- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.461
Evin iç dizayn masrafi da az değil, herşey bu kadar pahaliyken ona da bütçe ayirmak uygun olabilir veya yavaş yavaş sirayla alip değiştirmek.Bazen hayal ediyorum evi alsam otursam sonra insan evin icini zevkine gore duzenleyecek ne yazik ki bi da ciddi bir rakam..
K kahvemsi mutluluk aslinda aldiklarin ufak tefek seyler ve 100 tl tuttmus artik su bir gerçek her sey bize pahali
Doğum günün kutlu olsunGünaydın kızlar...
bugün bir turta dogdu
sekerim00 hayirli haberlerle gel, bizi de haberdar et canim
Günaydın kızlar...
bugün bir turta dogdu
sekerim00 hayirli haberlerle gel, bizi de haberdar et canim
Doğum günün kutlu olsunkaramelli_turta
Sağlıklı mutlu bereketli yaşlar dilerim
İyi ki tanımışız seni
Doğum günün kutlu olsun
karamelli_turta turtişim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı hayırlı bir ömür geçirirsin inşallah ailen ve sevdiklerinle beraber
mahkeme bugün 2 buçukta inşallah hayırlı sonuçlar veririm kızlar
çok heyecanlıyım ve ayrıca başka bişey için çok üzgün hissediyorum kendimi hiç keyfim yok.
dün akşam kardeşimin oğluşunun kırkı çıktı çok şükür bugünde babası çıkarsa ohh..
gunaydın güzelliklerrr
karamelli_turta turtacımmm ıyıkı dogdun ıyıkı senı tanıdık ömrün bereketli olsun
sekerim00 hayırlı haberlerini beklıyoruz canım mübarek cuma günü
kızlar bebıse dogum hedıyesı bırıktırıyodu kv 15gram toplam yarısı eksıktı dun 7sini aldm 236dan 1052tuttu arkadasım satan 1040 verdmbereketli olsn ınsAllah
esım 2sinde maas alıyo bı kac gram alırım ben de ınsAllah
Çok teşekkür ederim kızlar bende iyiki tanıdım siziRabbim hayırlı,sağlıklı, uzun ömürler versin turta... :)
Cumanin hayrina inşallah ailesine bebisine kavuşur babası.karamelli_turta turtişim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı hayırlı bir ömür geçirirsin inşallah ailen ve sevdiklerinle beraber
mahkeme bugün 2 buçukta inşallah hayırlı sonuçlar veririm kızlar
çok heyecanlıyım ve ayrıca başka bişey için çok üzgün hissediyorum kendimi hiç keyfim yok.
dün akşam kardeşimin oğluşunun kırkı çıktı çok şükür bugünde babası çıkarsa ohh..
Çoook teşekkür ederim kızlarGünaydın kızlar
karamelli_turta canım mutlu, sağlıklı, sevdiklerinle huzur ve bolluk dolu nice yıllar dilerim
İyi ki doğdun turtisim
Bazen hayal ediyorum evi alsam otursam sonra insan evin icini zevkine gore duzenleyecek ne yazik ki bi da ciddi bir rakam..
K kahvemsi mutluluk aslinda aldiklarin ufak tefek seyler ve 100 tl tuttmus artik su bir gerçek her sey bize pahali
Kızlar aldiklarimin hepsi ertelenen ihtiyaçlar ve bir poşeti doldurmadi desem yeridir.Evin iç dizayn masrafi da az değil, herşey bu kadar pahaliyken ona da bütçe ayirmak uygun olabilir veya yavaş yavaş sirayla alip değiştirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?