• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla ben hiç cocuk istemiyodum aslinda.
İlkine komplo düzenlendi bana
Herkes soruyormus daha 5 aylık evlisin sorsunlar yani. Bizle evlenen akrabası hamileymiş falan etkilediler bunu.
Neyse kızım çok kardeş istedi. Arkadaşlarının kardesi olduğunda gider ağlardı.. yatacağında Allah bana kardeş versin diye dua ederdi🤣🤣 Tamam dedim hadi olsun.
Simdi de kavga ettiklerinde ben dua etmesem sen olmazdin ben istemeseydim sen olmazdın diye psikolojisini bozuyor oglusumun🤣🤣

Annem 3. Baskısı kuruyor her seferinde kavga ediyoruz ama kesinlikle olmaz yani manevi olarak gücüm yok. Bu adama 1 çocuğu daha heba edemem🤣🤣🤣

Dun cocukalrla yürüyüşe çıktık diyorki küçük ne zaman taşınacaz. Büyükte diyorki babaannem ölmeden babam taşınmaz oğluuum.😂😂

Bende dedimki sizle yeni eve cikalim baban babaannen de kalsın. Oğlan diyorki olur anne hem televizyonda bize kalir😂😂
Ay ölcem laflara bak:D
Ben Alyanın yanında konusturmuyorm annemi.
Kociye saydırıyor.
Cocuga ögretmis babaya nasıl yapcn kızım diyo püüüü diyo oda:S
Ne olursa olsun babası konusma yanında dedikce inadına yapıyor.

Yine yoğun bir haftaya başladık, şu gibi akıyor Zaman.
Dün evde ofiste kutlama yaptık.
Ailem ve arkadaşlarım ofise hediyelerini yollamış.
Kıyafet alanlar vardı onlar değişecek uygun zamanda.
Ofiste pasta kestik, evede kutu yollamislar.
Çiçek, çikolata, kahve, bir sürü kalem, ajanda hediye çeki bu en büyük sürpriz oldu, patron çanta+cüzdanı doğum gününü de düşünerek almış.
Nitekim gün bitti ve ben yine bal kabagina dönüşüp kaldığım yerden hayata devam ediyorum.
🤣🤣🤣🤣 dogum günün kutlu olsun plaza hanimi ya da külkedisi mi demeli 😉
mavimli mavimli seninde dogum günün kutlu olsun 😊🤗 saglikli mutlu bol altinli parali bi ömür diliyorum dostlar 😁🙏
Ben yine ise kaptirdim kendimi buralara giremedim
Herkese de hayirli cumalar dostlar

Ay alemlermiş valla çocukların 🤣🤣🤣 allah hayırlı uzun ömür versin ikisinede inşallah hepimizin çocuklarına inşallah 😘😘
Aminn. cok alemler valla. Neyse azcikta olsa cekmisler bana😂
Ay ölcem laflara bak:KK70:
Kociye saydırıyor.
Ya ben onların yanında bbaalriyla ilgili bisey konusmam kavga bile etmeyiz . Ama büyüdükçe biseyleri anlamaya başlıyorlar ve ilerde basimi alıp gitmem cok kolay olacak kendi kendini imha edecek adam🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 dogum günün kutlu olsun plaza hanimi ya da külkedisi mi demeli 😉
mavimli mavimli seninde dogum günün kutlu olsun 😊🤗 saglikli mutlu bol altinli parali bi ömür diliyorum dostlar 😁🙏
Ben yine ise kaptirdim kendimi buralara giremedim
Herkese de hayirli cumalar dostlar
Hayirli cumalar
Hep gel yine el😊

Aralik ayin kredi karti 1200€ tutdu ya. Ilk kez bukadar yüksek. Normalinde en fazla 200-300 olurdu. Bizim kiz bizim telefonlari düsüre düsüre, üzerine sular döke döke ikimizinde telefonlarini hal etti. Ikimizede 2 tane iphone 8 ismarladik o 780€ tuttdu, sonra kizin dolabi 240€, ezcane, Netflix, sac aldim ekmek icin, misafir gelmisdi 50€ Pizzaya derken 1200€. Bugünki alisverisde gelecek aya yandiyacak.
Bu arada hatirliyormusunuz arkadasim 1200€ luk krem bulmusdu 😂 Gitti kremin icindekilerini arastirdi, ona benzer icerikli kremler buldu. 350€ vermis, ama varya kiz 43 oldu gecen hafta, cildi genc kiz gibi.
Banada bir kismini atti kremlerin, ben hepsini degilde150€ luk cidden alip deniyecem. Nemlendirici var icinde, yüzüne sürüpde yüzünde biraktigin bir peeling. Yani yikamiyorsun yüzünden sürdükten sonra, bide türkcesi ne oldugunu bilmedigim birsey daha 😂😂😂
Kendisi bide Vitamin c kullaniyor ve bana attigi kremin daha pahsli verzionunu.
Bakalim bendede ayni etkiyi yaratacak mi. Ise yararsa, hepinize linkleri stiyorum. Gorumun en güzel ciltli grubu olcaz dermisim 😂 Pek birikimci yazilsr olmadi bunlar simdi ama idare edin artikin 😂😘
Ahahaha 😁 merak ettim canim bende şu kremleri ilk fırsatta bizimlede paylasirsan sevinirim 😉

Merhaba kizlar yıne aksam bu saat oldu koşturarak

Ben bu ara biraz gümüşe takınca kafayı bugun 10 gr daha aldim. Kumbara mont çanta nerde varsa döktüm her buldugum parayi birlestirdim🤣🤣
Canimcim gümüş hesabin mi var ben bi ara arastirmıatım gümüs yatirimi yapmayı her bankada bulunmuyorda acaba külce mi alsam evde tutsam filan diye de dusundüm sen nasil yapiyorsun biraz açar mısın 😉😘

Ay ölcem laflara bak:D
Kociye saydırıyor.
Ayyy koptum yeminle Alyanın püü olayına 😂

Bi markete gittim Geldim kapanmadan
570tl tuttu 3 poşet sadece ben şok icinde pahali sadece tereyag ve sıvıyag vardi birde bulasik makinesi tableti. Onun dışında dise dokunur hicbisey yok ne olacak böyle bilmiyorum. Buyukbasta et kıyma tavuk falan almis 350de oraya vermis bir ay gitmez bile sebzeyi bile etli yerler çünkü.
Yarin arabası yap dedi butun tavuk almış.
Canımda börülce salatasi istiyor birde ondan yapayim.

Bu arada Bimin kadife tatlısına bayılıyoruz çocuklarla. Tavsiye ederim.

Lcwnin sitesinden kendime eşofman ve çorap cocuklra birer swetshirt ve yeğenime örümcek adamli çanta aldim 300tl tuttu. Buyukbasin kartından ödedim haberi yok🤣🤣🤣

Konudan konuya geçmişim 🤣🤣

Gece olmadan uyusak cok yorgun hissediyorum.

Akşam iş çıkışı kuaföre gidip saçımı boyattım.
Kafamı sarıp markete uğradım, kahvaltilik aldım sadece. Eksikleri online matketten bakarım yarın. Eve gelip duş aldım.
Yemek sonrası temizlik yaptık. Çamaşır yıkandı.
Haftasonu online eğitimim olacak, bu hafta çok yoğundu. Biraz da dinlenmeye vakit ayırmak istiyorum.

Canimcim gümüş hesabin mi var ben bi ara arastirmıatım gümüs yatirimi yapmayı her bankada bulunmuyorda acaba külce mi alsam evde tutsam filan diye de dusundüm sen nasil yapiyorsun biraz açar mısın 😉😘
Evet canim bir-kac banka hariç yok gümüş hesabı. Ben de olanlardan biri vardi ona acayim dedim. Ama şu an 2 gün öncesine gore 50 kr falan düştü gram da. Bulunsun dedim....Bir-kac yorum okuyunca almak istedim açıkçası...

Ama şu an altin gram da hala düşüşte onu da takipteyim...Ayin 15 'in de pek para kalmayacak gibi. Birikimi erken yaptim bu ay

Ahahaha 😁 merak ettim canim bende şu kremleri ilk fırsatta bizimlede paylasirsan sevinirim 😉
burda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermez 😂 bence bekleyin bende bi deniyeyim. Hepimiz para harcamiyalim birden 😁😘

ocak subat mart ben kapalıyım tatlu :KK48: bütcede zami bile yerlestırdım düşün:KK48: bugunlerimize daima şükür
kardesımın parası ben de 2gram aldım dun ona.
Umarım bir süre sonra tamamen kapatmak zorunda kalmayız...Her geçen gün pahalılık beni korkutuyor

Back
X