- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.781
Sen bilirsin tabi. Bugüne kadar euro uzun vadede çok daha fazla kazandırdı ama sonuçta ortak para bugün var bir bakarsın yarın yok; altın da altındır hani ağırlığı vardır her zamanEuro zaten mecbur birikiyor. Altinlar uzun vadeli yatirim.
Evet kışın almamak gerek. Benim eşim de dayanamayıp alıyor kimi zaman ben hiç yemiyorum valla.Zam şampiyonu domatesmiş kızlar. %45 artmış fiyatı. Ben kışın pek almam zaten, kışın yemeklere de koymam. Kış domatesi bildiğin kanserojen. Kayış gibi. En son 2 hafta önce almıştım sanırım. Hala bir kaç tane var.
Fiyati en cok artan domatesZam şampiyonu domatesmiş kızlar. %45 artmış fiyatı. Ben kışın pek almam zaten, kışın yemeklere de koymam. Kış domatesi bildiğin kanserojen. Kayış gibi. En son 2 hafta önce almıştım sanırım. Hala bir kaç tane var.
Hayırlı sabahlar öncelikle bugün bende iki tane ata almayi dusunuyor düşecek gibi görünüyor o yüzden bütün paramla altın almayı su an tercih etmem158.5 tan almak mantıklı mi yoksa düşer mi biraz daha. akşama para gelecek biraz
Aynen bende ondan beklemeden alıyorum. 15i gelsin yine alcam. Bekletirsen para gidiyorsanirim para gelince alacağım 2 lira düşsün diye beklerken para tl olunca küçük bir market alisverisinde bile harcanıyor.
Evet 0.5 mesela yarim gram yani. Daha az da alinabiliyorbankadaki altın hesaplarından 1 gramdan az altın alınan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?