- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.601
Turtisim duzenimi kurayım daha sık gelirim eskisi gibiKolayliklar diliyorum kahvemsim, yokluğun çok belli :)
Nasil kiziyorum kendime.
Ulaşabileceğim bir sosyal medyasını almadigim için
Asmin yavaş yavaş yerleşirsiniz artik cnm
O kısım karışık
Ayy paylaşımlar kopardi beni zaten
Allah razi olsun canım.Daha iyi olacak inşallah canım. Dualarım sizinle
Öksürüğü yoğun onun.karamelli_turta oksuruk biraz daha gec gitti bende. Tabi kisiye göre degisir. Endiselenme gececek hepsi. Tat koku kaybi var mi ablanin?
Neler kullanıyor öksürük için. İnsanı uyutmaz, dinlendirmez öksürük.Allah razi olsun canım.
Öksürüğü yoğun onun.
Tat koku kaybi yokmuş.
Neler kullanıyor öksürük için. İnsanı uyutmaz, dinlendirmez öksürük.
Oksijen ölçüm cihazı varmış ,ondan alsalar mi ki. Basit ama iş görür modelleri var. Saturasyon takibi yaparlar. Aklıma geldikce öneri yazıyorum,yanlış anlama karamellim.
YaaaaGünaydın herkese
moralim çok bozukkreşlerde kapanacak gibi anneme yada kaynanama bırakamam çocukları babam kalp hastası tansiyon gizli şeker kolestrol ne ararsan var kaynanamda da kalp şeker var...
Annem bakabilir ama babamı riske atamam işyerinde bu döenm biraz risk altındayız temaslılarla iç içeyiz pozitif vakalar var senelik iznim hiç yok ücretsize de eşim gönülsüz ben çaresiz kalırsam ayrılayım diyorum ama idarenin onaylayacağından emin değilim...
Umarım güzel bir düzenleme yapılır da çalışan anne babalar zorda bırakılmaz
Off Allah yardımcınız(mız)olsun.Günaydın herkese
moralim çok bozukkreşlerde kapanacak gibi anneme yada kaynanama bırakamam çocukları babam kalp hastası tansiyon gizli şeker kolestrol ne ararsan var kaynanamda da kalp şeker var...
Annem bakabilir ama babamı riske atamam işyerinde bu döenm biraz risk altındayız temaslılarla iç içeyiz pozitif vakalar var senelik iznim hiç yok ücretsize de eşim gönülsüz ben çaresiz kalırsam ayrılayım diyorum ama idarenin onaylayacağından emin değilim...
Böyle havada elektrik olmamasi daGünaydın kızlar
Çok soğuk bugün
Elektriklerde yok donuyorum valla
Dün markete gittim Süt yumurta kağıt havlu jelibon ve kestane aldım 100lira tuttu ben şok paramiz sabun gibi eriyor
Işı birakmak kolay da hayat şartları malûm.Off Allah yardımcınız(mız)olsun.
Ücretsize neden gönülsüz ya
Komple bırakmaktan iyidir.
Bikac aya düzelir belki ortam dönersiniz.
Biz de son dk ya kadr direniyoruz.
Esim bırak diyor ama Ocak bi gelsin bakalım diyorum.
Bukadr direndim.
Babycim bugün perşembe değil miydiGünaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
allahım yar ve yardımcın olsun canım çalışan annelerin en büyük sıkıntısı gerçekten rabbim inşallah çocuklarının yüzüne bakarda bi çıkış yolu gösterir canımGünaydın herkese
Baby cumaya erken girmisBabycim bugün perşembe değil miydi
Valla yaBöyle havada elektrik olmamasi da
Çocuklar üşümese.
Paramizin değeri düşük maalesef witch.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?