Selâm kızlar yine sokak sokak ev arayan turta geldi :))

Bugün de 4 5 ev gezdik.
9 yillikti iki tanesi ortalama düzeyde.
Bir tanesi 20 yillik.
Hep ayni muhitte arıyoruz.
Bir ev bulduk sifir ve çok beğendik ama bütçeyi biraz aşıyor. 290 fiyati 280 e bırakacak eğer olursa.
Ama elden borç isteyeceğiz bir miktar olursa, 120 bin kredi başvuracağım 84 ay aylık 2,500e denk gelecek , olmazsa 150 bin kredi başvurulması gerek 120 ay ve ödemesi 2,650 ye denk gelecek.
Eşim ablası ile konuştu bakalım ne cevap gelecek eğer olursa ayda bin tl onlara verecegiz,elde fazla kaldıkça miktar artabilir.
Eğer bu evi almada karar verirsek temmuz tatilimizi iptal edeceğim.

Canım siz 2+1 mi düşünüyorsunuz?

Aksama yemek var donduricidan
Canim okuyunca bir anda benim bile anlattığın eve icin ısındı bu kez olacak inşallah
Elden tl kabul eder mi sence cnm. Baktim cok sıkıştın iptal edersin tatili saglik olsun biraz erteler düzen oturunca gidersiniz

Evet yemek büyük rahatlik ama yarina hic fikrim yok
Senin menüler harika canim çekti...Köyün yakında sanirim ege de falan misin cnm

Kismetimizse olsun inş canım.
Eşim ablasi ile konustu aksama cevap gelir bize anca. Ya ben aslında başkalarına sıkıntı vermek de istemiyorum da bakalım ne olacak.

Canim elden borç alirsak seneyi az tutacagiz 84 ay.
Geri ödemesi her ay 1.000 tl, elimizde fazlasi olursa ne alâ.
Elden almazsak 120 ay :))

Ben şundan dedim turtis biz ev alırken halam altınlarını getirdi kullanın diye, eşim kabul etmedi.
O zaman biraz gerildik eşimle hatta, pat diye isterse nasıl veririz dedi, o zaman 80 bin falan yapıyordu ki çok iyi paraydi bizim için.
Bugün anneler günü kutlaması için aradım halamı,kuzenimi yurtdışında dil okuluna gönderiyor, altinlarimi bozucam dedi.
Eşim dedi şimdi istese nasıl verecektik ki şu an 120 bin TL yapar karamelli_turta

Halacigin size destek olmayi istemiş canım Bu güzel birşey ama borcu altin olarak almamak en güzeli.
Altin durduğu yerde durmuyor ki kuzum.
Istese nasil olurmuş bilemedim cnm iyiki almamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…