- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.721
bazen oluyor cnm beklenmeyen gidèr. sen yine de hedefini tutturmaya bakGünaydin haftanin ilk iş gününden herkese
9da dersim var.
Bu ayin 5inde ek ders 15inde maaslarimiz yatacak
Beklemedigimiz yerlerden masraf çikti
Bakalim insallah 2000 olan hedefime ulaşirim
Insallah canimbazen oluyor cnm beklenmeyen gidèr. sen yine de hedefini tutturmaya bak
Zararın neresinden dönülse kardır ablacım. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalış. Bir tutarı paranız geldiği gibi ayır, elini sürme.Ay 30 denilince moralim bozuldu. Ben 40 a giriyorum 2018 şubatta , ben hala çok savurganımbenim rahatlığımın sebebi de kayınpederimin Ankara'da bize verdiği evi var. Resmen üzerimize değil ama geliri bize ait. İstanbula gelmeden kendi evimizdeydik istanbula geldik kiracı olduk. Oradan gelen kira parası buradaki kirayı karşılamıyor. İstanbul aşırı pahalı bir yer , adım atınca oluk oluk para gidiyor .
Ama ben Aralik birikimimi 31 aralik gunu yapabilcem ancak:) ocak birikimimi de 31 ocakta:) cok heyecankiyim 2018 birikimleri icin. Bakalim hedefleri tutturabilecek miyizCanım hoşgeldin daha çok gel, özlüyoruz bebiş nasıl?
Alışveriş başlar o zaman artık..
Aralık ayı birikim listemizi bu ay erken açacağım, çünkü 2018 için hedefleri Aralık 15 ten sonra yaparız.
cnm yatılı misafir gelince masraflar tavan yapıyor yarın kv gelcek kac gun kalcak bilmiyorum. Evinde her şey bol bo masallah. esim bile stres oluyor dolapta eksik olunca.Bende artık 15i gelsin istiyorum. Kv kp gelecek haftaya. Paramla idare ederim hatta kalır diyordum ama galiba sıfırı tüketicem
Benimkiler bir haffa kalır sanırım evde benimde herşey var iyi kötü ama illa alınacak şeyler çıkar eminim. Bide dışarıda da yenir illa bir iki. Bilemiyorum umarım yettirebiliriz. Daha sonra bekliyordum. Sürpriz oldu bu hafta sonu yani.cnm yatılı misafir gelince masraflar tavan yapıyor yarın kv gelcek kac gun kalcak bilmiyorum. Evinde her şey bol bo masallah. esim bile stres oluyor dolapta eksik olunca.
Evet ne iyi olurdualtın düşüşte maaş bu ara alsaydım güzel bir yatırım yapabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?