karamelli_turta canım , yıllık 8.500 kredi ödeme ve inşallah 20 bin birikim.lakin nisandan itibaren başlar sanırım.suan önümü görmem lazım....ocak sonu revize edebilirim hedefimi...
neredesin bacım

Biz mi saf aşıktık :))
Onlar mı çok uyanıktı kaptılar küçük küçük )
21 yasında evlendim, ayy ne acelem varmış mübarek
21 yaş ah ah. Şimdi kaçsınız ki. Kendimi çok yaşlı hissetttim

ooo kızlar ne güzel sohbetler dönmüş.
Bende 25 yaşında evlendim. 31 yaşımdayım çok para kazandım çok da harcadım sizler sayesinde akıllandım. 2018 hedefim 132 gr. 12 gr oğlumun harçlıkları dededen gelen. 120 kendim için. ınsallah bi aksilik olmaz da biriktiririm. bol helal kazançlar birikimler

bazı mesajlar niye mobilden sonra gözükmekte anlayamadım. Guncelliyorumda sürekli. Yok geline bırakırım o da laf olur olmaz
Biz çocuk yapmadık, istemedik..şimdi çocuğa , geline bırakırım muhabbeti dönünce ben de eşime mevzuyu açtım.biz de Allah gecinden versin, sağlıkla uzun yıllar yaşamayı nasip etsin ama ömrümüz son bulduğunda Mehmetçik vakfına bağışlama kararı aldık tüm birikimimizi.

Belki fikriniz değisir yaparsiniz bir tane

ah tesekkur ederim msjina cok incesin canim bizde 6aydir istiyoruz henuz nasip olmadi Rabbim en iyisini bilir insAllah nasip olur kontrol amacli esimde bende gittik cok sukur bi problem yk.dusunki problem yokken testler takviye ilac ve vitaminler o kadar pahaliki Allahim cumlemizin yardmcisi olsn canim cok tsk ederim yorumuna kendimce iste bilincli olmaya calisiyorum

Kesinlikle çok pahalı . Daha normal sürece girince bile bir sürü takviye vitamin en iyisinden doktor ultrason kan testleri vs vs vs. Allah'ım dileyen isteyen ve hak eden herkese versin. Güzel nesillerimiz olsun.. bilinçli olmak iyidir getirisi olur

Selam kızlar bu ara düşük ama altına yöneldim.Ev kredimiz var iki kredili eğer 7 bin yatırırsak bi kredimiz bitmiş oluyor ben yaklaşık 2 bin tl ye aldığım gramları bu borç için kullanayım mı yoksa kalsın mı altınlar ?

Tabi faizinden de kurtulmuş olacağız bi kerede kapatmaya çalışırsak.

Geri kalan 5 bin tl nin bin tl si kiradan gelicek 4 bini eşim halledecek.

Keşke geçen hafta 166 yıl gördüğünde bozdursaydiniz bacım şimdi düştü. Ama faiz gidecekse amorti eder gibi.

Keşke geçen hafta 166 yıl gördüğünde bozdursaydiniz bacım şimdi düştü. Ama faiz gidecekse amorti eder gibi.
Zaten yüksekti aldığımda mesele değil ama bozdurma işi kötü oldu hani uzun vadede olur düşüncesi vardı bende ama bu kredi işi peydah oldu, kararsız kaldım.

Ben 27 yaşında evlendim. Üniversite yıllarından beridir çalışıyorum. Bekarken full çeyiz hazirligina, kıyafete, gezmeye tozmaya harcadım paramı. Hiç kenara para koymak gibi düşüncem olmadı. Annem hep söylerdi ama hiç kötü gün görmedim ya para biriktirmek gerektiğini anlamadım.
Evlendim borcumuz yoktu eşimin işi durumu iyiydi. Yine birikim yapmadık.
Ne zamanki eşimin işi kapandı hastalık oldu, parasız kaldık, sıkıntılar peşpeşe başladı. Bir anda borç batağında bulduk kendimizi 6 yıl odedik bir turlu düzlüğü göremedik. Çok şükür bugunumuze ama insan ileriyi de düşünmeliymis.
Çocuk yapmadık öyle bir dusuncemiz de yok. Şu an bir evimiz olmasi için ugrasiyoruz. İki kişiyiz zaten ev olduktan sonra geçimi sağlarız çok şükür mesleğimiz var çalışıyoruz dusuncesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…