2 TL den aldım, dün 7 TL idi. Birkaç yeri de gezip öyle aldım fiyatlar hep aynı.
Ev giderleri için ufak bir kumbaram var aslında ama biriktikce onu da altın hesabına ekledim :)
Yapmak, değiştirmek istediğim çok şey var ama fiyatları görünce vazgeçiyorum.
Çok şükür acil ihtiyaç değil ama olsa da güzel olur, sadeliği seviyorum Allah'tan yoksa işim Zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…