- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.361
Bende sikilmam, sıkılmam için deforme olmasi kirilmasi gerekir :))Benim de yetecek kadar hepsini kullanırım yıkanır yerleşir..Mesela kac yıldır sıkılmadın mi diyen oluyor
Bu hayata bakış açısı ile ilgili ..ihtiyacımi karşılıyor mu evet..Niye her yeri isteklerle tıka basa doldurayım ki
Işte aynen öyle cnm..Evet hele sen vardiyalı sistemle cok iyi idare ediyorsunBende sikilmam, sıkılmam için deforme olmasi kirilmasi gerekir :))
Ben zaten minimalmisim ya şimdi yazinca farkettim :))
Şu an ev fiyatları nispeten düşük ama krediler oldukça yüksek, peşinat dışında emlakçı, alım, taşınma ve diğer masraflar için de en az 25bin TL gibi bir rakam ayirmak gerekKizlar evlere göz artik netten.
Fikir yürütmeye çalışıyoruz
300 bin ev icin en az 75 bin yani %25 birikim olmali
240 bin icin 60 bin yani %25 birikim şeklinde..
Yani kalan kısım hep kredi olacak faiziyle falan bayagi yüklü ödeme olacak.
Size sormak istediğim alınacak evin en az ne kadarlık kısım birikimce olmali siz olsanız ne yapardiniz
Bana sorarsan yarisi olsa peşinat, insan ev kredisini rahat rahat öder cnmKizlar evlere göz artik netten.
Fikir yürütmeye çalışıyoruz
300 bin ev icin en az 75 bin yani %25 birikim olmali
240 bin icin 60 bin yani %25 birikim şeklinde..
Yani kalan kısım hep kredi olacak faiziyle falan bayagi yüklü ödeme olacak.
Size sormak istediğim alınacak evin en az ne kadarlık kısım birikimce olmali siz olsanız ne yapardiniz
Bizde konuştuk eşimle onun is durumu belirsiz özel sektör pek yüksek maasi yok.Bana sorarsan yarisi olsa peşinat, insan ev kredisini rahat rahat öder cnm
Hayırlı olsun güle güle kullan canımEvim evim güzel evim :) dışarısı yanıyor zor attık eve kendimizi.
Sabah erkenden anneme geçtik karşıya, oradan seçimlerde oy kullanmak için geri geldik.
Biraz gezdik, gelirken market alışverişi yaptık ve bu saat oldu. Resmen gün bitti ve ayaklarima karasular indi.
Çok yürüdük çok.
Kardeşlerim çok şık marka çanta almışlar. Her sene anneler gününde aynı şeyi yapıyorlar söylüyorum ama yine aynı. Çok beğendim hediyelerini aslında ihtiyacım da var ama bu kadar pahali hediyelere gerek yok
Babam ve eşim harçlık verdi. Yarın birazda ben ekler iki gram alırım.
Anne olmadan anneler gününün tüm nimetlerinden faydalandim :)))
Aslında mevsimlik ayakkabı ihtiyacım var eşim ayakkabı hediyem olsun dedi ama bugün hiç bakacak halim yoktu. Altını alayım ayakkabıyı ben kendime alirim :)))
Oh ne rahat, evde yemek olmasıAksama yemek var dondurucudan isterlerse börek cikaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?