• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için temizlik ve düzen çok önemli, biraz takintiliyim bu konuda malum :)
sunuma elimden geldiğince önem veriyorum, iki kişilik çeşit çeşit tabak,fincan vs. Mutfak esyam var ama tabi onlar gibi olmam mümkün değil.
Benimde takip ettigim öyle birkaç sayfa var ama o kadar düzen, yemek, sunum pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.
Yani hicbir sey kullanılmamış gibi duruyor inandırıcı gelmiyor. Yasanmamislik hissi var..

İyiyim canım çok saol. Bebiş oldu, birikim falan azaldı, bu topiği boşladım gibi oldu, kızmayın bana🤗 ama okuyorum sizi tabiki. Ev alma sürecini takipteyim 😉 Bugün bebişin cinsiyetini öğrendik, oğlumuz olacakmış.
yaa canım cok sevındım ay daha dun konusuyodyk bak 4ay olmus bıle Allahım tamamına erdırsın ınsAllah
Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin:)
Kiz topigimize bir erkek geliyooor :KK66:
Yehhu :))
öhöm öhöm teyzoşu benım ogluşumu nasıl unutursun :KK70: az kaldı ınsAllah gelince söylicem seni

Yani hicbir sey kullanılmamış gibi duruyor inandırıcı gelmiyor. Yasanmamislik hissi var..
Canım o kadar yemek hazirlanip o mutfağın dağılmaması mümkün mü, ya da her daim derli toplu olması.
İnsaniz neticede hazırlarken dökülür, yendikten sonra toplanmaz vs.
O sayfalarin çoğu gerçek hayattan uzak,
biz hem çalışıp hem ev işi, bir de çocuğu olanlar, yataga koşarak gidenler iste gerçek hayat bu :)

Kizlarrr sadece meraktan soruyorum
Instagram da falan oyle mutfaklar ve sunumlar var ki şaşıp kalıyorum...mutfak görüntüsü eşyaları yemek ve sunumlar
Siz de öyle misiniz

Kendimi kötü hissettim bir an

Hayir ama ben hep az oz olsun aman cok kullanisli olsuncuydum.
Hatta mutfagimda cogu urun hediyedir.
Bazi seyleri hic almadim bekledim
Bazilarini ben bunu kullanirim omru ztn
.. vakit sonra alirim dedim hic te pisman degilim
Hala gelen hediyeleri kullanacaksam evimden es deger urunu cikariyorum
Cok sevdigim 12 tane pasta tabagim var.
Zevk olsun diye aldigim tek urun o, ve elim ayagim tepe tepe kullandim

Kizlarrr sadece meraktan soruyorum
Instagram da falan oyle mutfaklar ve sunumlar var ki şaşıp kalıyorum...mutfak görüntüsü eşyaları yemek ve sunumlar
Siz de öyle misiniz

Kendimi kötü hissettim bir an
Aman tatlum kafana taktığın şeye bak...öyle mutfak sade dergilerde sergilerde olur...varsada banane...şuan benim mutfak tezgahında bulaşıkları makınaya koyduğum halde hiç yoksa iki bardak bir tabak...masada sahurda yumurta pişirdim onun tavası ekmek kırıntısı...makınanın içi dolmadığı için oda yarı dolu öyle duruyor...salonda masada yine iki tabak vardı onuda toplamadım...attım kendimi yatağa Allah kerim uyanırsam yaparım...ama ölürsem arkamdan konuşmuşlar umrumdamı ben ölmüşüm zaten çokta tın:KK49:

Tatlu o sunum sayfalarına çoğu marka bir sürü tabak, çanak, bambu, tencere vs. gönderiyor. Her gün farklı bir takımla sunum yapıyorlar. Ben onları takip edince bir yerden sonra reklamdan bunalıp bırakıyorum takibi. Onun yerine minimalizm sayfalarını takip et valla için açılır.

Tatlu o sunum sayfalarına çoğu marka bir sürü tabak, çanak, bambu, tencere vs. gönderiyor. Her gün farklı bir takımla sunum yapıyorlar. Ben onları takip edince bir yerden sonra reklamdan bunalıp bırakıyorum takibi. Onun yerine minimalizm sayfalarını takip et valla için açılır.
Ben zaten mininalistim cnm 2 yıl once falan takipteydim cok da işime yaradı. Yoksa ne mümkün bu tempoyla...
Instagram da sayfa takip etmiyorum da ara bölümünde hepsi bir anda görüntülenince şok a girdim... :KK71: dedim bizim topukta de var mi...

Ben zaten mininalistim cnm 2 yıl once falan takipteydim cok da işime yaradı. Yoksa ne mümkün bu tempoyla...
Instagram da sayfa takip etmiyorum da ara bölümünde hepsi bir anda görüntülenince şok a girdim... :KK71: dedim bizim topukta de var mi...
Ben yemeği yapayım da bir an önce yiyeyim derdinde olduğumdan hiç aklıma sunum falan gelmiyor. Eşimle bazen özel günlerde falan özeniriz, bazen de misafir gelince.

Aman tatlum kafana taktığın şeye bak...öyle mutfak sade dergilerde sergilerde olur...varsada banane...şuan benim mutfak tezgahında bulaşıkları makınaya koyduğum halde hiç yoksa iki bardak bir tabak...masada sahurda yumurta pişirdim onun tavası ekmek kırıntısı...makınanın içi dolmadığı için oda yarı dolu öyle duruyor...salonda masada yine iki tabak vardı onuda toplamadım...attım kendimi yatağa Allah kerim uyanırsam yaparım...ama ölürsem arkamdan konuşmuşlar umrumdamı ben ölmüşüm zaten çokta tın:KK49:
Işte anlattığım bu canim yasanmislik var senin evinde... Yoksa ne mümkün.. biz eve gelince yemek yapinca bayram ediyoruz :KK76:

Biraz da bu tarz şeyleri his karşılamıyorum
Iftar sofrası degil de gösteriş sofrası....

Heralde diyorum çalışmıyor gelir bol evde yardımcılar dolu her gün böyle falan...

Şahsen oyle degilim ben de zenginim hem de en büyük zenginlik öğrencilerimle saatlerce :21::KK73::KK25:

Ben yemeği yapayım da bir an önce yiyeyim derdinde olduğumdan hiç aklıma sunum falan gelmiyor. Eşimle bazen özel günlerde falan özeniriz, bazen de misafir gelince.
Ara sıra yapılan seyler özel hissetirir zaten..Biz dr oyle yemeyi yapip yer toplar temizleriz tamamdir

Hayir ama ben hep az oz olsun aman cok kullanisli olsuncuydum.
Hatta mutfagimda cogu urun hediyedir.
Bazi seyleri hic almadim bekledim
Bazilarini ben bunu kullanirim omru ztn
.. vakit sonra alirim dedim hic te pisman degilim
Hala gelen hediyeleri kullanacaksam evimden es deger urunu cikariyorum
Cok sevdigim 12 tane pasta tabagim var.
Zevk olsun diye aldigim tek urun o, ve elim ayagim tepe tepe kullandim
Benim de yetecek kadar hepsini kullanırım yıkanır yerleşir..Mesela kac yıldır sıkılmadın mi diyen oluyor
Bu hayata bakış açısı ile ilgili ..ihtiyacımi karşılıyor mu evet..Niye her yeri isteklerle tıka basa doldurayım ki

Selam sirkencubin sirkencubin
Nasil gidiyor uzun zamandır yoksun.

Geçmiş olsun canım.
Ablam da pkovardi, iyi bir dr ona bir ay ilaç verdi sonraki ay hamile kalmıştı .
Takim şahane bu arada güle güle kullan canım
[/QUOTE]
Merhaba iyidir cok yogun gidiyor Bu ara isler. Eve gelince yattigim yeri begeniyorum.

Back
X