- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.321
Her baktığım eve bir ümit ile bakıyorum ama elim boş bakalım yarın iki evi daha görmeye gideceğiz.
Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin:)İyiyim canım çok saol. Bebiş oldu, birikim falan azaldı, bu topiği boşladım gibi oldu, kızmayın banaama okuyorum sizi tabiki. Ev alma sürecini takipteyim Bugün bebişin cinsiyetini öğrendik, oğlumuz olacakmış.
Düzelir canım oluyor bazen öyle..Slm ben de bir yorgunluk var biraz da eşime kızdım. Moralim biraz bozuk enerjim düştü hiç bir şey yapasım yok mutfağı toplamadım oturuyorum öyle. Ramazan ı da hakkını vererek geçiremiyorum düzenim bozuldu 3 gündür tutmuyorum oruç. Bunaldım ama geçer inş .
Dur daha ne gezdin ki :)))Her baktığım eve bir ümit ile bakıyorum ama elim boş bakalım yarın iki evi daha görmeye gideceğiz.
Sen bir numarali örneğimsin kahvemsim
Böyle diyerek kandirmiyorsun değil mi beni :)Dur daha ne gezdin ki :)))
Sen olumlu düşünmeye devam et, nasibin bir yerde bekliyor seni
Don eski sayfaları oku, benim gezdigim günleri :)Böyle diyerek kandirmiyorsun değil mi beni :)
Geçen aylarda a101den hem kendime hem eşime aldım, kumaşı çok güzel ve kalitelip_ritha anlatış şeklini cok beğeniyorum...allah kabul etsin..Bayan degil de erkek pijamasini beğenip geri biraktim ben de acaba o da güzel midir
Erkek pijamasi görmedimp_ritha anlatış şeklini cok beğeniyorum...allah kabul etsin..Bayan degil de erkek pijamasini beğenip geri biraktim ben de acaba o da güzel midir
Benim için temizlik ve düzen çok önemli, biraz takintiliyim bu konuda malum :)Kizlarrr sadece meraktan soruyorum
Instagram da falan oyle mutfaklar ve sunumlar var ki şaşıp kalıyorum...mutfak görüntüsü eşyaları yemek ve sunumlar
Siz de öyle misiniz
Kendimi kötü hissettim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?