- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.081
24 yasimda evlendimBiz mi saf aşıktık :))
Onlar mı çok uyanıktı kaptılar küçük küçük)
21 yasında evlendim, ayy ne acelem varmış mübarek
İleri görüşlüymüş yazdım bu telefona yeni geçtim bu akıllı klavye beni benden aldı af edersinizenişte ileri görüşlü yunus kacirmamis
ideal yaşBen 26da evlendim
ideal 25 26 bende24 yasimda evlendim
neredesin bacımkaramelli_turta canım , yıllık 8.500 kredi ödeme ve inşallah 20 bin birikim.lakin nisandan itibaren başlar sanırım.suan önümü görmem lazım....ocak sonu revize edebilirim hedefimi...
21 yaş ah ah. Şimdi kaçsınız ki. Kendimi çok yaşlı hissetttimBiz mi saf aşıktık :))
Onlar mı çok uyanıktı kaptılar küçük küçük)
21 yasında evlendim, ayy ne acelem varmış mübarek
Ahh iyi ayniyiz ama çok erken evlilik yapınca siz daha tecrübeli olunuyor32 yaşındayım ben
bazı mesajlar niye mobilden sonra gözükmekte anlayamadım. Guncelliyorumda sürekli. Yok geline bırakırım o da laf olur olmazHahahahhakgokce al sen al bakalım bebeğin kızsa ona bırakırsın artık napcan :))
Biz çocuk yapmadık, istemedik..şimdi çocuğa , geline bırakırım muhabbeti dönünce ben de eşime mevzuyu açtım.biz de Allah gecinden versin, sağlıkla uzun yıllar yaşamayı nasip etsin ama ömrümüz son bulduğunda Mehmetçik vakfına bağışlama kararı aldık tüm birikimimizi.bazı mesajlar niye mobilden sonra gözükmekte anlayamadım. Guncelliyorumda sürekli. Yok geline bırakırım o da laf olur olmaz
Belki fikriniz değisir yaparsiniz bir taneBiz çocuk yapmadık, istemedik..şimdi çocuğa , geline bırakırım muhabbeti dönünce ben de eşime mevzuyu açtım.biz de Allah gecinden versin, sağlıkla uzun yıllar yaşamayı nasip etsin ama ömrümüz son bulduğunda Mehmetçik vakfına bağışlama kararı aldık tüm birikimimizi.
Sanmıyorum canim...ama kısmet tabi büyük laf etmemeli..Belki fikriniz değisir yaparsiniz bir tane
ah tesekkur ederim msjina cok incesin canim bizde 6aydir istiyoruz henuz nasip olmadi Rabbim en iyisini bilir insAllah nasip olur kontrol amacli esimde bende gittik cok sukur bi problem yk.dusunki problem yokken testler takviye ilac ve vitaminler o kadar pahaliki Allahim cumlemizin yardmcisi olsn canim cok tsk ederim yorumuna kendimce iste bilincli olmaya calisiyorumHayirlisiyla gelsin bebisiniz. Söz konusu evlat istegiyse gerisi teferruat ama öncesinde boylesine bilincli olmak harika. Ben baya safmisim 30 unda ilk bebegimj almama ragmen 1 kurisumuz olmadan cocuk hastane surecine girdik sonra birde hastalik vs cikince tukendik bu gunumuze sukurler olsun. Ama boylesi bilincli bir annne adayini tebrik etmeden gecemeyecem bacim
Kesinlikle çok pahalı . Daha normal sürece girince bile bir sürü takviye vitamin en iyisinden doktor ultrason kan testleri vs vs vs. Allah'ım dileyen isteyen ve hak eden herkese versin. Güzel nesillerimiz olsun.. bilinçli olmak iyidir getirisi olurah tesekkur ederim msjina cok incesin canim bizde 6aydir istiyoruz henuz nasip olmadi Rabbim en iyisini bilir insAllah nasip olur kontrol amacli esimde bende gittik cok sukur bi problem yk.dusunki problem yokken testler takviye ilac ve vitaminler o kadar pahaliki Allahim cumlemizin yardmcisi olsn canim cok tsk ederim yorumuna kendimce iste bilincli olmaya calisiyorum
Keşke geçen hafta 166 yıl gördüğünde bozdursaydiniz bacım şimdi düştü. Ama faiz gidecekse amorti eder gibi.Selam kızlar bu ara düşük ama altına yöneldim.Ev kredimiz var iki kredili eğer 7 bin yatırırsak bi kredimiz bitmiş oluyor ben yaklaşık 2 bin tl ye aldığım gramları bu borç için kullanayım mı yoksa kalsın mı altınlar ?
Tabi faizinden de kurtulmuş olacağız bi kerede kapatmaya çalışırsak.
Geri kalan 5 bin tl nin bin tl si kiradan gelicek 4 bini eşim halledecek.
Zaten yüksekti aldığımda mesele değil ama bozdurma işi kötü oldu hani uzun vadede olur düşüncesi vardı bende ama bu kredi işi peydah oldu, kararsız kaldım.Keşke geçen hafta 166 yıl gördüğünde bozdursaydiniz bacım şimdi düştü. Ama faiz gidecekse amorti eder gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?