- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.041
benimde hali hazorda ayda 1500 giden kredim var. 1500 un yanina aylik 1 çeyrek ve 2 gram altın diyelim. Yıl sonu hedefim 12 çeyrek 24 gramKızlar 2018 yıllık hedeflerimizi ve aylık hedefimizi yazalım diye düşünüyorum bende. Hem basit Hem eğlenceli olur
kesinlikle hevesleniyor insanBen de varım ama hedef belirlemedim henüz
15 aralıkta maaş alınca eşimle hesap kitap yaparız araba düşüncesini netlestirip ona göre hedefimi belirlerim inş.
Bana kalsa ayda 2 ata derim
Hedefleriniz çok güzel kızlar çok heveslendim
Rabbim önce sağlık sonra huzur sonra da bol para versin inşallah
Hayirlisiyla gelsin bebisiniz. Söz konusu evlat istegiyse gerisi teferruat ama öncesinde boylesine bilincli olmak harika. Ben baya safmisim 30 unda ilk bebegimj almama ragmen 1 kurisumuz olmadan cocuk hastane surecine girdik sonra birde hastalik vs cikince tukendik bu gunumuze sukurler olsun. Ama boylesi bilincli bir annne adayini tebrik etmeden gecemeyecem bacimbenimde aslinda 100 gram hedefim var ama bebis dusunuyoruz gelir insAllahta gelirss planlar cumburlopah yeterki gelsn dört gozle bekliyorum. banada 80 gram altn yazalm insAllah ugurlu gelsin nisap miktari. kredimiz var zaten bide jnsAllah hedefime ulasirim 20 grami biriktirdim simdiye kadar agustostan beri 60 gram kaldi. karamelli_turta
Yıllık olarak başladık, her ay aylık olarak da liste yapacağım canımkaramelli_turta
cnm sadece yıllık mi belirteceğiz. yani ay sonu 3 ay sonu şeklinde de belleysek kendimizi daha iyi kontrol etmiş olmaz miyiz
Çok beğendiysen ve kullanacaksan al cnm.Kızlar ya şu yukarıdaki yüzük çok hoşuma gitti aklımdan çıkmıyor bi delilik yapsam da alsammi nasıl sizce guzelmi
2500 degermi acaba ya 22 ayar ama biraz pahalı diye işte ne bilim yaÇok beğendiysen ve kullanacaksan al cnm.
Benim yüzükle pek aram yok
Benim tarzım değil ben olsam almam. Ama sen bilirsin senin zevkin cnm2500 degermi acaba ya 22 ayar ama biraz pahalı diye işte ne bilim ya
Kimisi hiç çıkarmadan takıyor, çok seviyor. O zaman değer ama benim gibi alıp unutacaksan alma hiç yazık2500 degermi acaba ya 22 ayar ama biraz pahalı diye işte ne bilim ya
Bende böyle senin gibiyim cnm ya alıp unutuyorum ilk heves alıyorum sonra atıyorum kenara yazın paraya bosvereyim en iyisi benim de iki mnigim var topuz lu diye kullanımı da zor olur galiba teşekkürler kızlar.Kimisi hiç çıkarmadan takıyor, çok seviyor. O zaman değer ama benim gibi alıp unutacaksan alma hiç yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?