- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.981
Teşekkür ederim canımHoş geldiniz
Teşekkür ederim canımS Saricivcivim1 hoşgeldiniz buz tanışmaya haziriz
Teşekkür ederim canım allah razi olsun gönlünce olsun herşeyGenç yaşta birikimin farkına varanlari çok takdir ediyorum.
Annene ev konusunda yardımcı olmanda ayrıca
Bebeğine sağlıkla kavusmani dilerim.
Ay biliyorum onu. incirli muhallebili tatlıyı çok seviyorum bende.Eh işte bayiliyorum ben tatlılara, yapmasini da yemesini de.
Kibris tatlisini tavsiye ederim favorim
Teşekkür ederim canım allah razi olsun gönlünce olsun herşeyS Saricivcivim1 Hoşgeldin hayırlı bol bereketli birikimlerin olsun :) Annen için yaptığın da çok güzel, Allah karşına çıkarsın misliyle
Ya incirli muhallebili o şey nasıl efsane bişey ya.Ay biliyorum onu. incirli muhallebili tatlıyı çok seviyorum bende.
Ya bu tatlı isteğini meyveyle bastıran insanlara şaşırıyorum. 5kilo meyve yesem bir kasık tatlının yerini tutmaz bende
Aslında bir hafta disini sıksan yemezsen sonra vücut unutuyor istemiyorAy biliyorum onu. incirli muhallebili tatlıyı çok seviyorum bende.
Ya bu tatlı isteğini meyveyle bastıran insanlara şaşırıyorum. 5kilo meyve yesem bir kasık tatlının yerini tutmaz bende
Belki vücudun unutmasını istemiyomdur Alla AllaAslında bir hafta disini sıksan yemezsen sonra vücut unutuyor istemiyor
Ya dimi yerken kendimden geciyorumYa incirli muhallebili o şey nasıl efsane bişey ya.
Ha şöyle açık ol, manolyami yeBelki vücudun unutmasını istemiyomdur Alla Alla
Pek severim o puskevitli tatliyiHa şöyle açık ol, manolyami ye
sagolasın canımmGeçmiş olsun canım
Piskevitli olan magnolia,Pek severim o puskevitli tatliyi
Uf ya akşam akşam okumicam bu topiği. Gidim de kuru kayısı yiyim.Oglumlada caramio severiz anne balli cikolata alsana bana der
Biz gayet seviyeli şekilde birikim, ekonomi, kredi konuşurkenUf ya akşam akşam okumicam bu topiği. Gidim de kuru kayısı yiyim.
hain domdomBiz gayet seviyeli şekilde birikim, ekonomi, kredi konuşurkenCennetmeyvesii olayı bambaşka yerlere getirdi.
Ondan ötürü
Kibris tatlısı derimhain domdom
Ben sonradan dahil oldum. Tatlı didiniz dayanamadim
karamelli_turta ne düşünüyosun bu hususta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?