• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önceden hedefim şunu da alayim bunu da alayim heryeri gezeyim.bu yaz şurdayiz şu mekandayiz....
Ama artik hedefim 10 yila kadar cok güzel bahceli müstakil bir ev yaptirmak ve orada yaşamak
Fikirlerim isteklerim degisir mi bilemiyorum onu da zaman gösterecek
Allah sağlik versin inssallah
Umarım tez zamanda hayalin gerçek olur cnm..

Biraz zor oluyor ama benim eşim değil çocuk yapmak şimdi ağlayan bir bebek görünce bile yok ya bize göre değil diyor:)
çok zor cook

Çocuk 5 yaşında mi:)
yok 3 u bittii ama hamilelik ki öncesinde bir hamileligim kötü sonuçlandı. O zaman değil saç boyama oje kokulu vs şeyler hiçbir kimyasal almadım. Yani dikkat ettim. İyi ki de etmişim. Çocukta sağlık sorunları oldu vicdanım rahat ben gayet sağlıklı beslendim. Kuralciydim.

Ayyy ortak karar olması ne güzel ya. Benimkş gayet seviyor. Ben bakarım filan diyo hatta
dediğin gibi inanma geçici. Sonra çocuk olunca o ben bakarım deyenler aman annesini istiyor yok toplantılara gideyim yurtdışı vs vs evden kacmacalar oluyor. Zaten bizde çocuk aşkı öldürdü birçok sorun getirdi. Ama iyikide benim evladım. Alllah bin şükür insalllah sınavım buysa layıkıyla geçerim.

Günaydın dostlar hepinize :KK54: dün akşam ne güzel kaynatmışsınız öyle :KK66: hepinize sağlıklı mutlu bol bereketli gönlünüzce bir hafta ve sendromsuz bir pazt günü diliyorum :KK52::KK68:
Yeni bir haftadan hepinize Günaydın kızlar...
Sağlık, huzur ve güzel insanlar sarsın etrafınızı :KK19:
Günaydın canım aminnnn güzel dileklerin için Hoppa:dua::dua::dua:

Merhabalar herkese, geçen haftadan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Ve artık yazmazsam olmaz diye düşündüm.

2400 tl ev kredisi ödüyoruz, bunun dışında bir birikim yapmayı düşünüyorum ve bu esnada buldum sizi. Yazdığınız her şey beni o kadar motive etti ki.. Ata altın nedir diye az önce Google a baktım. Düşünün ne kadar uzağım altın işlerine.

2018 boyunca ben de size katılmak istedim, ama şuan aylık kaç gram alabilirim hiç bir fikrim ve öngörüm yok ama buralarda olacağım inşallah.

Dilerim herkes hedeflediğinden daha fazlasına sağlık ve mutlulukla ulaşsın.

Merhabalar herkese, geçen haftadan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Ve artık yazmazsam olmaz diye düşündüm.

2400 tl ev kredisi ödüyoruz, bunun dışında bir birikim yapmayı düşünüyorum ve bu esnada buldum sizi. Yazdığınız her şey beni o kadar motive etti ki.. Ata altın nedir diye az önce Google a baktım. Düşünün ne kadar uzağım altın işlerine.

2018 boyunca ben de size katılmak istedim, ama şuan aylık kaç gram alabilirim hiç bir fikrim ve öngörüm yok Ama buralarda olacağım inşallah.

Bende ata altini bu gruptan ögrenmistim:KK70:

Yeni bir haftadan hepinize Günaydın kızlar...
Sağlık, huzur ve güzel insanlar sarsın etrafınızı :KK19:
günaydın tüm güzel dileklerin için ayrıca tesekkkurler

2018 boyunca ben de size katılmak istedim, ama şuan aylık kaç gram alabilirim hiç bir fikrim ve öngörüm yok ama buralarda olacağım inşallah.

hoş geldin bacım. İnsalllah hdefledigimizi de geçeriz. Bu ay bir kontrol et gelir gider durumunu sonra kalırsa ve kalacaksa ona göre sekilllenir

Günaydın, hoşgeldin :))
Bol birikim yapmak dileğiyle :)

selam kızlar benim 2018 hedeflerim:
-kızımı yaz aylarında kreşe başlatmayı düşünüyorum (bez bırakma ve meme bırakma işinden sonra) bu yüzden ilk hedefim kızımı iyi bir kreşe göndermek ve aylık ödemelerini sıkıntı çekmeden yapabilmek.
-mayısa kadar 1500 tl aylık yine birikim yapabiliriz bu yüzden 1500*5=7500 tl birikim yapabiliriz.
yani 7500 tl+kızımın kreş parasını ödeyebilmek 2018 hedefim :) karamelli_turta karamelli_turta

Günaydın :KK200:
Hayırlı haftalar canlar :KK25:
Birikimi bol bereketli bir hafta olsun inşallah :dua:

Bugün itibaren 500₺ Lik aralık hedefim 450 ₺ oldu .

Son 50 ₺ inşallah ...

2018 hedeflerini konuşmuşsunuz
Bende çooook yüksekten uçup 100 gr altın diyorum bakalım Allah yardım eder bir aksilik çıkmazsa yaparım inşallah :KK49:

Hoşgeldin canım :KK54: birikimlerin bereketli eviniz hayırlı olsun tez zamanda kredilerini ödemek nasip olsun inşallah :KK68: biraz kendinden bahseder misin canım çalışıyo musun çocuk var mı vs :KK66:

Back
X