- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.021
Bakayım cok tesekkur ederim iyi aksamlarBen halkbank kullanıyorum internet bankacılığından aştın hesabı açabildim. Hesaplarım kısmında altın hesabı oluyor. Oraya tıklayarak dene istersen
Ne demek :)) iyi geceleerrrBakayım cok tesekkur ederim iyi aksamlar
Açılabilir bacımAltın dusmusken ben de almak istiyorum ama altın hesabım yok. Akbank internet bankacılıgı kullanıyorum, internet bankacılıgından altın hesabı acabiliyor muyum yoksa illa subeye mi gitmeliyim?
O zaman 2018 hedeflerimizi bildirmeye başlayalım....Bence 30 aralıkta aralık ayı birikimlerimizi bildirip 2018 hedeflerini listeleyelimkaramelli_turta sen ne dersin
super olur. Ey gidi zaman 2018 de geldiO zaman 2018 hedeflerimizi bildirmeye başlayalım....
aylik 3 aylik ve senelik toplam hedef mi bildirelim. Mesela aylik 1 gram 3 ay olunca diyelim 3 ceyrek yilllikta 4 ata lira gimi ay bilemedim butcemi hali yoluna sokmam gerek. Butce kanunj geregi ocakta alacagim bir kisim odemeyi aralikta alacam ya direkt birikime atayim diyom .yaza 12 dugun var kuzen hepside en az 1 ceyrek var siz dusunun halimi 2018 zor bir yil olucak banamutlu pazarlar. bu hafta bildirelim derim 2018 hedeflerimizi 3 aylık hedefler şeklinde de tabloya yansıtırsak birikimlerimizi net görürüz diye düşünüyorum
mutlu pazarlar. bu hafta bildirelim derim 2018 hedeflerimizi 3 aylık hedefler şeklinde de tabloya yansıtırsak birikimlerimizi net görürüz diye düşünüyorum
super olur. Ey gidi zaman 2018 de geldi
aylik 3 aylik ve senelik toplam hedef mi bildirelim. Mesela aylik 1 gram 3 ay olunca diyelim 3 ceyrek yilllikta 4 ata lira gimi ay bilemedim butcemi hali yoluna sokmam gerek. Butce kanunj geregi ocakta alacagim bir kisim odemeyi aralikta alacam ya direkt birikime atayim diyom .yaza 12 dugun var kuzen hepside en az 1 ceyrek var siz dusunun halimi 2018 zor bir yil olucak bana
Çok sevindim canım senin adına, ohh sefan olsun..Tünaydın kızlar iyi günler iyi pazarlarbu hafta sonu bi şehir dısı kaçamağı yaptık arkadaşlarla 1 gecelik kaplıca ve masaj keyfi yaptık ahhh nasıl iyi geldi dönmek istemedik karamelli_turta kuzum altın paralarından biraz yemiş olabilirim ama çok iyi geldi kendimi şımartmaya ihtiyacım vardı biraz
Siftah sendenEvet o zaman ilk bildirime ben baslayayim siftah benden bereket Allah tan. Allah in izniyle 2018 yıl sonunda inşallah 20 diyorum hedef ustunede cikabilirim ama altina dusmem inşallah her ay da iki ata olmadı bi ata bi yarım inşallah
Ohhhhh olsun valla beybisi çok saģolÇok sevindim canım senin adına, ohh sefan olsun..
Hadi hayırlısı canım allah utadırmasın hiçbirimizi inşallahEvet o zaman ilk bildirime ben baslayayim siftah benden bereket Allah tan. Allah in izniyle 2018 yıl sonunda inşallah 20 diyorum hedef ustunede cikabilirim ama altina dusmem inşallah her ay da iki ata olmadı bi ata bi yarım inşallah
Kuzum banada 25 bin tl lik altın + döviz yaz kuzum 5000 tl lik de kredi + kredi kartı borcum var yanı yıl sonuna toplamda 30bin tl borç ödeme + birikim hedefim var nasipse aylıkta 2500 tl inşallah allah hiçbirimizi utandırmasınSiftah sendenbalbebekk bereketi Allahtan..
20 ata yazıyorum sana değil mi?
O zaman ilk sayfaya 2018 birikim hedeflerimizin listesini yapıyorum :)
Hedefin harika tatlımm yazıyorum seni de rabbim izin versin inşOhhhhh olsun valla beybisi çok saģol
Hadi hayırlısı canım allah utadırmasın hiçbirimizi inşallah
Kuzum banada 25 bin tl lik altın + döviz yaz kuzum 5000 tl lik de kredi + kredi kartı borcum var yanı yıl sonuna toplamda 30bin tl borç ödeme + birikim hedefim var nasipse aylıkta 2500 tl inşallah allah hiçbirimizi utandırmasınbu arada o borç ödeme kısmı ocak ve şubat kuzum yani ilk 2 ay birikimim çok cüzi bişey olur
Amin kuzum amin inşallahHedefin harika tatlımm yazıyorum seni de rabbim izin versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?