- 28 Mart 2020
- 6.410
- 24.843
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.961
Ýaaa şu kelimeyi kullanma bakHoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Benimlede tanışırmısın diyesim geliyor her seferinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ýaaa şu kelimeyi kullanma bakHoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Evet ben de yapsam her gün yerim kurabiye falan..sana da afiyet olsunBen de dün fındıklı kurabiye yaptım pişmanlıkla karışık epey yedimolunca yiyoruz affetmiyoruz. Afiyet olsun
Bende yapinca tepsinin 3'te 2'sini yerimEvet ben de yapsam her gün yerim kurabiye falan..sana da afiyet olsun
Sağlıklı önümü guzel olsun...Bebeğini icinbkordon harika olmuş.. bol birikimler fırsat buldukça yaKızlar merhaba.ne zamandır yazamadım aradaki konuşmalarıda okuyamadım.herkes iyidir inş.kendimden özet geçiyim benim kızım martın sonunda dogdu.36.haftaya kadar haftasından ileri olan bebek bir kilo aldı alamadı derken kovitlede olaylar birleşince sezeryanla alındı.kimse gelemedi dogumuma babası bile kacak göcek gördü kızını.annem refakatçiydi çok şükür hastalıksız çıktık.kordon bankası ile anlasmıştık onu yaptırdık bide tamamlayıcı sigorta yaptırdık.çocuga gecen yıl büyük herseyi aldık.kimse gelmedi daha annanesi, babannesi ve dedeler gördü gelen altınları harcamayıp saklıyorum.bizde aralık gibi kredi cekmiştik o altın hesabındaydı kendi altınlarımız var inş şu yeni kredide bizde ev alırız.bu arada harcamalarımız bayagı azaldı eşim çok fiyatına bakmadan alıyor ams stokculuk yapmışım iyiki @şekerim bebiş nasıl kocaman olmuştur
Seninle tanıştığımız günü hiç unutamam ki derim ben de her seferindeÝaaa şu kelimeyi kullanma bak
Benimlede tanışırmısın diyesim geliyor her seferinde![]()
Yapmayalım bir süre .. bugün tatlıdan sonra haziran 10 a kadar bir şey yok 10 gün dedim.Bende yapinca tepsinin 3'te 1'ını yerim
o yüzden yapmicam bir süre.
Ben tatlı yapmamaya karar veriyorum eşim istiyor ki normalde ağzına sürmez.Bende yapinca tepsinin 3'te 1'ını yerim
Genç yaşta birikimin farkına varanlari çok takdir ediyorum.23 yaşındayım yurtdışında yasıyorum yeni evli sayılırım rabbim nasip ederse bir ay sonra bir kızım olucak evlendigimden beri hiç bişeyim yok birikim adına sadece bir kaç takım var burdaki eşimin işinden dolayı birikimim olmadı ama bekarken baya vardı hepsini anneme verdim annemde olan kadarıyla kendine ev aldı inşallah işler yavaş yavaş yoluna girerde birikimim artar fuzuli harcamaları sevmem şimdilik bu kadar merak ettiğiniz bisey varsa anlatırım canım
Çayın yanında pasta tabağından yalnızca 2 kurabiye yerim. Ama mutfakta tepsi başında 3-4-5Bende yapinca tepsinin 3'te 2'sini yerim
Ha magnolia ha manolyaBen tatlı yapmamaya karar veriyorum eşim istiyor ki normalde ağzına sürmez.
Benim bugünkü manolya fena olmuş yalnız.
Kıvamı tutmamiş yumurta yoktu sanırım ondan. Borcamdan kaselere boşalttim, muzlar çikolata birbirine girdi. puding gibi servis yaptım, eşim bu magnolia değil ama diyor.
Bu manolya canim, kahvemsinin manolyasi![]()
İki haftadır benim de düzen falan kalmadıHa magnolia ha manolya
Ben bu hafta tatli yapmadim sadece çocuklara puding yaptim.
Çok yiyorum![]()
Bende geçen çilekli kedidilli tatlı yaptım.kizimla yarısını yemişiz. Yememeliyim ama durduramıyorum. Sütlü tatlı bam telimHa magnolia ha manolya
Ben bu hafta tatli yapmadim sadece çocuklara puding yaptim.
Çok yiyorum![]()
Eh işte bayiliyorum ben tatlılara, yapmasini da yemesini de.Bende geçen çilekli kedidilli tatlı yaptım.kizimla yarısını yemişiz. Yememeliyim ama durduramıyorum. Sütlü tatlı bam telim
Harikasın. Ben de ayni senin gibi başlamıştım acaba becerebilecek miyim diye... Sonrası boyle oluyor her yere ekiyoruzBenim balkonum çok güneş, yazın gün batana kadar hic golge olmuyor, bitkiler iki günde kuruyor.
Ama mutfak canlarım Fransız balkon belki orada ufaktan birşeyler deneyebilirim.
Haftaici çıkarsam toprak alarak organik tarıma adım atıyorum o zaman![]()
Hosgeldin tekrar canım bebisini güle güle büyüt. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar merhaba.ne zamandır yazamadım aradaki konuşmalarıda okuyamadım.herkes iyidir inş.kendimden özet geçiyim benim kızım martın sonunda dogdu.36.haftaya kadar haftasından ileri olan bebek bir kilo aldı alamadı derken kovitlede olaylar birleşince sezeryanla alındı.kimse gelemedi dogumuma babası bile kacak göcek gördü kızını.annem refakatçiydi çok şükür hastalıksız çıktık.kordon bankası ile anlasmıştık onu yaptırdık bide tamamlayıcı sigorta yaptırdık.çocuga gecen yıl büyük herseyi aldık.kimse gelmedi daha annanesi, babannesi ve dedeler gördü gelen altınları harcamayıp saklıyorum.bizde aralık gibi kredi cekmiştik o altın hesabındaydı kendi altınlarımız var inş şu yeni kredide bizde ev alırız.bu arada harcamalarımız bayagı azaldı eşim çok fiyatına bakmadan alıyor ams stokculuk yapmışım iyiki @şekerim bebiş nasıl kocaman olmuştur
Yapma sakin amanBende yapinca tepsinin 3'te 2'sini yerim
Canımı çektirdinizGözümün önünde uçuşuyor magnolialar Kıbrıs tatlıları...
Ne güzel yapar yapar hominigırtlak yerdimBugün atom kurabiye yaptım 1 tanecik yedim
Normalde o bitaneyi soğumuş mu diye bakarken yerdim
![]()
Yapmayacağım bir süre, bakalim ne zamana kadarYapma sakin aman![]()