• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerdesin karamelli_turta karamelli_turta bugün sesin çıkmadı pek. Özletiyorsun. Yoğun musun?
Canım merhaba :KK54:
İş saati bitip de eve gelince yattım şu saate kadar :uykucu:
Regl ağrım vardı, en iyisi çekeceğime ağrı kesici alayım...

Dört gözle yarını bekliyorum, ayın en kutsal günlerinden 5 'i :KK73::KK73:

Siz neler yapıyorsunuz?

Canım merhaba :KK54:
İş saati bitip de eve gelince yattım şu saate kadar :uykucu:
Regl ağrım vardı, en iyisi çekeceğime ağrı kesici alayım...

Dört gözle yarını bekliyorum, ayın en kutsal günlerinden 5 'i :KK73::KK73:

Siz neler yapıyorsunuz?
Napalım canım bugün evdeydim. Yarın iş. Yemek filan yaptım, halim yoktu uzandım sonra. Başım ağrıyor biraz. Isıt biraz karnını canım. İç ağrı kesici valla bazen dayanılmaz oluyor. Geçmiş olsun
Gelsin paralar :) bize daha 10 gün varrr

Napalım canım bugün evdeydim. Yarın iş. Yemek filan yaptım, halim yoktu uzandım sonra. Başım ağrıyor biraz. Isıt biraz karnını canım. İç ağrı kesici valla bazen dayanılmaz oluyor. Geçmiş olsun
Gelsin paralar :) bize daha 10 gün varrr
Sağol canım içeceğim şimdi, geçer dedim geçmedi..
Işlerini halletmişsin ne güzel..
Yarın 2017 yılının son hedefimi almak için kuyumcuya gideceğim.
Umarım düşükten alırım.

günaydın hanımlar
cuma günü bahsetmiştim ya son kredim var bitmesine 1,5 yıl var ama düzenli ödüyorum diye. ev kredisi alırken sorun çıkartabilir diye ocak ortası gibi kapatacaktım. o krediyi bugün kapatıyorum. erkek kardeşimle bu konuyu konuştuk onun bir miktar parası kredi notum yükselsin diye benim hesaplarımda duruyor. sağolsun o paradan kullan dedi. maaşımın hesaba geçmesini bekliyorum. bu durumda yaptığım nakit birikim ve aralık birikimim kredi kapatmaya gidecek. üstünü kardeşimin parası ile tamamlayıp önümüzdeki 1-2 ay içerisinde onun parasını geri vereceğim.
çok şükür son kredi de bugün kapanıyor
Kardeş candır... :KK200:
Ama ben Aralik birikimimi 31 aralik gunu yapabilcem ancak:) ocak birikimimi de 31 ocakta:) cok heyecankiyim 2018 birikimleri icin. Bakalim hedefleri tutturabilecek miyiz
Sen 31 inde yaparsin madem bildirimini cnm no problem.
altın düşüşte maaş bu ara alsaydım güzel bir yatırım yapabilirdim.
Belli olmuyor işte canım.
Düşmeye devam edecek galiba ben uç tane gram 160 tan aldım158 den de alacağım kısmetse böyle dustukce alacağım inşallah
Hadi altıncıklar gelsin...
bizim de maaşlar hala yatmadı. sistemlerimizde sıkıntı var maillerim bankaya ulaşmıyor.
teknik ekip sorunu çözmek için çalışıyor. bu saatten sonra giden maaş talimatı ile maaşlar geç saatte geçiyor hesaba
hem kredi borcumu kapatacaktım hem de hesap kitap yapıp belki azıcık altın alacaktım ama olmadı.
gece yarısı ancak geçer maaş hesaba artık planlar yarına kaldı
Geç olsun güç olmasın canım, seninle maaş günümüz aynı sanırım :KK50:

Ailemin yaptığı en iyi şey kardeşlerim, iyiki varlar :)
Genelde ayın 2-5 tarihleri arası alıyoruz maaşınızı, ayın ilk günü hiç maaş almadık ama

Zararın neresinden dönülse kardır ablacım. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalış. Bir tutarı paranız geldiği gibi ayır, elini sürme.

Sağol canım zaten dönmek zorundayız artık , herşey o kadar pahalı ki kırk yıllık müsrif ben bile tasarruf moduna geçtim

Bende ozaman ata olarak devam edim.
Gram altin alma firsatim yok. Burda satılmıyor. Altin hesabi aslinda istiyorum ama galiba trde acamam. Aslinda bir bankaya danışmam gerek.
Burda baya pahali altin...
Gecen hafta 270 euro verdim bir ataya
Euro biriktirmen daha mantıklı değil mi o halde?

Zam şampiyonu domatesmiş kızlar. %45 artmış fiyatı. Ben kışın pek almam zaten, kışın yemeklere de koymam. Kış domatesi bildiğin kanserojen. Kayış gibi. En son 2 hafta önce almıştım sanırım. Hala bir kaç tane var.

Back
X