Günaydin haftanin ilk iş gününden herkese
9da dersim var.
Bu ayin 5inde ek ders 15inde maaslarimiz yatacak
Beklemedigimiz yerlerden masraf çikti
Bakalim insallah 2000 olan hedefime ulaşirim
bazen oluyor cnm beklenmeyen gidèr. sen yine de hedefini tutturmaya bak

günaydın hanımlar
cuma günü bahsetmiştim ya son kredim var bitmesine 1,5 yıl var ama düzenli ödüyorum diye. ev kredisi alırken sorun çıkartabilir diye ocak ortası gibi kapatacaktım. o krediyi bugün kapatıyorum. erkek kardeşimle bu konuyu konuştuk onun bir miktar parası kredi notum yükselsin diye benim hesaplarımda duruyor. sağolsun o paradan kullan dedi. maaşımın hesaba geçmesini bekliyorum. bu durumda yaptığım nakit birikim ve aralık birikimim kredi kapatmaya gidecek. üstünü kardeşimin parası ile tamamlayıp önümüzdeki 1-2 ay içerisinde onun parasını geri vereceğim.
çok şükür son kredi de bugün kapanıyor

Zararın neresinden dönülse kardır ablacım. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalış. Bir tutarı paranız geldiği gibi ayır, elini sürme.

Selam kizlar.Herkese iyi haftalar. Bu hafta ufak bir tatil yapicaz insaallah.Bu sebeple bu ayki ek dersimle birikim.yapamicam. Kasim ayinda 50 dolar aldim.Aralik ayinda birikime drvam insaallah. Ve 2018 ocaktan itibaren ata almaya baslicam. Oturup bir hesap yapmam lazim:)

Ama ben Aralik birikimimi 31 aralik gunu yapabilcem ancak:) ocak birikimimi de 31 ocakta:) cok heyecankiyim 2018 birikimleri icin. Bakalim hedefleri tutturabilecek miyiz

Bende artık 15i gelsin istiyorum. Kv kp gelecek haftaya. Paramla idare ederim hatta kalır diyordum ama galiba sıfırı tüketicem
cnm yatılı misafir gelince masraflar tavan yapıyor yarın kv gelcek kac gun kalcak bilmiyorum. Evinde her şey bol bo masallah. esim bile stres oluyor dolapta eksik olunca.

cnm yatılı misafir gelince masraflar tavan yapıyor yarın kv gelcek kac gun kalcak bilmiyorum. Evinde her şey bol bo masallah. esim bile stres oluyor dolapta eksik olunca.
Benimkiler bir haffa kalır sanırım evde benimde herşey var iyi kötü ama illa alınacak şeyler çıkar eminim. Bide dışarıda da yenir illa bir iki. Bilemiyorum umarım yettirebiliriz. Daha sonra bekliyordum. Sürpriz oldu bu hafta sonu yani.

Merhaba kızlar..nasılsınız. Nasıl gidiyor harcamalar?birikimler vs?anlatın bakem..?bu arada altın dususe devam ediyor sanirim159 agidiyor.ayrica kızlar konuyla ilgisi yok ama 1yadundaki ogluma ne süt ne yoğurt nede peynir yediremiyirum çorba da icmiyo artık hiç bisey yapmak istemiyorum özene bezene hazırlanıyor her Ogün ama hoop çöpe gidiyor cidden psikolojim bozuldu blv. Usulü yiyor ama et tavuk sigara biregi falan koca adam gibi yanii. Bunu nasıl alistiracagim. Yaa akıl verin tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…