- 3 Haziran 2009
- 7.616
- 29.927
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.281
Benim iki kot pantolonumun düğmesi koptu. Düğemeleri de götürdüm ama yeni düğme basmamız gerekiyor dedi. Terzide bir sürü kot düğmesi vardı. Onlardan iki tane seçtim ve yaptı. İkisi için sanırım 20 lira ödedim.Günaydın
Hayırlı cumalar
Yaa kızlar bi jean var düğmesi kopuk
Terziler bunu yapabiliyor mu
Metal denim düğmelerden
koçtaşta filan içi bölmeli kutular satlıyor çok işe yarıyor ben bekarken onları kullanırdım sonra yatak odama takı dolabı aldım ama o pahalı tabi. o tarz bir çözüm öneririm.Oglumun siparis corbasida bittigine gore
Azicik daha cekmece duzenleme yapabilirim
@Mi_a kanka ayakkabi rafindan 1 raf daha bosalttim.
Kutulari falan attim 1 raf yer acildi valla.
Takilar icin bir yontem bulmam lazim
Tati kutum karman corman oluyo ayirmam lazim o cekmeceye geldi sira
narcos nasıl bir dizi ben de bir dziye başlamak istedim. black mirror a başladım hiç beğenmedim yeni dizi arıyorum bide başka tavsiye edeceğin dizi var mı :). bu arada kayınvalide yönünden çok şanslıısn galiba hem sizden uzakta karışmıyor hem de gelince eli kolu dolu geliyor :))) benimki de tam tersi hep tepemde ve hiçbi faydası yok işime karışmaktan başkaKızımı uyuttum, duşumu aldım, ütümü yaptım, meyve tabağımı yaptım şimdi Narcos izliyorum. Keyfime diyecek yok.
5.5 lira harcadım. Patlıcan ve üzüm aldım.
Selaam hanımlar
Evlendikten kaç sene sonra tüm borçlarınız bitti acaba?
Çeyizdi mobilyaydı beyaz eşyaydı derken taksitler kk taksitleri aldı başını gidiyo. Çok lükse kaçmadan uygun fiyatlı şeyler aldık alıyoruz. Yeme içme gezme için çok para harcamıyoruz nerdeyse hiç harcamıcaz o kadar yani. Ama bu borçlar canımı sıkıyo uykularım kaçıyo yavgene de Allah kötü gün göstermesin bugünümüze de şükür
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.
biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür.22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
Günaydın herkese
Dün kv şehirdışından geldi.
Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.
Karlahana
Roka
Maydonoz
Nane
Domates
Salatalık
Marul
Sivri biber
Dolmalık biber
Defne yaprağı
Adaçayı
Limon
Nar
Elma
Patlıcan
Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez
Turşular
Tarhana
Tereyağı
Peynir
Yumurta
Ekmek
Börek
Kahvaltılık ezme
Yarım çuval fındık
Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.
Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
Sağol canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin.elecda herşey gönlünüzce olsun canım.
bunları bozmadan 2 çeyrek alırsın inşallahkızlar dayanamadım 1 gr altın 5 eur ve 10 usd aldım çeyreğe para çıkışmadı bu ay yazın beni deftere önümüzdeki ay bunları bozarım üzerine ekler 2 çeyrek alırım inşallah
Canım ben ücretsiz izne zaten ayrılamıyorum ama öyle bir şansım olsaydı da hem kendi akıl sağlığım hem de çocuğun akıl sağlığı açısından yine çalışırdım sanırım. 4 aylık doğum izni bile bana inanılmaz uzun ve yorucu gelmişti. Allah nasip eder 2.olursa mesai saatlerimi kısaltarak gün içinde evden uzaklaşmayı planlıyorum.altın yeniden yükselişte..
elecda canım ben de her şeyine titizleniyorum kızımın hatta 17 aylık ve benden başka kimse kesmedi tırnaklarını (1 kere kv ben yokken kesmiş onda da kanatmış etini) o yüzden cesaret etmek zor gerçekten ikinciye. ben de ücretsiz izne ayrılabilecek duruma gelince (kredilerimiz bitince) düşünüyorum nasipse. Allah yardımcımız olsun.
kızlar benim de kotumun cebinin üst tarafı yıpranıp delinmiş onun için birşey yapabiliyor mu terziler
:)) seninle bu konuda çok farklıyız canım seni seviyorum takdir ediyorum yanlış anlama sadece bu konuda senin yazdıkların ve benim yazdıklarım taban tabana zıt geneldeCanım ben ücretsiz izne zaten ayrılamıyorum ama öyle bir şansım olsaydı da hem kendi akıl sağlığım hem de çocuğun akıl sağlığı açısından yine çalışırdım sanırım. 4 aylık doğum izni bile bana inanılmaz uzun ve yorucu gelmişti. Allah nasip eder 2.olursa mesai saatlerimi kısaltarak gün içinde evden uzaklaşmayı planlıyorum.
Biz sürekli beraber olunca benim sabrım epey zorlanıyor valla. Bir de kendime ait zaman geçirmeyince de agresifleşiyorum. Bu yüzden sınırlı fakat dolu dolu vakit geçirmek benim fıtratıma daha uygun.:)) seninle bu konuda çok farklıyız canım seni seviyorum takdir ediyorum yanlış anlama sadece bu konuda senin yazdıkların ve benim yazdıklarım taban tabana zıt genelde
ben çocuğumla olayım koyun koyuna gezelim koşturmaktan perte de çıksam kızımla gideyim heryere vs kendini her yerde yoran pimpirikli anneyim. sen de kızım eşimle biraz çıksın ben evde dinleneyim diye kendine vakit ayırabilen bir annesin özeniyorum ama yapamıyorum huyum kurusun
eşim de sen gibi ve eşime daha düşkün kızım belki de öyle olmalı ama kendimi düzeltemiyorum 17 aydır dışarı sadece kızım uyuyorken çıkıyorum. ya da onla çıkıyorum kimseye emanet etmem kolay kolay. üstelik çalışıyorum.Biz sürekli beraber olunca benim sabrım epey zorlanıyor valla. Bir de kendime ait zaman geçirmeyince de agresifleşiyorum. Bu yüzden sınırlı fakat dolu dolu vakit geçirmek benim fıtratıma daha uygun.
bunları bozmadan 2 çeyrek alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?