O zaman 2018 hedeflerimizi bildirmeye başlayalım....
super olur. Ey gidi zaman 2018 de geldi

mutlu pazarlar. bu hafta bildirelim derim 2018 hedeflerimizi 3 aylık hedefler şeklinde de tabloya yansıtırsak birikimlerimizi net görürüz diye düşünüyorum
aylik 3 aylik ve senelik toplam hedef mi bildirelim. Mesela aylik 1 gram 3 ay olunca diyelim 3 ceyrek yilllikta 4 ata lira gimi ay bilemedim butcemi hali yoluna sokmam gerek. Butce kanunj geregi ocakta alacagim bir kisim odemeyi aralikta alacam ya direkt birikime atayim diyom .yaza 12 dugun var kuzen hepside en az 1 ceyrek var siz dusunun halimi 2018 zor bir yil olucak bana

Tünaydın kızlar iyi günler iyi pazarlar bu hafta sonu bi şehir dısı kaçamağı yaptık arkadaşlarla 1 gecelik kaplıca ve masaj keyfi yaptık ahhh nasıl iyi geldi dönmek istemedik karamelli_turta kuzum altın paralarından biraz yemiş olabilirim ama çok iyi geldi kendimi şımartmaya ihtiyacım vardı biraz

mutlu pazarlar. bu hafta bildirelim derim 2018 hedeflerimizi 3 aylık hedefler şeklinde de tabloya yansıtırsak birikimlerimizi net görürüz diye düşünüyorum

Kızlar 2018 yıllık hedeflerimizi ve aylık hedefimizi yazalım diye düşünüyorum bende. Hem basit Hem eğlenceli olur

Çok sevindim canım senin adına, ohh sefan olsun..

Siftah senden balbebekk bereketi Allahtan..
20 ata yazıyorum sana değil mi?
O zaman ilk sayfaya 2018 birikim hedeflerimizin listesini yapıyorum :)

Çok sevindim canım senin adına, ohh sefan olsun..
Ohhhhh olsun valla beybisi çok saģol
Hadi hayırlısı canım allah utadırmasın hiçbirimizi inşallah
Siftah senden balbebekk bereketi Allahtan..
20 ata yazıyorum sana değil mi?
O zaman ilk sayfaya 2018 birikim hedeflerimizin listesini yapıyorum :)
Kuzum banada 25 bin tl lik altın + döviz yaz kuzum 5000 tl lik de kredi + kredi kartı borcum var yanı yıl sonuna toplamda 30bin tl borç ödeme + birikim hedefim var nasipse aylıkta 2500 tl inşallah allah hiçbirimizi utandırmasın bu arada o borç ödeme kısmı ocak ve şubat kuzum yani ilk 2 ay birikimim çok cüzi bişey olur

Hedefin harika tatlımm yazıyorum seni de rabbim izin versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…