Bende böyle senin gibiyim cnm ya alıp unutuyorum ilk heves alıyorum sonra atıyorum kenara yazın paraya bosvereyim en iyisi benim de iki mnigim var topuz lu diye kullanımı da zor olur galiba teşekkürler kızlar.
İmitasyon al canım hevesini alırsın en azından.

Merhaba kızlar
Benim ev alma durumun nedeni ile hedeflerim her an farklı yöne gidebilir bunu belirterek şu anki hedefim
2018 yılında ilk iki ay hedefim kardesimden aldığım yaklaşık 4bin TL borcu ödemek, kredi kartı borcunu kapatmak
Mart itibari ile ev kredisi çekene kadar her ay 2500 TL tasarruf etmek
Krediden sonra yaklaşık haziran ve sonrası dönem için her ay 2 gram altın hedef koydum
Bu süreç içerisinde kumbaramdan cikanlar ile dolar/gram alacagim

200 gr üzeri altın yapabilmek hedefim. Allahın izniyle tabi.
Wawww rekor sende bacım
Bende böyle senin gibiyim cnm ya alıp unutuyorum ilk heves alıyorum sonra atıyorum kenara yazın paraya bosvereyim en iyisi benim de iki mnigim var topuz lu diye kullanımı da zor olur galiba teşekkürler kızlar.
bacım minik varsa en fazla düğünde özel günde vs takarsin o yüzden boşver.

hayırlısıyla ev almanız dileklerimle... Okuyunca sizleri kendime n kadar az sinir koymuşum fark ettim. Ama çanta ayakkabı grubu olaydı o hoo alır yürüdüm .. kendime kızdım aylık gelirine göre artırmak gerek

Ay ne güldürdün beni. Sana çanta ayakkabı grubu açalım :)

İmitasyon al canım hevesini alırsın en azından.
benim vücudumda anormal ya imitasyon alerji yapıyor. Altın kaplamalı gümüşler var ya son yılda tek onlar alerji yapmadı bir keree test ettim Bella diye markanın ama gerçek imitasyonlar harika... Ha birde şu Swarovski var ya Gümüş de olmasa o alerji etmiyor. Bir arada bende pandora çılgınlığı vardı ay kızlar resmen sigara gibi bu dediklerim sakin sakin ağına düşmeyin

Hahahahha kgokce al sen al bakalım bebeğin kızsa ona bırakırsın artık napcan :))

Benim para durumlari değısiyor
Planlarim 2.dönem alacağim ek derslere bağli
Ama şuan hedefimi kendimi zorlayarak ta olsa gerceklestirecegim. Babamdan da yardim almayi düşünuyorum
Aylik 10 gr altin
Yilsonuna 120 gr altin olarak planliyorum
Bu arada 4bin kredi karti borcumu bitireceğim

Bekar mısın bacım. Valla yapabilirsen helal olsun.

Şu 3bin yok yere ödedigimiz borclar bi kapansa ah.
Aylik 5bin atardim kenara
Birde daha ucuz bi sehirde yaşasam
Sağlıkla olsun herşey. Olur. Bende kredi ödüyorum birikim evi ödüyorum iki yıla düze çıkarım ancak 1 çeyrek ve zorlayarak 2gram yapsam daha ne ola

Erkenden evlenme derdine düştüm
Bizimki de bakti iyi bir kızım hemen kapti beni
Evlendikten sonra atandim
Daha önce atansaydim eğer daha planli birikim yapardim
Biz mi saf aşıktık :))
Onlar mı çok uyanıktı kaptılar küçük küçük )
21 yasında evlendim, ayy ne acelem varmış mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…